Малко помощ за първото ми БМВ Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- KASAPA
- Потребител
-
- Кара: BMW 318is
- Детайли за колата: M44
porostorm написа:Това от опит ли го знаеш или така си чувал простоKASAPA написа: Готини бързи здрави лесни за подръжка стилни
Ами така съм чувал ! Разговарял съм с хора който доста разбират от БМВ и за тях Е30 е чудесен и непретенциозен автомобил пък на мен Е30 страшно ми харесва

kasapa
Не се заяждам с теб а просто те питах, за да си наясно с нещата.
Всичко зависи от състоянието на автомобила и отношението на предния собственик към него.
Друг е въпросът, че някои марки автомобили имат проблеми, които са породени не от лоша поддръжка и т.н
Успех и да се похвалиш като намериш твойто Е30
Всичко зависи от състоянието на автомобила и отношението на предния собственик към него.
Друг е въпросът, че някои марки автомобили имат проблеми, които са породени не от лоша поддръжка и т.н

- KASAPA
- Потребител
-
- Кара: BMW 318is
- Детайли за колата: M44
porostorm написа:Не се заяждам с теб а просто те питах, за да си наясно с нещата.
Да да несъмнено е така

Щом нещо изкочи веднага ще пиша
kasapa
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
KASAPA написа:DonBonbon ах сам си признаваш че си селски тарикат !
Моля те да ми обясниш какво те дразни в темите ми и в размишленията миПустал съм тема в която съм помолил хората да ми помогнат за определената кола и модел всички изказаха мнения по темата и ми дадоха добри познания .
А ти хем с инфо не помагащ или пък да кажеш къв е проблема на темата а веднага пускаш неадекватни и заядливи мнениякакво да ти кажа нещо си комлексирано момче
Няма лошо шушомиги трябва да има
![]()
Разгледах постовете ти и видях навсякъде дразниш и се заяждаш с хората нямаш едно нормално мнение все някой ти е накриво ( вижте му мненията да добиете представа ) което ми подсказва че си МЪРША !
Мършичко не отговаряй а се покрий !
Защо обиждате така човека? Честно казано от цените, които спомена за Е30, 1988 г., от порядъка на 2400-2500 евро са безумно много, въпреки видимото добро състояние на автомобила. Моята Е30-ка, дата на първа регистрация юни 1991 г., изключително поддържана, но базов модел, миналата година я продадох за 2000 лв. Не е необходимо да коментирам защо я продадох, като имам в предвид реакцията на феновете на Е30. Иначе по въпроса за мощността- има огромно значение, дори и за първи път да се качваш на такава кола. Ще видиш само след месец най-много, че 316I изобщо не си заслужава. Лично моята Е30-ка, тройния стоп беше с този двигател и откровено мога да твърдя, ме е доста по-тромав от М10- 318I на дълъг път. На старт по мое впечатление са еднакви. След като става въпрос за 2500 евра, задължително си търси кола с мощен двигател. Някои ще кажат, че има акциз и т.н. Но нали автомобилите от европейския пазар не се облагат с ДДС? Предполагам същото важи и за акциза.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
ивчо3 написа:Някои ще кажат, че има акциз и т.н. Но нали автомобилите от европейския пазар не се облагат с ДДС? Предполагам същото важи и за акциза.
....объркал си рейса пич

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ивчо3 написа:Някои ще кажат, че има акциз и т.н. Но нали автомобилите от европейския пазар не се облагат с ДДС? Предполагам същото важи и за акциза.
мдаа и ще бъдат прави!
а ти вместо да предполагаш вземи почети малко - акциз има над 120KW и няма нищо общо с ДДС-то.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
GEORGIEV написа:ивчо3 написа:Някои ще кажат, че има акциз и т.н. Но нали автомобилите от европейския пазар не се облагат с ДДС? Предполагам същото важи и за акциза.
....объркал си рейса пич
Сори за грешката, наистина се плаща акциз.
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3