АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
"DSCPerformance" Ltd. предлага на свойте клиенти пълна гама обслужване за своите приятели, собственици на люБимата марка, като основният фокус е бързината и конкурентната цена на извършваните услуги.
Да кажа, че сме „различни” от повечето автосервизи – би било нескромно, но пък тези от Вас, който са ни посетили веднъж са го направили пак..и пак...и пак – сигурен признак, че сме заслужили тяхното доверие – което всъщност е била и целта ни – да бъдем бързи, точни и коректни при разрешаването на проблемите по автомобилите Ви!
Диагностика, кодиране, програмиране, ремонт по ходова част, двигател, екстериорен и интериорен ремонт, рециклаж на компоненти по окачването, горивната система и т.н. са малка част от предлаганите от нас услуги.
Каквото и да напиша от тук нататък – смятам, че ще бъде излишно – поради простата причина, че съм казал основното кратко, точно и ясно!
Нататък...предлагам да имат думата колеги и приятели, който са се възползвали от нашите услуги.
ПОСЕТЕТЕ НИ НА ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НИ : http://m.facebook.com/?_rdr#!/DSCPartsP ... RI__user=0
телефон за връзка:
0886/40 20 11 - Иван Димитров
0877/370475 - Васко
Визуализация:
Работно време:
Понеделник - петък: 9:30-19:00
Събота : 10:00 - 16:30
!!! ВАЖНО !!!
Локация на новият сервиз на "DSCPerformance" Ltd.
Посока от надлез Надежда по Ломско шосе - на кръстовището на Шел - в дясно, след това първата в ляво и веднага първата в дясно.
Пада се на гърба на блок 464 в кв.Надежда 4.
Прилагам и снимка:
Да кажа, че сме „различни” от повечето автосервизи – би било нескромно, но пък тези от Вас, който са ни посетили веднъж са го направили пак..и пак...и пак – сигурен признак, че сме заслужили тяхното доверие – което всъщност е била и целта ни – да бъдем бързи, точни и коректни при разрешаването на проблемите по автомобилите Ви!
Диагностика, кодиране, програмиране, ремонт по ходова част, двигател, екстериорен и интериорен ремонт, рециклаж на компоненти по окачването, горивната система и т.н. са малка част от предлаганите от нас услуги.
Каквото и да напиша от тук нататък – смятам, че ще бъде излишно – поради простата причина, че съм казал основното кратко, точно и ясно!
Нататък...предлагам да имат думата колеги и приятели, който са се възползвали от нашите услуги.
ПОСЕТЕТЕ НИ НА ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НИ : http://m.facebook.com/?_rdr#!/DSCPartsP ... RI__user=0
телефон за връзка:
0886/40 20 11 - Иван Димитров
0877/370475 - Васко
Визуализация:
Работно време:
Понеделник - петък: 9:30-19:00
Събота : 10:00 - 16:30
!!! ВАЖНО !!!
Локация на новият сервиз на "DSCPerformance" Ltd.
Посока от надлез Надежда по Ломско шосе - на кръстовището на Шел - в дясно, след това първата в ляво и веднага първата в дясно.
Пада се на гърба на блок 464 в кв.Надежда 4.
Прилагам и снимка:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Dimitroff на 13 Авг 2013, 8:02, променена общо 13 пъти
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Re: "DSCPerformance"
Явно аз ще съм първият, който ще остави лични впечатления от работата на Иван и Васко. За Иван (Dimitroff) няма смисъл да говоря, всички тук го познават по една или друга причина, помогнал е на много хора, дори без да ги познава, включително аз така се запознах с него.
Васил е момчето, което се занимава с "хард" ремонтите, всичко, което е различно от работата на компютър
. За последния месец съм ходил 3-4 пъти в сервиза и получих необходимото внимание и всичко беше свършено перфектно. За първи път в сервиз ми чистят кората на двигателя, принципно сам си я чистя, след направен ремонт. Васко, както и Иван, са перфекционисти или за по-точно ентусиасти. Винаги сме искали някой "сектант" като нас да ни "лекува" колиците, които толкова обичаме. Това място е вече факт -> "DSCPerformance!
Все повече коли виждам да чакат пред сервиза, дано станат толкова много, че да търсят ново помещение. Колегата Жоро a.k.a Runaway, също беше оставил ci-то за ремонт на ванус, нека каже неговите впечатления.
Цените са "за приятели", повярвайте ми!

