RACE PILOT-Перформанс части и Tунинг WWW.RACE-PILOT.COM
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
RACE PILOT-Перформанс части и Tунинг WWW.RACE-PILOT.COM
Искаме да представим на Вашето внимание, перформанс части и силов тунинг за спортни и състезателни автомобили-
RACE PILOT ” Be a Part Оf the Motorsport World”

СИЛОВ ТУНИНГ:
Спортни въздушни филтри и цели индукшън китове
K&N,BMC,FORGE MOTORSPORT,GREEN,PIPERCROSS,COSWORTH

Карбонови еърбоксове за почти всички модели ///М на БМВ

Спирачни китове: от 4- до 10 Бутални Апарати на марките BREMBO,AP RACING,K SPORT,HI SPEC,TAROX,COSWORTH,YELLOW SPEED,спортни спирачни течности EBC,MOTUL,CASTROL,цялата гама продукти на EBC,спирачни маркучи на GOODRIDGE,накладки EBC,FERODO,BLACK DIAMOND

Предлагаме цяла гама спортни окачвания тип „койловър”(регулиране на височина и твърдост), спортни окачвания(фиксирана височина) както и спортни пружини с различна твърдост и височина.
KW,BILSTEIN,H&R,EIBACH,WEITEC,KONI,BC RACING,AP RACING,TEIN,XYZ са само част от предлаганите артикули.

Полиуретанови тампони-цялата гама продукти на POWERFLEX,SUPERPRO

Диференциали с ограничено приплъзване LSD (шперове) на марките KAAZ ,MFACTORY,QUAIFE

Усилени съединители,керамични,карбонови,хибридни,рали версии,олекотени маховици-алуминиеви,метални
CLUTCH MASTERS,AP RACING,DRIVE TORQUE,HELIX MOTORSPORT,UUC,COMPETITITON,FIDANZA,TTV RACING

Ауспухови системи/термо ленти на марките SUPERSPRINT,EISENMANN,AGENCY POWER,REMUS,SCORPION и много други

Силикови маркучи,турбо клапани,турбо пътища,ел.перки,кулери,алуминиеви радиатори и всичко по охладителната система на марките
SAMCO,VENTAIR,ASH,BAILEY MOTORSPORT,MISHIMOTO,REVOTEC,FORGE MOTORSPORT

ЕКСТЕРИОР:
Джанти,гуми или комплект джанти/гуми
Артикули на водещи европейски и световни производители като ADV1,HRE,AEZ,BBS,BORBET,BROCK,KESKIN,SCHMIDT само малка част от предлаганите артикули

Олекотени/състезателни версии O.Z RACING,ADVAN,RAYS,ROTA,COMPOMOTIVE само малка част от предлаганите артикули

Цялата гама на водещи европейски производители на автомобилни гуми от 10-23 цола

„Семи слик” „Чист слик” гуми,изцяло насочени за състезания в дисциплини „Драг”,”Дрифт”,”Тайм Атак”…

Аксесоари за джанти-дистанционни фланци,болтове,преходни втулки,гайки за шпилки и др.

Цели пакети за оптичен тунинг-брони,прагове,стопове,фарове и др.едрогабаритни части на водещи европейски производители.

Грижа за автомобила-цялата гама продукти на MEGUIARS

ИНТЕРИОР:
Спортни седалки,колани,волани,”ХАНС” системи,каски,педал боксове,хидравлични ръчни спирачки,пожарогасителни системи и пожарогасители,аксесоари и много други моторспорт продукти.
SPARCO,MOMO,OMP,SABELT,TAKATA,OBP MOTORSPORT,COMPBRAKE са малка част от предлаганите продукти за вашата сигурност и безопасност.

ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНИ ПОРЪЧКИ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА!
ТОВА СА МАЛКА ЧАСТ ОТ АРТИКУЛИТЕ,КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ ТАКА ЧЕ АКО НЕ ВИЖДАТЕ НЯКОЙ ПРОДУКТ ,МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:
0887007060
0876013012
race_pilot@abv.bg
Намерете ни във Фейсбук :WWW.FACEBOOK.COM/RаceBoutique/ -харесайте страницата или просто задайте своите въпроси чрез профила ни там!
ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА http://WWW.RACE-PILOT.COM
RACE PILOT ” Be a Part Оf the Motorsport World”

СИЛОВ ТУНИНГ:
Спортни въздушни филтри и цели индукшън китове
K&N,BMC,FORGE MOTORSPORT,GREEN,PIPERCROSS,COSWORTH

