трансплантиране на врати от е36!

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 29 Яну 2009, 3:39

K27 написа:
kompi написа:...
Най-лошото в случая е, че не мога да предложа нещо конкретно, за да се подобри положението.Това което мога да правя, е да се опитвам да помагам, а не да се правя на поредната многознаеща батка!

Ами предложи форума да се модерира без двоен стандарт, ве баце.
Ами предложи, модераторите вместо да втриват кълки, или да се 'усещат' какво да се модерира или не, или да задават риторични въпроси в някакви теми, да започнат да си вършат работата.
Ами предложи каквото искаш, ама друг е въпроса кой го предлага, какъв е той във форума и дали се държи сполучливо?
В крайна сметка, предложи каквото искаш, важното е да не си Комплексар и да не си писал некви неудобни неща. Шанс, успех и т.н. се приема, стига да не пишеш разни работи, дет да става ясно за какво иде реч.
То обещаването не е като даването.

Баце, относно Роската, аз не съм на мнение, че е комплексар. Познаваме се от 3-4 години с него. Това се е неговия начин (както ти си имаш твой собствен) да покаже недоволството си от менажирането на форума!
А относно кво да предлагам, тва си е моя работа, а като преценя, че е адекватно предложението, ще го направя. Друг е въпроса дали има изобщо смисъл!
Сучииии!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K27 » 29 Яну 2009, 3:59

kompi написа:Баце, относно Роската, аз не съм на мнение, че е комплексар. Познаваме се от 3-4 години с него. Това се е неговия начин (както ти си имаш твой собствен) да покаже недоволството си от менажирането на форума!
А относно кво да предлагам, тва си е моя работа, а като преценя, че е адекватно предложението, ще го направя. Друг е въпроса дали има изобщо смисъл!

Кой бе не е комплексар? Ти мани от колко години го познаваш, важна е дистанционната психоанализа.
И не ми разправяй кво си е твоя работа кво пишеш, щот много се лъжеш... тука си имаме 'модератори', които не прилагат двоен стандарт и не си навличат неприятности заради това.
Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...

Предишна

Назад към E30