П.П. Обикновено е такава обстановката пред "DSCPerformance".
Васил е момчето, което се занимава с "хард" ремонтите, всичко, което е различно от работата на компютър

Все повече коли виждам да чакат пред сервиза, дано станат толкова много, че да търсят ново помещение. Колегата Жоро a.k.a Runaway, също беше оставил ci-то за ремонт на ванус, нека каже неговите впечатления.
Цените са "за приятели", повярвайте ми!

П.П. Обикновено е такава обстановката пред "DSCPerformance".
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна RaHzElChO на 29 Май 2012, 15:07, променена общо 1 път
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е24 М6, Е31 850i
Аз също искам да изкажа възхищението от работата на Васко и Ванката
Това са хора към които бих се обърнал винаги, защото знам,
че ще получа в пъти по-добро отношение и качество от където и да било!
Момчета, радвам се, че ви има
ПП. Почвам да си мисля, че се побърквам ... има сервиз в който обожавам да ходя
ама то с "такива" като "тия" двамата е неизбежно 

Това са хора към които бих се обърнал винаги, защото знам,
че ще получа в пъти по-добро отношение и качество от където и да било!
Момчета, радвам се, че ви има

ПП. Почвам да си мисля, че се побърквам ... има сервиз в който обожавам да ходя

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Време е и аз да се присъединя с добри впечатления. Професионализъм и коректно отношение. Дай боже да ходя рядко по сервизи, но когато се наложи, това е моят сервиз. Успех и ако имате нужда от нещо, знайте, че имате приятели зад Вас 

Последна промяна ka4i на 29 Май 2012, 19:24, променена общо 1 път
- brankoood
- Потребител
-
- Кара: E39 520i
- Мечтае да кара: Самолет
Момчетата са супер.Имах голям, неоткриваем проблем с моята машина и след много ходения по мъките, нерви и пари , само те успяха да го локализират и да ми помогнат.От сега нататък щом става въпрос за БМВ, това е СЕРВИЗА! 

- svetlioxxx
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f25'12 2.0d'
Доста време мина в търсене на добър сервиз.....най-после го открих.Миналата седмица бях в сервиза за ремонт на дюзи и всичко мина гладко,бързо и коректно.Благодаря много на Ванката и Васко
вече колата само там ще ходи на доктор(дано да ходи само за ъпгрейди
)

- P.Markovski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 02'
- Мечтае да кара: e90 m3
- Детайли за колата: Сива и лоша
Изключително коректи хора и висок професионализъм! Препоръчвам на всеки, които има проблем с колата да се обърне към тях. Аз имах проблем със дюзите и след 2 седмици въртене по "майстори" и ходене по мъките, тези хора ми помогнаха и то за адски бързо време, цената също беше доста по-нормална от обявената на други места
Аз също от сега нататък само към тях ще се обръщам при възникнал проблем 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Радвам се, че всеки един от Вас е останал доволен!
За нас това е най-важното!
За нас това е най-важното!

- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
И аз да напиша малко впечатления:
Ванката и Васко са амбицирани момчета, които си разбират от работата и я вършат със замах, като за качеството няма нужда да говоря...
От друга страна - никъде другаде не съм попадал на подобно (приятелско и добронамерено) отношение... Зарадвах се, като разбрах за местоположението и екипа, който работи в сервиза, защото когато имам проблем с колата си, ще знам, че има пичове към които мога да се обърна и да се доверя спокойно, защото ще работят върху колата като за своята собствена, а това е важно
Успех в работата, момчета : )))
Ванката и Васко са амбицирани момчета, които си разбират от работата и я вършат със замах, като за качеството няма нужда да говоря...

От друга страна - никъде другаде не съм попадал на подобно (приятелско и добронамерено) отношение... Зарадвах се, като разбрах за местоположението и екипа, който работи в сервиза, защото когато имам проблем с колата си, ще знам, че има пичове към които мога да се обърна и да се доверя спокойно, защото ще работят върху колата като за своята собствена, а това е важно

Успех в работата, момчета : )))

- basko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2004/330xd автомат
- Мечтае да кара: bumer ...
- Детайли за колата: ноо яка
Здравейте. От месец и половина имам автомобила. Радвам се, че се запознах и познавам тези момчета. Казвам момчета, защото синовете ми са на тези години. Радвам се, че ги познавам, но не искам да ги виждам?!
Не искам да ги виждам за нищо друго ... освен да пием кафе или кола.
Просто искам автомобилът ми да е здрав! Майтапа настрана, когато първия път ги видях тези младежи се поколебах да се доверя, но бях чел във форума и ... гледах какво ще стане ... иии ... както казват Горублянските майстори: БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ.
Диагностика?! Право куме во очи. Това е проблем, наложителен е, може да караш още, частите струват толкова, трудът толкова, става за толко време. Точно както аз го искам, предполагам и вие. За ремонта какво да кажа, обадих се на Ванката в почивен ден, вечерта, без дори да се познаваме като хората, консултира ме, на другия ден самият той дойде с един пич и репатрак, закарахме колата, оправиха я, цените според мен са напълно нормални, даже идват към кризисни. Васко като работи е пич. Попитах пречи ли да гледам и да задавам въпроси, отговорът беше НЕ. Докато работеше ми показваше кое-как, ако реша сам да го правя. Къде мога да сбъркам и да у...а нещата. Няма мотане като другите сервизи и реплики, "баси майката ... лелеее... абе кой нещастник е правил това ... аре оди земи това и ела че те опраиме ... НЕМА ПРОБЛЕМ". Два пъти съм ходил. ДОВОЛЕН СЪМ!!! И ако се наложи да отида не само за кафе, а за ремонт, знам че съм на правилното място. Ми т`ва е. Успех на фирмата!!!
П.С. Нямам роднински връзки с двамата! ... само сме адаши с Васко

П.С. Нямам роднински връзки с двамата! ... само сме адаши с Васко

Не съм претенциозен, ... най-доброто ми е предостатъчно!!!
- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!
Здравейте колеги, приятели , съратници.....
Бих искал да започна моята история малко по отдалеч преди да стигна и до въпросния сервиз на моите приятели Ванката и Васко....
Всичко за мен започна преди малко повече от година, когато се чудих на какъв автомобил да се спра!!! Избирах измежду много марки от всякакъв клас и наистина бях на много голям кръстопът, когато нещеш ли (все още си спомням с усмивка за този момент) на няколко пъти ми направи впечатление едно момче от моя квартал, от моя блок и вход, с който към онзи момент бяхме на здравей, здрасти и как е хавата!!! Та направи ми впечатление, че около него се въртяха доста автомобили и то само от любимата на всички Ни марка. Гледах аз едни изпънати возила кола след кола от хубава по-хубава, когато един ден се престраших и го попитах : "А Ве, вие к*во ся прайте тука с теа лап-топи и чудесии???"... и от дума на дума от оглед на оглед за да не влизам в по-големи подробности
вече "бях бил първа на онова кръстовище, за което Ви споменах в началото на моята история и карах само напред с новата си Бима
"......от онзи момент насам, че и за напред винаги, винаги ВИНАГИ съм можел да разчитам на това момче на моя приятел Иван.
..........и така когато вече влезеш в отбора
срещаш други, които споделят твоята идея(или може би Ти тяхната)... Веднъж докато човъркахме по колата се появи и Васето, човека който се занимаваше с Хардуеара, много точен, страшен пич. Към този момент сервиза още не беше отворил, беше само един проект за който само те си знаеха, но ми хареса и ми направи впечатление това как Васето се дигна от другия край на Сф за да дойде при нас, да излуша "глуповатите ми обяснения от сорта на : а ве тука нещо и чувам еднооо....аааа и то щото нали, а пък всъшност е*а ли го!!! хаха
" само и само за да ме посъветва как да станат работите!!! След седмица може би две когато реших да се заема с проблема им звъннах, а те ме поканиха в сервиза
хаха представяте ли си тъкмо бяха взели помещението може би на втория ден ако не се лъжа още дори не го бяха почистили от предишните собственици аз бях там и докато им помагах с разчистването те вече се занимаваха и с моята хубавица
.
дни по-късно пак ходих за нещо и вече беше пълнооооо
. Спомням си и когато имах проблем с помпата под шофьорската седалка, колата едва се беше дотътрила до входа на София и се наложи да им я закарам с репатрак. часа беше около 5 следобяд и тези пичове веднага се заеха да разберат какъв е проблема....нямаше фрази от сорта на: ами остави я утре ше видим !!! Вече бях доста изморен и се бях примирил че колата ще нощува в сервиза пък и неможех да искам от тях да ми я оправят на момента. телефона звънна към 7:30, Васето вика чакам те да си я прибереш....скочих до тавана от кеф и от това че беше взел проблема ми присърце и хоп ето ме в сервиза 20-тина минути по-късно а той ми вика: ако пак ти го направи звънни ше мина... само гледай да не излизаш много далече от софия....... е какво да му кажеш на такъв човек
кво да го правиш ....... тези момчета са златни!!!! а най-много ме радва факта, че който съм завел при тях потвърждава думите ми и е останал наистина доволен!!!
Всеки път когато ида да ги видя с причина или просто щото минавам от там има все повече и повече фенове на марката!!!
Благодаря Ви от сърце за коректното отношение, "Изключителното Ви търпение към мен
" и разбиране!!!
Благодаря и от името на моите приятели, Вече и Наши общи !!!
Успех момчета и само напред и нагоре......................

