E30 M3 размисли
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
То и последния Мустанг им е със ресориIvan Petrov написа:Сравняваш Е30 М3 със американските коли с ресиори, има ли смисъл да спорим повече?

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Господата Махо и о у ама, за кво се борите? Разбрахме, че има бързи Нисани, само дето не го разбираме от вас сега
Разбрахме също, че 30к лв могат да се вложат в зверски тюнинг и големи КУЛЕРИ
, ама да не си помислите, че от вас сме го разбрали
И вие явно сте разбрали, че има хора, ентусиасти които ще дадат и повече пари за М3, не наистина, в какво се опитвате да убедите кого
Ако ти е скучен поста ми, кажи, има манджа в казана
пс Едно клипче за конете с капаци
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9415523097 тука модерна турбо R34-ка не може да избяга 

пс Едно клипче за конете с капаци

- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Г-н Разбрал ... за Ниссани други започнаха да пишат в тая тема ... аз съм свикнал ... спори се за нещо ... и хоп след малко някой споменава 200сх примерно
Не се борим за нищо ... коментираме си ... трябва ли да е обвързано с борба тва?
Дам ... разбрал си ... за 30к може да се направи неприлично плашещо бърза кола ... носеща много повече адреналин от сток М3 е30... браво, че си разбрал.
Аз разбрах, че има хора дето са пренадъхани на прекъсвач обаче 30к не им се дават за М3 ... въпреки приказките им ... макар и да им е по възможностите.
Демек малко увисват думите им във въздуха.Ако имаше тук такива ентусясти, които вярват в това, което приказват ... до сега да имаше бой за тая Е30 М3ка ... ама повечето си приказват за да се харесвани във форума ... да са признати като истински ентусясти разбирачи.
А за клипчето дето си пуснал ... нужно ли е да показвам клипчета в които М3 пада от Скайлайн?
По-рано пуснах клипчета от състезания в които е имало М3 и Скайлайн, на които се видя разлика от 4.5 сек на обиколка между най-бързата М3ка и най-бързия Скай... което е в порядъка на 150метра разлика на всяка обиколка... ха сега прецени откъсвал ли се е.
Р34 е мноооого по-тежък от Р32 ... Р32 е от ерата на М3 Е30. И въпреки това има ужасно бързи Р34ки на писта... може да поразгледаш youtube

А за клипчето дето си пуснал ... нужно ли е да показвам клипчета в които М3 пада от Скайлайн?

без реклами в подписа...

Боли ме дали ше ме наричат фанатик или предател или, че не съм за таа марка, ачма по-ме кефи да карам стокова е36ца от стоково е30, па да не говорим ако са в М варианти, ако ще и безлична д ае, редпочитам е36 дето не е лимитирана пред лимитарон е30, кефа е по-голем, е30ката си остава в разказите, музеите, спомените, признанието по пистите и дефакто затова, че тя е лицето на М, оттам нататък, таз кола си остава една 20 годишна изостанала от технологиите кола, дето не е за всеки ден