Карбонови еърбоксове за почти всички модели ///М на БМВ

Спирачни китове: от 4- до 10 Бутални Апарати на марките BREMBO,AP RACING,K SPORT,HI SPEC,TAROX,COSWORTH,YELLOW SPEED,спортни спирачни течности EBC,MOTUL,CASTROL,цялата гама продукти на EBC,спирачни маркучи на GOODRIDGE,накладки EBC,FERODO,BLACK DIAMOND

Предлагаме цяла гама спортни окачвания тип „койловър”(регулиране на височина и твърдост), спортни окачвания(фиксирана височина) както и спортни пружини с различна твърдост и височина.
KW,BILSTEIN,H&R,EIBACH,WEITEC,KONI,BC RACING,AP RACING,TEIN,XYZ са само част от предлаганите артикули.

Полиуретанови тампони-цялата гама продукти на POWERFLEX,SUPERPRO

Диференциали с ограничено приплъзване LSD (шперове) на марките KAAZ ,MFACTORY,QUAIFE

Усилени съединители,керамични,карбонови,хибридни,рали версии,олекотени маховици-алуминиеви,метални
CLUTCH MASTERS,AP RACING,DRIVE TORQUE,HELIX MOTORSPORT,UUC,COMPETITITON,FIDANZA,TTV RACING

Ауспухови системи/термо ленти на марките SUPERSPRINT,EISENMANN,AGENCY POWER,REMUS,SCORPION и много други

Силикови маркучи,турбо клапани,турбо пътища,ел.перки,кулери,алуминиеви радиатори и всичко по охладителната система на марките
SAMCO,VENTAIR,ASH,BAILEY MOTORSPORT,MISHIMOTO,REVOTEC,FORGE MOTORSPORT

ЕКСТЕРИОР:
Джанти,гуми или комплект джанти/гуми
Артикули на водещи европейски и световни производители като ADV1,HRE,AEZ,BBS,BORBET,BROCK,KESKIN,SCHMIDT само малка част от предлаганите артикули

Олекотени/състезателни версии O.Z RACING,ADVAN,RAYS,ROTA,COMPOMOTIVE само малка част от предлаганите артикули

Цялата гама на водещи европейски производители на автомобилни гуми от 10-23 цола

„Семи слик” „Чист слик” гуми,изцяло насочени за състезания в дисциплини „Драг”,”Дрифт”,”Тайм Атак”…

Аксесоари за джанти-дистанционни фланци,болтове,преходни втулки,гайки за шпилки и др.

Цели пакети за оптичен тунинг-брони,прагове,стопове,фарове и др.едрогабаритни части на водещи европейски производители.

Грижа за автомобила-цялата гама продукти на MEGUIARS

ИНТЕРИОР:
Спортни седалки,колани,волани,”ХАНС” системи,каски,педал боксове,хидравлични ръчни спирачки,пожарогасителни системи и пожарогасители,аксесоари и много други моторспорт продукти.
SPARCO,MOMO,OMP,SABELT,TAKATA,OBP MOTORSPORT,COMPBRAKE са малка част от предлаганите продукти за вашата сигурност и безопасност.

ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНИ ПОРЪЧКИ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА!
ТОВА СА МАЛКА ЧАСТ ОТ АРТИКУЛИТЕ,КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ ТАКА ЧЕ АКО НЕ ВИЖДАТЕ НЯКОЙ ПРОДУКТ ,МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:
0887007060
0876013012
race_pilot@abv.bg
Намерете ни във Фейсбук :WWW.FACEBOOK.COM/RаceBoutique/ -харесайте страницата или просто задайте своите въпроси чрез профила ни там!
ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА http://WWW.RACE-PILOT.COM
Последна промяна ///M_Martin на 30 Дек 2014, 17:13, променена общо 3 пъти
- diskoinferno
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: M4
Re: RACE PILOT-Силов Тунинг за Спортни и Състезателни автомо
1+ Eдин от най-точните и коректни колеги във форума. 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
И през януари от 01.01.2014г. до 31.01.2014г. намаление от 10% на всички артикули,които предлагаме.
Без значение дали искате каска,спортно окачване,нов екип,комплект джанти,гуми или просто да се поглезите с нещо хубаво или да зарадвате някой по случай Празниците-това е вашия шанс!
"RACE PILOT"-перформанс части и силов тунинг за спортни и състезателни автомобили!
Намерете ни на:
http://www.race-pilot.com
@:race_pilot@abv.bg
0887007060
0876013012
или просто разгледайте и харесайте страницата ни в Фейсбук или ни пишете на нашия профил там- http://www.facebook.com/race.pilot
Oчакваме Ви!
Без значение дали искате каска,спортно окачване,нов екип,комплект джанти,гуми или просто да се поглезите с нещо хубаво или да зарадвате някой по случай Празниците-това е вашия шанс!
"RACE PILOT"-перформанс части и силов тунинг за спортни и състезателни автомобили!
Намерете ни на:
http://www.race-pilot.com
@:race_pilot@abv.bg
0887007060
0876013012
или просто разгледайте и харесайте страницата ни в Фейсбук или ни пишете на нашия профил там- http://www.facebook.com/race.pilot
Oчакваме Ви!
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Точно преди коледните и новогодишни празници реших да поръчам пружини за е36-цата. В предпразничата суматоха, колегата реагира светкавично и пружините пристигнаха от Англия точно на време преди отпътуването ми от София за празниците, каквото беше и желанието ми, защото исках да пътувам сигурно и спокойно. Освен това получих коледна отстъпка от цената, а стоката беше точно такава, каквато самият той я описа. Въобще, колегата се прояви като отличен търговец с отношение, което би било чудесно да демонстрират всички. Благодарности и до нови поръчки 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Аз съм поредния доволен от RACE PILOT,в търсенето ми на спортно регулируемо окачване за мойта Е36ца реших да се обърна към колегата за помощ.Той веднага ми направи списък с окачвания които може да ми предложи на цената около която се въртях
Избрах BC Racing BR Type Coilovers за Е36 и съм много доволен от него,от тук нататък за следващите ми подобрения по колата
само при него ! 

Избрах BC Racing BR Type Coilovers за Е36 и съм много доволен от него,от тук нататък за следващите ми подобрения по колата

- spi_mi_se
- Потребител
-
- Кара: Е46 М3
Поръчах шпер от колегата преди около половин година. Всичко беше според уговорката, колата лети (и се върти
). Поръчвайте смело !

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
Благодаря на всички на хубавите думи
Крайната ни цел е всички клиенти да са доволни и щастливи с подобренията по колите си и да получават 5 звездно обслужване

Крайната ни цел е всички клиенти да са доволни и щастливи с подобренията по колите си и да получават 5 звездно обслужване

- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
Вече няколко пъти ползвам услугите на RACE PILOT и всичко винаги е било на ниво а качеството на предлаганите продукти отлично 

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Вече една година се нося по "вълните" с KW v3 койловъри от Марто и съм адски доволен. Поведението на колата е коренно различно, горещо ги препоръчвам

А от вчера ме заима с малко "грим" за бимата - диодни предни мигачи Депо и диодни енджъли. Както винаги точен, всичко пристигна на момента, в който ми е казал
Скоро и снимки след нанасянето на "грима"

А от вчера ме заима с малко "грим" за бимата - диодни предни мигачи Депо и диодни енджъли. Както винаги точен, всичко пристигна на момента, в който ми е казал

Скоро и снимки след нанасянето на "грима"

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Поръчвайте смело,колегата няма грешка,за първи път поръчвам и имаше много неясни неща за мен,но колегата беше много отзивчив,обясни ми кое,как и защо,аве с кеф се работи с такива хора.
Отсега нататък за такива афтърмаркет изпълнения,само към Race Pilot ще се обръщам,благодаря за коректността . 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- cucibg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E31 850,840 x5 4.8 is mini cooper s
+1 от мен много коректен и точен определено ще се възползвам пак от услугите му и за другите ми автмобили

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
*Имаме удоволствието да Ви съобщим че от днес всички членове на БМВ Клуб България ползват 5% отстъпка за спортни окачвания,комплекти джанти както и джанти/гуми и 10% за всички останали артикули след предоставяне на валидна членска карта
Заповядайте в новооткрития ни магазин “Race Boutique”by RACE PILOT -гр.Плевен,бул.”Русе”45

Работно време:
Понеделник-Петък 09:30-19:00
Събота 10:00-16:00
Неделя:Почивен Ден
0887007060
0876013012
Заповядайте в новооткрития ни магазин “Race Boutique”by RACE PILOT -гр.Плевен,бул.”Русе”45

Работно време:
Понеделник-Петък 09:30-19:00
Събота 10:00-16:00
Неделя:Почивен Ден
0887007060
0876013012
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
Вече и цялата гама продукти на марките MOTUL и BARDAHL на специални,преференциални цени.
100% гарантирано качество и произход!
При поръчка над 60лв. безплатна доставка за цялата страна.

100% гарантирано качество и произход!
При поръчка над 60лв. безплатна доставка за цялата страна.

- charli_pro
- Потребител
-
- Кара: E36 M3
Голям + и от мене за колегата както за ЦЕНА така и за ОБСЛУЖВАНЕ 

63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги