проблем с е34 525и
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Re: проблем с е34 525и
golov_bg написа:И след толкова изказвания мога да кажа само две думи:БЕШЕ ФОРУМ!Просто не всички хора са на едно ниво,за това сме хора и грешим и се поучаваме от грешките си...От мен толкова,явно присмеха над хората е по-важен от уважението!!!
Искам да те попитам нещо.
Според теб нормално ли е човек на 20 години да пише по този начин?

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Кво се косите пък вие? Какво толкова? Все пак човека,пита обикновен въпрос,който аз много обичам! А именно: Защо колата не върви на газ?! Е не разбрахте ли вече че тоя подфорум няма да спре да има такива теми?! В началото като не всички имахте газ,ви беше кеф да отговаряте и да умувате,как така великите двайстки(в случая великата 25ца) не вървят на газ. Сега вече следкато се примирихте с факта,че ще има проблеми на газ и метан. Почнахте да се правите на отворени защо се пускат такива теми...
Какво се дразните толкова при положение,че човека даже сам си е решил проблема...
Какво се дразните толкова при положение,че човека даже сам си е решил проблема...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
4uki написа:здравеите на всички нов съм в форума и карам бмв 525и 192 коня с газов инжекцион. Колата си работеше перфекно на газ и бензин но преди два дена почнах да е стържа на място да върти гуми и двигатела ми почна като дам газ почва да рабо ти като на 45 цилидара на газ като обърна на бензин и при ряско даване на гааз от ниските първо замисля и после се изрява гледах свещите добра изкра дават не бяха мръсни , но ги изчистих и наместих полусите на 0.5 мм нз дали така трябва да са свещите са ми ngk с 4 полуса сичките полуси бяха с различни растояния наместих ги на 0.5 когато колата е студена ми се стува че малко по одбре се изрява но немога да разбера иклучвам дебитомера пак така нз кабелите не ми светят и не пръскат ток или да пукат ако някои може да ми помогнем ще съм мн благодарен
Колега,почти нищо не ти разбирам ,но от разбраното си вадя извода,че колата ти работи на бензин адекватно ,а на газ ,не.Тогава търсиш проблема в газовата и тъй като е с ГИ ,провери маркучите на газовите инжектори ,дали не се е цепнал някой или извадил .Провери и самите инжектори дали работят.Чуват се отчетиво как цъкат и дори на ръка се усещат дали работят (тва при условие,че не са монтирани под всмукателния колектор и имаш достъп до тях). Може някой да е блокирал отворен или затворен.Може проблема да е в компа на ГИ-то и да не комутира някой инжектор или да го държи постоянно отворен (тва ще ти го провери газаджията).Провери си кабела от ламбда сондата към компа на ГИ-то ,да не е дал фира и да бърка сместа като караш на газ.Провери си кабела и температурния датчик на водата ,който се намира на редуктора (изпаритела) на ГИ-то (ако има датчик де).Общо взето тва може да се преебе по едно ГИ.
п.п.Надявам се да си ме разбрал по-добре отколкото аз теб

мерси пич вече е открит и проблема на газ , филтарчето в газовия изжекцион беше мн насрано смених и и сичко е 6+
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
4uki написа:мерси пич вече е открит и проблема на газ , филтарчето в газовия изжекцион беше мн насрано смених и и сичко е 6+
Ами те филтрите са консуматив по идея,не са повреда и се сменят на около 20к км преди да помелиш свещите

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2