Правила на подфорум "Извън Темата"

Правилата се променят с течение на времето, така че Ви съветваме да ги преглеждате периодично! Самото им непрочитане е основателна причина, за да получите БАН!
UFO Pilot
Аватар
Мнения: 2752
Регистриран на: 2.08.2004
Местоположение: In a galaxy far, far away...
Пол: Мъж

Правила на подфорум "Извън Темата"

Мнение от Azrail » 13 Окт 2008, 22:41

1. Преди да пуснете каквото и да е било мнение, прочетете Правилата, които трябва да спазвате във форума - така ще спестите ценно време както на модераторите, така и на читателите на този форум.

2. Темата FUN: Вицове, линкове, картинки и др... е поставена като "важна" най-отгоре не случайно - опитваме се да поддържаме форума възможно най-чист, без излишни теми, които биха могли да се публикуват като мнения в гореспоменатата тема.

2.1 Когато пускате тема, помислете добре дали ще е наистина интересна за останалите потребители и дали би могла да се получи интересна дискусия. Дори и да спада към категорията "FUN" - ако сметнете, че линкът/текстът е достатъчно интересен, за да се получи самостоятелна тема - насочете колегите си как точно искате тя да се развие.

3. Всякакви теми, мнения или каквито и да е коментари, които не отговарят на правилата на форума или т.2, вече ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не злоупотребявайте с обяснението на подфорума, поставено под заглавието му, а именно "На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!" - администраторите са хора с чувство за хумор и не издавайте ниския си коефициент на интелигентост, ако не можете да схванете "тънката мисъл".

5. По логиката на т.4 всякакви безумни теми ще бъдат изтривани или заключвани по преценка на модераторите.

6. www.bmwpower-bg.net е частен уебсайт със собствени правила. Не бъркайте официалния БМВ Клуб - България с този форум.

7. Теми за откраднати/намерени автомобили ще бъдат качвани като "Важна", с валидност от 30 дена. След това темата пак ще има статут на "Нормална".

8. Когато имате проблеми с компютъра, препоръчваме ви да използвате http://forums.data.bg/index.php?showforum=22 и http://www.hardwarebg.com/forum/ . Там е по-вероятно да ви помогнат, отколкото тук, а и най-вероятно ще получите по-компетентни отговори.

9. Не разпитвайте кой автомобил е по-добър, когато въпросните две марки, включени във въпроса, не съдържат думата "БМВ". Все пак - това е БМВ-форум. Опитайте с глобалните търсачки като www.google.bg , например, както и форумите на въпросните марки автомобили. Там бихте получили отговори, които биха били по-близки да истината.

10. Недейте да издирвате хора и автомобили, посочвайки място и номер на колата - нарушавате малко или много личното пространство на хората. Такива теми ще бъдат директно изтривани. Изключения ще се правят само ако е нещо наистина важно или в особени случаи.

11. Интересни и най-вече полезни теми няма да бъдат поставяни със статут "важни", но ще бъдат линквани в подфорума за полезна информация, а именно тук.

12. Когато пускате линк към тема от друг форум/сайт, не пускайте само линка към него - копирайте цялата тема тук, после посочете източника.

13. Старайте се да не превръщате "Извън темата" в криминална/черна хроника. Хората, които се интересуват от нея, ще посетят информационните агенции и без вашето напътствие. Позволявайте си да пускате такива теми само ако сметнете, че ще се получи интересна дискусия (вж. т. 2.1).
MORE BEER!

UFO Pilot
Аватар
Мнения: 2752
Регистриран на: 2.08.2004
Местоположение: In a galaxy far, far away...
Пол: Мъж

Мнение от Azrail » 15 Фев 2009, 23:38

Правилата са обновени и допълнени.

Има и нещо ново за самия подфорум:

Темите Красотите на нашата Родина... и Добре получили се снимки на вашите BMW-та са преместени в друг подфорум, а именно BMW арт фотография.

Много от полезните теми в "Извън темата" ще бъдат (и вече някои са) преместени в подфорум Полезна информация. Следете го и него.

Моля, проверявайте за ъпдейти.
MORE BEER!

Назад към Правила за поведение във форумите на BMW Club Bulgaria

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook