затъмняване задни стъкла
Модератор: bum_bum
15 мнения
• Страница 1 от 1
- kiret0
- кандидат ентусиаст
- Кара: 325 тдс
- Мечтае да кара: M3 e92
затъмняване задни стъкла
мерси предварително за съвета който ще ми дадете! Искам да си затъмна задните странични стъкла с фолио ... до сега не сам виждал как се прави точно... казаха ми чи с веро се пръскат стълата и се залепя
- St.Dilov
- младши ентусиаст
- Кара: 318 TDS touring
Re: затъмняване задни стъкла
Съвета е ясен първо търсачката и после нова тема ето и как се слага фолиото http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2%E0%ED%E5 мнението на k1k0kiret0 написа:мерси предварително за съвета който ще ми дадете!
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
най-добре се получава когато прозореца е свален от вратата.Играчката е малко по-голяма ,и тогава процедурата с сапунената вода и шпаклата успех
- Simo ot Kostenec
- Потребител
Не не не и не прозотреца не се сваля от вратата,никаде кадето се затамняват стъкла не се прави това,говоря за големи фирми.Даже и Миро от Рогачево не ги сваля а е най-добрия в бранша
Istinata e v benzina,naftata e tashak
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
Не казвам че е лесно или че така трябва да направи колегата но е доста по-удобно да се работи на свален прозорец аз така направих и останах доволен. Друг е въпроса кой как иска да го прави.
баце , не е трудно ама иска малко пипане и да не се нервиш много все пак е фолио колеги от форума ми предлагаха един човек от сливен ама ми се видя скъпо пък и не е коий знаи какво да си ги направиш , просто помоли някой приател да ти помага и се работи само с пръскалото и малката шпакличка , пипкаво е щото трявба добре да си искараш въздуха иначе после става на едни точици и трябва да си играеш пак да ги оправяш.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
- Кара: ниско на земята
И ако дойде някоя нова седмица ко прайм - пак ли сваляме стъкла По-добре не пробвай сам - само ще затрудниш после човека при който ще се принудиш да отидеш след безуспешните опити
- kiret0
- кандидат ентусиаст
все пак мисла сам да се пробвам като ги свала ... иначе не виждам как ще стане залепването по ръбовете .... колко струва тва фолео горе долу?
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
Много лесно става колега при свален прозорец. После зора е като го връщаш на мястото му разбира се трябва да сте 2ма човека .Аз на моита затъмних предните прозорци/на купето/ стана перфектно Само че като слагаш веро или там какъвто и да е препарат ще гледаш да не е някои дето много се пени ,щото после остават едни бели петънца като на неизкаран въздух.Хубаво трябва да са почистени джамовете не трябва да има грапавини точици и тем подобни неща дето ще се образува въздух щоъ после няма махане и се куса фолиото следователно ,ако има такива с едно бръснарско ножче само престъргваш и си готоф Преди да го разлепиш фолиото и да го лепнеш на стъклото го изрежи..как става?Ам обръща6 фолиото така с лицето надоло както ще го полагаш на самия прозореца ,само няма да го разлепваш.Пръскаш върху прозореца и слагаш фолиото.След като си го сложил започваш да искарваш въздуха със шпакличка / или както аз направих с една чистачка от тези домашните за прозорци с едно гумено от едната страна и една гъба от другата/горе доло не се заигравай После взимаш едно ново бръснарско нофче и изрязваш внимателно по всички краища.И така шаблона ти е готов След това почистваш прозореца и пак го пръскаш при слагане на фолиото.Тука вече сте 2ма чолавека Тъка единия разлепва другия пръска върху фолиото обилно да не залепне щот после пак на магазина налагаш фолиото/тука малко по-бързичко се деиства/и внимателно го нагласяш .Ще внимаваш горната страна да не излиза много нагоре от прозореца щот се подръва и става грозно /разлепя се ,къса се и т.н.т./Ти ще си прицениш как ти харесва.После внимателно със шпакличката искарваш въздуха.Няма да бързаш да слагаш прозорците остави ги малко на слънце да поизсъхнат.Ако има пак някакви забележки сас шпаклата внимателно че се дере фолиото. Дано сам бил полезен колега и успех
- kiret0
- кандидат ентусиаст
разбрах те колега ...а задължително с пръскало требе да пръскаш или и с парцалче можеш да намокриш стълото..... Са оправих предницата и реглаш ш 600лв ми излезна и ше зачака малко ....
- TNC
- кандидат ентусиаст
- Кара: '09 Е90 330xD
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
Само и единствено с пръскало. Иначе ако не ти се играе да сваляш прозорците като оразмеряваш фолиото отвън го режи по средата уплътнението на прозореца. Препоръчвам ти ако не сваляш прозорци поне си махни корите, за да не го обърнеш. После поне една седмица не бива да се отварят прозорците и си готов...
Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!
- small
- кандидат ентусиаст
- Кара: Е34
колега защо не я закараш да ти затъмнят стъклата да стане като хората после да не седиш вътре и да се чувстваш като в аквариум
- Joro_BMW
- кандидат ентусиаст
- Кара: e36
- Мечтае да кара: m6
Re: затъмняване задни стъкла
kiret0 написа:мерси предварително за съвета който ще ми дадете! Искам да си затъмна задните странични стъкла с фолио ... до сега не сам виждал как се прави точно... казаха ми чи с веро се пръскат стълата и се залепя
Колега аз мога да ти сложа прилично фолио на нормална цена .... от Свиленград съм ако ти е удобно заповядай..
Ние сме гъзетата със BMW-тата такива искате златна треска....яя виж мутресите със мерцедесите такива вземаме за наша сметка..
- rtzankov
- Ценко изложбения
- Кара: дългия да си плати входа !!!
15 мнения
• Страница 1 от 1