Въпрос за джанти???
Модератор: bum_bum
7 мнения
• Страница 1 от 1
- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
- Кара: Е36 328i Е46 330xi
Въпрос за джанти???
Незнам дали темата е за тук. Изпаднаха ми едни джантета OZ Racing Futura 18' предни 9.5j задни 10.5j обаче незнам за каква кола са, предполагам че са за Мерцедес или за Порше защото имам и две гуми за тях чисто нови Bridgestone 345/35/18 но не съм сигурен, някой може ли да ми каже как най точно премеря разтоянието между болтовете и горе долу какви пари вървят тези джантички и двете гуми. Рових в интернет и забелязах че са доста на почит и са доста редки. Мерси предварително.
- BT9028BA
- старши ентусиаст
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Re: Въпрос за джанти???
Уникална джанта е това просто
Виж отзад на джантата би трябвало да има параметри - или ако няма там под капачката и ги напиши тук в темата и веднага някой ще ти кажи за какво кола са
Виж отзад на джантата би трябвало да има параметри - или ако няма там под капачката и ги напиши тук в темата и веднага някой ще ти кажи за какво кола са
- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
А какви пари да им търся ако реша да ги продавам
За по-малко от 4 цифри не ги давай, друг е въпроса, че в тая криза подобни шукарийки трудно се продават.
- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
Под капачката пише с много ситни цифри 26 0 10 МВ3 и 10.5JX 18H2 E35 а отзад пише само МВ3 a цената със сигурност ще е четири цифрена
- Cobb
- младши ентусиаст
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Така като ги гледам, ако снимките са на твоите джанти, май ще им трябва изправяне.
Идеята ми е да внимаваш като махат/слагат гумите, да не го надерат тоя полиран борд, че после трудно ще го свалиш да го полираш пак. Тия от OZ са гадни пе******и и болчетата са с 10 лъча, а не 12 като на почти всички останали и е почти невъзможно да се намери такъв ключ/камък.Единствения който намерих, беше от рода на 120 паунда...
Иначе са Оникални !
Едит: Тцъ, сега като се загледам, явно, че не са твоите, но все пак да си занеш
Идеята ми е да внимаваш като махат/слагат гумите, да не го надерат тоя полиран борд, че после трудно ще го свалиш да го полираш пак. Тия от OZ са гадни пе******и и болчетата са с 10 лъча, а не 12 като на почти всички останали и е почти невъзможно да се намери такъв ключ/камък.Единствения който намерих, беше от рода на 120 паунда...
Иначе са Оникални !
Едит: Тцъ, сега като се загледам, явно, че не са твоите, но все пак да си занеш
- bum_bum
- старши ентусиаст
- Кара: турбо бмв
7 мнения
• Страница 1 от 1