Секторна кутия, каре или паразитен хебел?
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- discus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 M50B20
Дааа и аз имах такива проблеми смених кутия и всичко е ок ..търси кутия не ремонтирай старата - нестава пробвано е 

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Добре де,ами ако вземе кутия втора употреба от каде да е сигорен че няма да искара 5-6 месеца и пак да даде фира 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ами аз затова му предложих да търси от автомобил нов внос и по възможност да не е ровена
Аз лично заради такова стягане и същите проблеми ,че даже и по големи като прогресивно затягане на волана с всеки километър изминат от сервиза към вкъщи преди 3 години бях толкова уплашен и карах с 10 км/ч само и само да не се прибия ,че и някой друг да пострада
Чисто и просто не трябва да се пипа ,няма реглаж ... Аз ако съм тази кола я спирам и няма да я карам докато не я сменя
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
- discus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 M50B20
Няма гаранция с кутиите аз намерих без да искам има ламаринка с годината на производство моята е 94'
А болта не трябва да се пипа който го е пипал не само проблеми.
А болта не трябва да се пипа който го е пипал не само проблеми.
Благодаря на колегата
bmwfena написа:имам 2 кутии читави-ако некой иска![]()
Явно секторната кутия на Е34 става консуматив -добре че има части бол.
Благодаря на колегата,взех от него перфектна кутия.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Благодаря на колегата
остана последната-после и да искате немаmimislav написа:bmwfena написа:имам 2 кутии читави-ако некой иска![]()
Явно секторната кутия на Е34 става консуматив -добре че има части бол.
Благодаря на колегата,взех от него перфектна кутия.Читав човек!Като се видим ще почерпя

И Аз подкрепям болта не се пипа!!!
когато взех колата кутията беше натегната и волана не се връщаше. Веднага щом разбрах я регулирах така,че да има по голям луфт но да се връща волана. В крайна сметка се оказа,че проблемът първоначално си е бил в кормилната щанга но в следствие на натягането и секторната кутия се е поразбила.След смяната луфтът понамаля но остана. И за момента няма да сменям кутията
Лошото е,че след още някоя друга година читавите секторни кутии ще са мит, и ако не се намери някой да ги рециклира/ремонтира/реставрира и т.н. Ще имаме проблеми
когато взех колата кутията беше натегната и волана не се връщаше. Веднага щом разбрах я регулирах така,че да има по голям луфт но да се връща волана. В крайна сметка се оказа,че проблемът първоначално си е бил в кормилната щанга но в следствие на натягането и секторната кутия се е поразбила.След смяната луфтът понамаля но остана. И за момента няма да сменям кутията

Лошото е,че след още някоя друга година читавите секторни кутии ще са мит, и ако не се намери някой да ги рециклира/ремонтира/реставрира и т.н. Ще имаме проблеми

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2