как се прави калъп?
Модератор: bum_bum
4 мнения
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
как се прави калъп?
Може ли някои знаещ да помогне по темата...да обесни всичко от до,по детайлно и какви матеряли ми трябват за да направя калъп...ако може като за прост човек да се обесни
- bum_bum
- старши ентусиаст
- Кара: турбо бмв
Re: как се прави калъп?
viewtopic.php?f=66&t=149149&hilit=%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D0%BF&start=0
Ще те помоля следващия път преди да товариш форума с безсмислени теми да изпробваш първо търсачката.
Ще те помоля следващия път преди да товариш форума с безсмислени теми да изпробваш първо търсачката.
- angelBMW
- младши ентусиаст
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
bum_bum написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=66&t=149149&hilit=%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D0%BF&start=0
знам че има тема !!!А ти не виждаш ли че съм постнал че не мога да разбера как точно се прави и исках някои знаещ,достигнал калъпа да ми обесни като за прост човек....
- bum_bum
- старши ентусиаст
- Кара: турбо бмв
Знаещия е писал в темата. За мен е обяснено като за прост човек, ако си по-прост от това, по-добре си плати някой да ти го направи щото явно няма да стане. Ако искаш по-подробна информация пиши ЛС на човека или задай въпрос в темата, няма нужда от нова.
4 мнения
• Страница 1 от 1