::: Административен екип на форума :::

Правилата се променят с течение на времето, така че Ви съветваме да ги преглеждате периодично! Самото им непрочитане е основателна причина, за да получите БАН!
Новини
Аватар

::: Административен екип на форума :::

Мнение от Новини » 11 Мар 2009, 17:42

Тази тема има за цел да ви запознае със структурата на управление в този форум.

:arrow: Администратори
Администраторите се назначават от клуба за да поддържат и развиват форума. Това е най-високата инстанция тук и към тях можете да се обръщате за всякакви предложения, идеи или проблеми, свързани с форума или административния екип.
[ Екип >> ]

:arrow: Глобални модератори
Глобалните модератори имат същите функции като Модераторите, но могат да ги изпълняват във всяка една секция на форума. Членовете на тази част от екипа имат правото да налагат или премахват административни наказания, както и да редактират потребителски профили (аватари, подписи и т.н.).
[ Екип >> ]

:arrow: Модератори
Модераторите на секциите се грижат за спазването на правилата в темите и постингите. Всяка секция има отделен екип, избран от администраторите. При избора на модератори за дадена секция се вземат впредвид спецификата на секцията, индивидуалните качества на човека, както и уменията му за работа в екип.
[ Екип >> ]

Уважавайте труда на тези хора, защото те отделят от свободното си време за да се грижат за вашето полезно и приятно пребиваване тук!

Назад към Правила за поведение във форумите на BMW Club Bulgaria

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook