Уточнения и правила за подписи и аватари

Правилата се променят с течение на времето, така че Ви съветваме да ги преглеждате периодично! Самото им непрочитане е основателна причина, за да получите БАН!
Новини
Аватар

Уточнения и правила за подписи и аватари

Мнение от Новини » 12 Мар 2009, 1:45

1. Забрано е използването на графики или текст в аватарите и подписите, съдържащи насилие, пропаганда, порнография, както и компрометиращи, провокативни или обидни материали, касаещи други лица и материали, които са в разрез с насоченоста на този форум.

2. Абсолютно забранена е всякаква реклама в подписи и аватари на фирми, търговска дейност, частни или комерсиални обяви, търговски интернет страници. Изключения се допускат само след изрична договорка с администраторите на форума.

4. Максимално допустимата резолюция на картинка за аватар е 150х120 пиксела и размер на файла до 50 KB.

5. Максимално допустимата резолюция на картинка във вашия подпис е 500х180 пиксела и размер на файла до 200 кб. Ако желаете да използвате повече от една картинка, общата им резолюция и размери не трябва да надхвърлят горепосоченото ограничение. Разположете картинките на един ред.
Ако подписа ви съдържа и текст и картинки, текста трябва да бъде на нов ред. Ограничението за неговата дължина е до три реда.
Неспазването на тези ограничения ще ви лиши от възможноста да прилагате подпис към постингите си.

Назад към Правила за поведение във форумите на BMW Club Bulgaria

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook