И аз малко по-скромно....
Модератор: bum_bum
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Том, давай видеото да го бодна нейде. На мейла трябва да мине без проблем.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
Благодаря на всички за помоща, вече е качено. Видеото е само на първа и май има и малко на втора, че тогава нямах застраховка и карах само пред сервиза. С постоянно включен компресор, защото правих тестчета и бях затапил еднопосочния клапан.
http://www.youtube.com/watch?v=_UBbj9W8VJ8
http://www.youtube.com/watch?v=_UBbj9W8VJ8
е21 345 0-402м 12.18

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
С компресор имаш предвид, нали? Според мен няма как да стане, с турбо ще е по-лесно (евтино), но с компресор много ме съмнява. Освен ако не се хвърли някой лев повече за генерация, валчета, дроселчета, центробежен компресор и т.н. Което може би ще ти дойде нанагорно.ico318 написа:според калкулатора за суперчарджъри,при 136к.с.,96 октана бензин,кулер и скромно салягане от 7 пси,го дават 206 к.с..при 1бар е към 250 к.с.-дали е възможно?
е21 345 0-402м 12.18

- sashop2001
- Потребител
-
- Кара: е24
- Мечтае да кара: всеки ден
Том , пак ме е ударило безсънието
Тази схемеа за свързване на турбина и компресор , вече морално устаря , мисля че е време за версия 2 , кво ще кажеш
Вече имам едно чертежче 

Аз отдавна съм я намислил, даже и малко части съм посъбрал из тукашните моргиsashop2001 написа:Том , пак ме е ударило безсъниетоТази схемеа за свързване на турбина и компресор , вече морално устаря , мисля че е време за версия 2 , кво ще кажеш
Вече имам едно чертежче

е21 345 0-402м 12.18

- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Колега колата е супер и ти пожелавам успех по нататък.Мога ли да питам за колко набира до 100 километра това чудо а също така и и Е21цата ти.Май никога не съм виждал такъв старт 

Здравейте,
Преди време като изгледах този клип и все си мисля че всичко ще ти се струва бавно
. Иначе и тази кола има невероятен звук. Браво за проекта и описанието.
Поздрави
TOM написа:Нищо особенно, поне за мен...малко нескромно, но съм свикнал на другоTransportera написа:представям си извън сервиза това животно какво ще прави
Преди време като изгледах този клип и все си мисля че всичко ще ти се струва бавно

Поздрави
- Abizianata
- Потребител
-
мом4ета тва дето к7-мицата не може да настигне бмв-то е много странно защото к7 за около 200м- прави 200 а не ми се вярва кола да може
но всичко е възможно така че незнам
но всичко е възможно така че незнам