Трака ми отзад?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
И на мен нещо ми тропа отзад, и се чудя от какво е, та ще следя темата с интерес .. 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
бонго написа:ge_a написа:uricatoli написа:бонго написа:Отзад съм си на твърдо тъмпон
Огледай си багажника.. може да си сложил някоя празна каца... Това ако се води спам не знам.. мъча се да помагам на колегата..
Тя цялата тема е спам
колега по тоя въпрос ако те интересува 0878878982, все пак фирмата от това пари прави
Не хващам идеята

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
ge_a написа:бонго написа:ge_a написа:uricatoli написа:бонго написа:Отзад съм си на твърдо тъмпон
Огледай си багажника.. може да си сложил някоя празна каца... Това ако се води спам не знам.. мъча се да помагам на колегата..
Тя цялата тема е спам
колега по тоя въпрос ако те интересува 0878878982, все пак фирмата от това пари прави
Не хващам идеята
Аз я схванах.. тоя бачка заедно със тия от хостинга.. трупат сервера и вземат парички

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
uricatoli написа:ge_a написа:бонго написа:ge_a написа:uricatoli написа:бонго написа:Отзад съм си на твърдо тъмпон
Тя цялата тема е спам
Не хващам идеята
Аз я схванах.. тоя бачка заедно със тия от хостинга.. трупат сервера и вземат парички
Ахам

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2