Секторна кутия, каре или паразитен хебел?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 M50B20

Мнение от discus » 10 Мар 2009, 22:34

Дааа и аз имах такива проблеми смених кутия и всичко е ок ..търси кутия не ремонтирай старата - нестава пробвано е :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34/М50 и М60
Мечтае да кара: Е34 V12
Детайли за колата: Ооо много са...

Мнение от S_h_e_f_a » 10 Мар 2009, 23:16

Добре де,ами ако вземе кутия втора употреба от каде да е сигорен че няма да искара 5-6 месеца и пак да даде фира :confused:
ИзображениеИзображениеИзображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Мар 2009, 23:22

Ами аз затова му предложих да търси от автомобил нов внос и по възможност да не е ровена :idea: Аз лично заради такова стягане и същите проблеми ,че даже и по големи като прогресивно затягане на волана с всеки километър изминат от сервиза към вкъщи преди 3 години бях толкова уплашен и карах с 10 км/ч само и само да не се прибия ,че и някой друг да пострада :evil: Чисто и просто не трябва да се пипа ,няма реглаж ... Аз ако съм тази кола я спирам и няма да я карам докато не я сменя :!:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34/М50 и М60
Мечтае да кара: Е34 V12
Детайли за колата: Ооо много са...

Мнение от S_h_e_f_a » 10 Мар 2009, 23:28

На самата кутия има ли номер или щампа по която да се разбере коя година е произведена?
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 M50B20

Мнение от discus » 11 Мар 2009, 21:20

Няма гаранция с кутиите аз намерих без да искам има ламаринка с годината на производство моята е 94'
А болта не трябва да се пипа който го е пипал не само проблеми.

Потребител
Аватар

Благодаря на колегата

Мнение от mimislav » 21 Май 2009, 19:52

bmwfena написа:имам 2 кутии читави-ако некой иска :confused: :confused: Явно секторната кутия на Е34 става консуматив -добре че има части бол.

Благодаря на колегата,взех от него перфектна кутия. :clap: Читав човек!Като се видим ще почерпя :bchug:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: Благодаря на колегата

Мнение от bmwfena » 21 Май 2009, 20:32

mimislav написа:
bmwfena написа:имам 2 кутии читави-ако некой иска :confused: :confused: Явно секторната кутия на Е34 става консуматив -добре че има части бол.

Благодаря на колегата,взех от него перфектна кутия. :clap: Читав човек!Като се видим ще почерпя :bchug:
остана последната-после и да искате нема :| :| :|
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 21 Май 2009, 20:42

И Аз подкрепям болта не се пипа!!!
когато взех колата кутията беше натегната и волана не се връщаше. Веднага щом разбрах я регулирах така,че да има по голям луфт но да се връща волана. В крайна сметка се оказа,че проблемът първоначално си е бил в кормилната щанга но в следствие на натягането и секторната кутия се е поразбила.След смяната луфтът понамаля но остана. И за момента няма да сменям кутията ;)
Лошото е,че след още някоя друга година читавите секторни кутии ще са мит, и ако не се намери някой да ги рециклира/ремонтира/реставрира и т.н. Ще имаме проблеми :(

Предишна

Назад към E34