трансплантиране на врати от е36!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
К27, колкото и да е чишит, толкова е и прав. А именно, когато имаш дадена кола била тя е30 или друга, първо трябва да се поинтересуваш каква е тя и за какво си я купуваш. След като решиш за модела, влизаш и четеш форума ама не както ТИ(отнася се за всички) отпред назад, ами отзад напред и тогава ще видиш кои са първите хора с БМВ ентусиазъм. Тогава ще видиш какви въпроси са коментирали преди повече от 5 години и до какви изводи са стигнали, и защо вече отговорите им не са такива каквито ТИ очакваш. Първо се чете и после се пита, а не кат секи нов тука, бърза да пише. Аз лично мечтаех за Е30 и през 2005 започнах и съм изчел целия Е30 раздел. Накрая първото дето карах бе 2 години по-късно. И когато имам проблем, първо знам как да си задам въпросите и второ знам когато някой ми казва нещо полезно, макар и в крив текст. Сивото треа да работи винаги, щот не сичко се купува с пари...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
ОК ма тоя отговор не ма кефи, първо щот не е от великия К27 и после щот като срещнах първото БМВ отвътре в България не знаеха що е НЕТ ( е как да се регистрирам тогава ). Чакам накрая да се реши този спор на млади, стари, бивши, бъдещи и т.н. Моля темата да остане отключена и ако може на нормален тон всеки да си каже претенциите. На всички е ясно, че има проблем, но едва ли ще се реши с глупави и малоумни постове (вярно, че и част от моите са такива за което се извинявам пак).
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Идеята ми е, че човек трябва да знае кои са хората на които може да разчита, че знаят, тоест да пресява истинските мнения от всички, щот както ти самия виждаш секи си пише - я да се пошегува, я да нахрани, я да се прави на отворен и накрая човка който всъщност може да ти помогне се отказва да пише хич, щот винаги ще се намери некой да го опровергае макар и без да знае. Истинските и полезни мнения са малко и се губят в цялата таа глупост която се изписва от недозряли и разглезени индивиди... кат тоя по долу...
Ти па са кво написа... само ти си знаеш. Нема смисъл общо взето, а точно това е което ти наричаш глупости. Кво съ бъркаш кат си целия оффтопик. Ти да виждаш Пешо да е писал нещо некъде за врати?!? Ае земи се замисли за кво изобщо е таа тема, ако не се сещаш по добре си изтрий мнението...
абе що се занимавате с глупости!!!
ще разваляш яката колица с врати от онзи недонос Е36! те инжинерите са си го измислили как си трее в Германия!!
Ти па са кво написа... само ти си знаеш. Нема смисъл общо взето, а точно това е което ти наричаш глупости. Кво съ бъркаш кат си целия оффтопик. Ти да виждаш Пешо да е писал нещо некъде за врати?!? Ае земи се замисли за кво изобщо е таа тема, ако не се сещаш по добре си изтрий мнението...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- пенсионирана нинджа
- кандидат ентусиаст
-
Аз за първи път ще се съглася със Зендерката(той е мъж) и ще оплюя системката за титолуване на потребителите.
Откъде на къде Стийнката е старши ,а аз съм младши.Стийнката нещо да не е по-зарибен на тема е30 от мен,да не е имал повече е30-ски от мен,да не познава по-добре е30-ската от мен.Да не би от 4 годишен детската му стая да е целата в снимки на БМВ-та.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ напротив Стийнката след като взе книжка си купи Волцваген Пасат Комби или там ако го раздава патриот в Юнайтед Стейтс си е купил Шеви 2,8 с предно предаване и чак след това като е взел да различава пикането от е...ането си е купил е30.
И понеже е по-обективен и по-уравновесен от мен е модераторче,хубу де ама това по никой начин него прави големия маняк.
Ама сега тук рулира човека,маняк е ,делка мнения,обаждат му се високоуважавани ентусиасти ,кого да банне,кого не-маняшка му работа.Ние тук сганта си боядисваме чистачките червени ,слагаме врати от е36тички,а пък те маняците нали като тайна масонска ложа или като ченгета зад стъкло обсъждат кой е наредения балък,но ние не виждаме тези коментари.Добре е човек да си боцне самочувствие по такъв начин,но не забравяй че много достойни хора вече изобщо не влизат и не четат заради ваща масонска пасминка зад стъклото,ама важното е и тази година сватба да има и да станеш по-старши ентусиаст в още по-скрити и маняшки форуми.
Аве нещастници вие мъже ли сте,кво сте се скрили,нещо да не делите наградки от КаМОР-химикалчета,значкички,шапчици.Излезте ве маймуни крастави,нема да искаме да ни целите.Помийката си е за вас.Напишете по негой ред ,че на съборите сте се окупирали във ВИП хотелчета и ложи,та обикновения селски бек със врати от е36-тичка не може да разбере що за хора сте.Обикновените младши ентусиасти ви мислят за богове.Аре да слезнета от Олимп вече ,че времето е студено и лесно се фаща пневмония.
Откъде на къде Стийнката е старши ,а аз съм младши.Стийнката нещо да не е по-зарибен на тема е30 от мен,да не е имал повече е30-ски от мен,да не познава по-добре е30-ската от мен.Да не би от 4 годишен детската му стая да е целата в снимки на БМВ-та.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ напротив Стийнката след като взе книжка си купи Волцваген Пасат Комби или там ако го раздава патриот в Юнайтед Стейтс си е купил Шеви 2,8 с предно предаване и чак след това като е взел да различава пикането от е...ането си е купил е30.
И понеже е по-обективен и по-уравновесен от мен е модераторче,хубу де ама това по никой начин него прави големия маняк.
Ама сега тук рулира човека,маняк е ,делка мнения,обаждат му се високоуважавани ентусиасти ,кого да банне,кого не-маняшка му работа.Ние тук сганта си боядисваме чистачките червени ,слагаме врати от е36тички,а пък те маняците нали като тайна масонска ложа или като ченгета зад стъкло обсъждат кой е наредения балък,но ние не виждаме тези коментари.Добре е човек да си боцне самочувствие по такъв начин,но не забравяй че много достойни хора вече изобщо не влизат и не четат заради ваща масонска пасминка зад стъклото,ама важното е и тази година сватба да има и да станеш по-старши ентусиаст в още по-скрити и маняшки форуми.
Аве нещастници вие мъже ли сте,кво сте се скрили,нещо да не делите наградки от КаМОР-химикалчета,значкички,шапчици.Излезте ве маймуни крастави,нема да искаме да ни целите.Помийката си е за вас.Напишете по негой ред ,че на съборите сте се окупирали във ВИП хотелчета и ложи,та обикновения селски бек със врати от е36-тичка не може да разбере що за хора сте.Обикновените младши ентусиасти ви мислят за богове.Аре да слезнета от Олимп вече ,че времето е студено и лесно се фаща пневмония.
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Сега да видим дали темата ще се заключи от малодушие или някой ще опровергае колегата...

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Lenco
- Старши скрапер
-
Благодаря за топлите думи. Май не е най-добрия начин да Осерем по български нещо на което се възхищават милиони хора. Не мога да разбера кой трябва да излезе печеливш в тази игра пък и не се вълнувам много (майка ми не ми даваше да лепя картики по стените затова ги рисувах в тетрадките, ма то тогава имаше само някви Баварии и 2002-ки), ма ми е малко глупаво най-горе да виждам BMW Club Bulgaria-ОФИЦИАЛЕН ФОРУМ.
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Изчетох цялата тема и достигнах до извода, че почти всички дадени мнения не са свързани с нея. Като гледам повечето имат проблем с модераторите, аз също имах, предполагам, че пак ще имам след това мое изказване.
1-во - Аз съм човека със откраднатото колело за което К27 споменава.
2-ро - Аз съм причината навсякъде във форума да се прочуят тея потници и шушони.
3-то - Аз бях изгонен без никакво предупреждение след като имах спор с X-siter на лични съобщения, в които му обясних, че малко е позабравил откъде е тръгнал. Но по принцип е така като си нищо и изведнъж станеш някой се самозабравяш. Не забравяйте падането е много болезнено.
4-то Нека модераторите (има много свестни между тях, които си гледат съвестно работата) стъпят на земята и вкарат форума в час, защото повече от 90% от хората които познавам, вече влизат в тунинг.бг-то и неискат и да чуят за бмв форума.
5-то Наистина много от темите се повтарят, но това се дължи на факта, че тези дето ги публикуват първо не проверяват дали има подобна тема и отговори по нея.
6-то Това е към някои от старши етусиастите - Стига сте звънели по телефоните да заплашвате хората, че ще кажете на администратора да ги баннел. Това е детинско и ми звучи като "Мамо пък Пешо ме оскуба, оскуби го ти, че мен ме е страх"
Това е от мен, Благодаря за оказаното внимание на всички !
1-во - Аз съм човека със откраднатото колело за което К27 споменава.
2-ро - Аз съм причината навсякъде във форума да се прочуят тея потници и шушони.
3-то - Аз бях изгонен без никакво предупреждение след като имах спор с X-siter на лични съобщения, в които му обясних, че малко е позабравил откъде е тръгнал. Но по принцип е така като си нищо и изведнъж станеш някой се самозабравяш. Не забравяйте падането е много болезнено.
4-то Нека модераторите (има много свестни между тях, които си гледат съвестно работата) стъпят на земята и вкарат форума в час, защото повече от 90% от хората които познавам, вече влизат в тунинг.бг-то и неискат и да чуят за бмв форума.