Бих искал да започна моята история малко по отдалеч преди да стигна и до въпросния сервиз на моите приятели Ванката и Васко....
Всичко за мен започна преди малко повече от година, когато се чудих на какъв автомобил да се спра!!! Избирах измежду много марки от всякакъв клас и наистина бях на много голям кръстопът, когато нещеш ли (все още си спомням с усмивка за този момент) на няколко пъти ми направи впечатление едно момче от моя квартал, от моя блок и вход, с който към онзи момент бяхме на здравей, здрасти и как е хавата!!! Та направи ми впечатление, че около него се въртяха доста автомобили и то само от любимата на всички Ни марка. Гледах аз едни изпънати возила кола след кола от хубава по-хубава, когато един ден се престраших и го попитах : "А Ве, вие к*во ся прайте тука с теа лап-топи и чудесии???"... и от дума на дума от оглед на оглед за да не влизам в по-големи подробности

..........и така когато вече влезеш в отбора

дни по-късно пак ходих за нещо и вече беше пълнооооо

Всеки път когато ида да ги видя с причина или просто щото минавам от там има все повече и повече фенове на марката!!!
Благодаря Ви от сърце за коректното отношение, "Изключителното Ви търпение към мен

Благодаря и от името на моите приятели, Вече и Наши общи !!!
Успех момчета и само напред и нагоре......................

- shao
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46, 330D, 2002
- Мечтае да кара: по хубави пътища.
От няколко месеца си обслужвам E46-цата в DSC-то. Васко никога не ми се е направил задето слизам в канала с него и гледам какво прави по колата. За Dimitroff няма да коментирам, достатъчно е да се проследи участието му във форума през последните 2-3 години (особено в частта компютърна диагностика).
Тези момчета са изключително прями и откровени. Каквото са ми казали досега за колата, за всичко са били прави - добро/лошо, няма значение казват ти го в очите.
Най-хубавото е, че си харесват занаята и се отнасят към всяка дошла Бима с любов (сякаш е тяхна или на някой близък човек).
В друг сервиз не бих си закарал нито настоящата, нито следващата Бима!
Тези момчета са изключително прями и откровени. Каквото са ми казали досега за колата, за всичко са били прави - добро/лошо, няма значение казват ти го в очите.
Най-хубавото е, че си харесват занаята и се отнасят към всяка дошла Бима с любов (сякаш е тяхна или на някой близък човек).
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Благодаря за добрите думи, колеги.
Възнамеряваме да държим този стандарт на работа, а в бъдеще и още по-добър.
Възнамеряваме да държим този стандарт на работа, а в бъдеще и още по-добър.
- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е60 М54
Два пъти съм ходил с моята каляска. Доволен съм много. отношение, цени, качество - всичко е ок. Продължавайте в същия дух, че от високо се пада бързо и боли.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
shao написа:От няколко месеца си обслужвам E46-цата в DSC-то. Васко никога не ми се е направил задето слизам в канала с него и гледам какво прави по колата. За Dimitroff няма да коментирам, достатъчно е да се проследи участието му във форума през последните 2-3 години (особено в частта компютърна диагностика).

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги