И аз малко по-скромно....
Модератор: bum_bum
Както си го настроиш, всичко е до желанието на потребителяbum_bum написа:TOM написа: Включването на компресора съм го направил да се управлява от АЕМа, когато са превишени 1500 об. и е подадена повече от 50% газта. Изключването смятам да е след постигането на 0.8-1.0 бара.
А примерно като не си достигнал тия 0.8-1.0 бара и пуснеш газта компресора ще изключва ли?

е21 345 0-402м 12.18

Не съм писал по темата, но малко по малко правя разни неща по колата. Например си сложих най-накрая дуфузьор на радиатора и съм МНОГО доволен от резултата. Също сложих и един шпер...ама 3.25
и четвърта стана по-дълга от петата преди
Хората слагат по къси а аз.... Нищо, малко умаля, ама разходомера стои на 5л при 90-100
Вчера си дооправих ауспуха, и даже ще вземе да ми хареса вече как върви
Харесва ми как се получи почти всичко, когато се върна в БГ ще си направя изцяло нова изпускателна система след турбото, че тази е 60 мм и е с оригиналното гърне. Също така трябва да сменя и бензиновата помпа щото не достига и дютито на дюзите достига 90%

е21 345 0-402м 12.18

ако съм разбрал правилно,конфигурацията е:филтър,компресор,турбо,кулер,бов,дебитомер,колектор.ако е така,компресора не затапва ли турбото?и на колко надува сега?не знам при теб,но тук за алуминий д16/закален?!/ с ф160 и дължина 100мм,дадох 67лв!!!един стругар ми поиска 100/сто/лв за работа.та голямо обикаляне,скици,снимки....чудо.сега е при друг,за 25лв,но после се оказа,че нямал делителен апарат за 6-те отвора.да не говорим,че е алкохолик....евентуално при добър късмет в понеделник сте имам шайба ф150 и силно се надявам да не се налага преработка.та колко надува итъна при теб?
[quote="TOM"]Не съм писал по темата, но малко по малко правя разни неща по колата. Например си сложих най-накрая дуфузьор на радиатора и съм МНОГО доволен от резултата. Също сложих и един шпер...ама 3.25
и четвърта стана по-дълга от петата преди
Хората слагат по къси а аз.... Нищо, малко умаля, ама разходомера стои на 5л при 90-100
Вчера си дооправих ауспуха, и даже ще вземе да ми хареса вече как върви
Харесва ми как се получи почти всичко, когато се върна в БГ ще си направя изцяло нова изпускателна система след турбото, че тази е 60 мм и е с оригиналното гърне. Също така трябва да сменя и бензиновата помпа щото не достига и дютито на дюзите достига 90%
направил си много добре с шпера.аз от доста време карам с 3,25 голям шпер и ми е много добре.разликата е при потегляне от място,но не е проблем.имам си 6-та.даже идва като 6 1/2

направил си много добре с шпера.аз от доста време карам с 3,25 голям шпер и ми е много добре.разликата е при потегляне от място,но не е проблем.имам си 6-та.даже идва като 6 1/2

Хехех, днес си карам по пътя за сервиза, и на едно кръгово трябваше да дам предимство на някаква кола. Та минава въпросната кола, и какво да видя
Опел Астра около 2000-2002год, със сто ауспуха отзад, по фи 100 всеки
, ниска, насъскана такава.....таман кат за мене
Тръгвам след него, а пред нас някакъв камион. Изчаках дамине насрещната кола и с воя на вси светии, компресори и турбини минах покрай него
Оня обаче не тръгна след мен а остана зад камиона...и някъде на следващото колело застава до мен, сочи по посока на двигателя на е30-ската, и почва да ми говори нещо ядосано. Прозореца ми беше вдигнат и не разбрах добре, ама беше от рода на "кат си много бърз, дай...." еди какво си
и изчезна на някъде
Папагал, като не съм със 100 тръби отзад, не мога да го минавам ли? 

е21 345 0-402м 12.18

- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-

Иначе браво за проекта

Поздравления за проекта
Аз обаче ще ти се карам, че в испанския форум ги глезиш повече от колкото колегите тук...
http://www.youtube.com/watch?v=bkC-FMX1RL0
http://www.youtube.com/watch?v=l2dcr5-MV_E&NR=1
Колега Том, би ли ни поосветил атносно финансите за този проект.

Аз обаче ще ти се карам, че в испанския форум ги глезиш повече от колкото колегите тук...

http://www.youtube.com/watch?v=bkC-FMX1RL0
http://www.youtube.com/watch?v=l2dcr5-MV_E&NR=1

Колега Том, би ли ни поосветил атносно финансите за този проект.
2.0 20V - Каде отиваш ти, може би!?