5-то Наистина много от темите се повтарят, но това се дължи на факта, че тези дето ги публикуват първо не проверяват дали има подобна тема и отговори по нея.
6-то Това е към някои от старши етусиастите - Стига сте звънели по телефоните да заплашвате хората, че ще кажете на администратора да ги баннел. Това е детинско и ми звучи като "Мамо пък Пешо ме оскуба, оскуби го ти, че мен ме е страх"
Това е от мен, Благодаря за оказаното внимание на всички !
Последна промяна Prokudeniq на 28 Яну 2009, 23:55, променена общо 1 път
Няма нищо по-страшно от активната глупост.
- Lenco
- Старши скрапер
-
Извинявай бате ако подписа ми те разстройва много да го махна, все пак затопляме отношенията, готов съм да направя първата крачка в името на форума.
- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
Напълно съм съгласен с Нинджата ,но това е едната част на проблема.
Другата част я спомена Кретена. Много повече се пускат теми отколкото се четат.Всичката информация я има ,но е много назад в сраниците от преди 3-4 години.
Но и как да седна да чета няква тема като 90% от написаното са емотикони и трябва да изчета 10 страници за да намеря това,което ми трябва.
Следя тази тема с огромен интерес не защото ще слагам врати от е36 на е30 ,а защото съм много заинтересован как ще се развият нещата.
Тоя проблем се задълбочава с всеки ден и ако не се реагира ..... незнам.
Както всеки един истински ентусиаст и аз искам да сме все така най-слпотените , най-организираните и най-яростните фенове от всички клубове.
Това се вижда на всеки един годишен събор,
а мога да кажа че голяма заслуга това аз да съм фен именно на БМВ са съборите.
Другата част я спомена Кретена. Много повече се пускат теми отколкото се четат.Всичката информация я има ,но е много назад в сраниците от преди 3-4 години.
Но и как да седна да чета няква тема като 90% от написаното са емотикони и трябва да изчета 10 страници за да намеря това,което ми трябва.
Следя тази тема с огромен интерес не защото ще слагам врати от е36 на е30 ,а защото съм много заинтересован как ще се развият нещата.
Тоя проблем се задълбочава с всеки ден и ако не се реагира ..... незнам.
Както всеки един истински ентусиаст и аз искам да сме все така най-слпотените , най-организираните и най-яростните фенове от всички клубове.
Това се вижда на всеки един годишен събор,
а мога да кажа че голяма заслуга това аз да съм фен именно на БМВ са съборите.
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
А ти Роска, да ти кажа аз си станал един от най-най-най комплексираните потребители в този форум, и с това мое мнение съм сигурен че ще се съгласят много хора, и то хора които едно време са те уважавали. Защото всички ние преди сме чели темите ти, които така пишеше че се изчитаха на един дъх, и се кланяхме пред черната е12-ка която беше направил абсолютен изруд, но изведнъж ти изчезна от форума и се завърна като абсолютно различен човек. И започна да се заяждаш навсякаде и с всеки, освен Андро. И тук пишеш как един от останалите истински ентусиасти бил Виктор - газззара, защото не си карал е30-ката на газ, обаче като ти се обади и те пита за 25-цов кардан по телефона му каза че имаш, тои би път до Пловдив да го вземе и като доиде какво стана? Видя го че е с лъскавата е90-ка и започна да го мотаеш нали. Ама да изчакал малко, ама майче си имал кардан ама тои бил незнам си каде си и трябвало да отидеш да го потърсиш, и накрая какво, изгуби му един ден и сумати пари за да доиде на място и да се окаже че кардан нямаш и да се прибере без него нали. Ето това си станал. И незнам от какъв зор трябва да си регистрираш 100 ника, дали ще си девастатор или пенсионирана нинджа или ще си презареждаща се нинджа или каквото още си измислиш ти си оставаш същия комплексар, колкото и да разбираш от БМВ-та и какъвто и майстор да си, или да си бил едно време.

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е кво сплотяване бе брат,на преден план са фешъните със скъпите коли и модове с разпадащи такива
мода треа да е за пример,колата уникат,държанието такова.
на повечето им се говори да поддържат правилно колите си,а те ръгат пластмасата и подлакътници и си мислят,че са в правилна посока
ама модата напоследък повелява да си имаш едно старо возило,ей така за респект,да те признаят другите,нищо че другото ти,по-новото е като космически кораб
и тия енжъли,рингове и други такива къде ги кичат по 30-те,баси модата..
мода треа да е за пример,колата уникат,държанието такова.
на повечето им се говори да поддържат правилно колите си,а те ръгат пластмасата и подлакътници и си мислят,че са в правилна посока
ама модата напоследък повелява да си имаш едно старо возило,ей така за респект,да те признаят другите,нищо че другото ти,по-новото е като космически кораб
и тия енжъли,рингове и други такива къде ги кичат по 30-те,баси модата..
- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
LeX написа:А ти Роска, да ти кажа аз си станал един от най-най-най комплексираните потребители в този форум, и с това мое мнение съм сигурен че ще се съгласят много хора, и то хора които едно време са те уважавали. Защото всички ние преди сме чели темите ти, които така пишеше че се изчитаха на един дъх, и се кланяхме пред черната е12-ка която беше направил абсолютен изруд, но изведнъж ти изчезна от форума и се завърна като абсолютно различен човек. И започна да се заяждаш навсякаде и с всеки, освен Андро. И тук пишеш как един от останалите истински ентусиасти бил Виктор - газззара, защото не си карал е30-ката на газ, обаче като ти се обади и те пита за 25-цов кардан по телефона му каза че имаш, тои би път до Пловдив да го вземе и като доиде какво стана? Видя го че е с лъскавата е90-ка и започна да го мотаеш нали. Ама да изчакал малко, ама майче си имал кардан ама тои бил незнам си каде си и трябвало да отидеш да го потърсиш, и накрая какво, изгуби му един ден и сумати пари за да доиде на място и да се окаже че кардан нямаш и да се прибере без него нали. Ето това си станал. И незнам от какъв зор трябва да си регистрираш 100 ника, дали ще си девастатор или пенсионирана нинджа или ще си презареждаща се нинджа или каквото още си измислиш ти си оставаш същия комплексар, колкото и да разбираш от БМВ-та и какъвто и майстор да си, или да си бил едно време.
Роската ли ти е проблема?
Има доста по-голям проблем и искам да разбера как смятате да се справите с него.
- K27
- кандидат ентусиаст
-
LeX написа:...
Баце, бях ти обещал, че няма да пиша, ама само да те питам: що пишеш глупости на квадрат? Повече няма какво да кажа по твоя пост.
//Zender написа:ОК ма тоя отговор не ма кефи, първо щот не е от великия К27 ...
Ве не съм чак толкоз велик, щот съм ял повече БАН-ове въс форума от vassport7 даже...

От друга страна не съм призовавал публично да БАН-нат този или онзи и не съм сочил с пръст публично други юзерчета с лайтмотива "Ама, другарко, той направи еди-какво-си...", нали? И трето, не съм специалист по дистанционна психоанализа, макар че ми харесваха 'курсовете' ти, та накрая успях да разбера що за хора са определени юзери и каква помощ им е нужна, при все че при лични контакти с тях бях останал с други впечатления. Ама добре, че беше ти с психологическите оценки он-лайн, та да прозря нещата и да ги видя в истинската им светлина.
Викаш, кат си срещнал първото си БМВ, в българия не е имало нет. Може.
То в България има нет от около 1996г. Аз не съм маняк кат тебе, ама га тате ме е возил в БМВ и ми е споделял 'упадъчни' впечатления от него, съм бил малък и имам смътни спомени, а повечето от уважаваните юзери в тоя форум още са били само еротичен проблясък в очите на бащите си. И тва не го хортувам, за да се правя на велик и да отбелязвам началото на безжичните комуникации и достъпа до световната информационна мрежа, а напротив - за да изпъкне повече твоя опит, щото аз съм бил само невръстен пасажер-шматка на предна дясна седалка без колан.
Нито съм изтъкнат реставратор кат тебе, нито съм фешън монтьор, нито нищо, аз съм паразит на обществото, само цицам и карам другите да се чувстват нещастни. Ама си спомням и времената в предучилищната възраст, дет съм висял в един канал под един Москвич (от БМВ-то го бяя аресали едни най-удачни личности от червената масонска ложа) да светя на тате с лампата или да му подавам ключе 13-17 (много популярно при москалите), докат другите деца караха колело или ритаха топка. Съдба, кво да правиш.
Та Зендерче, тва ми е отговора, ако ти аресва - убаво, ако не - ко да се праи, съдба. Треа да се задоволиш с него някак си, от съм обещал на Сашето да не пиша вече тука, ама зарад тебе напраих изключение.
Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
K27 написа:LeX написа:...
Баце, бях ти обещал, че няма да пиша, ама само да те питам: що пишеш глупости на квадрат? Повече няма какво да кажа по твоя пост.
Ако може все пак да ми обясниш кое точно в моето мнение са глупостите на квадрат, защото си го прочетох пак няколко пъти и всичко което виждам аз в него е само истина. И накрая какво излиза че огромния проблем е кой аджеба е по-големия и по-стария ентусиаст и кои по-отдавна си лежи под БМВ-то. Аз не виждам така един ентусиаст. Един ентусиаст за мен може да бъде познат по това как изглежда колата му, като нямам предвит колко е нова готина и така нататака, а начина по които си я подържа и я гледа.

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5