e34 diesel
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: дизел
bader написа:JANI написа:бензиновата м50 б20 определено не върви пове4е от тдс, разликата е около 3 л на 100км , оба4е ясно е че дизела се намира на 1.20лв и тогава ти излиза идеал по 12-13 лв на 100км а бензиновата 20-23лв на 100км , за газ е по-добре хич да не говорим
слгаи си ти дизел на черно утре ше ревнеш ,че трябва да купуваш нова помпа

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
bader написа:добре не тайна за никого по скапта подръжка на тез идизели орпавано ли е 5лв на 100км икономия да се набиваш на по скапа кола ,по скапа подръжка ,от това че колата е по скспа следователно и по скапо каско
върви по зле от бензина.
ТДС с чип върви доста добре

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

JANI написа:bader написа:JANI написа:бензиновата м50 б20 определено не върви пове4е от тдс, разликата е около 3 л на 100км , оба4е ясно е че дизела се намира на 1.20лв и тогава ти излиза идеал по 12-13 лв на 100км а бензиновата 20-23лв на 100км , за газ е по-добре хич да не говорим
слгаи си ти дизел на черно утре ше ревнеш ,че трябва да купуваш нова помпа![]()
![]()
ма аз отивам и деректно от колонката си я сипвам , и моя 4овек влиза и се оправя с некви фирмени карти вътре и аз си му я плащам на 1.20лв , ина4е щом си против вземай едно м50 и тва е кво са разсъждава само , ако изка6 и гас слагай и бууум напред
"аззз карал съм на какво ли не .. бензин дизел, газ, гризул, ракиа ужасна работа... сега съм ... на метан. Веднъж един клент влиза и аз съм на метан и като запали една цигара па като гръмна онаа оредба та от софия.... право в Перник ......... " Шишо Бакшишо рлз...

та по вапроса с газовите оредби ..... виждал съм как гърмят иииии ддз .... ми станаха антипатични
П.С. само да оточня че кръмналата оредба не беше на някоя кочина на 20 години а на един авенсис 2005

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Интересно, но през последните 5-6 години единствената информация за гръмнала газова уредба(не в следствие на ПТП- тогава, ако гръмне ти вече си мъртъв от поне 2 минути) беше за едно москве на летището, с пълна до горе бутилка, без поплавък, оставено на средата на паркинга посред лято, цял ден. И бутилката гръмнала някъде след 16 часа. Така че това за гърмящите газови бутилки е май някакъв градски мит. А иначе последното ми ходене до Хисаря ми струва 47 лв. На отиване карах със 170-180, на връщане 130-140. Е, който при този стил на каране направи с М50В20 разход на бензин 7 литра на 100 км. ще му подаря мойта кола.

Re: метан
bader написа:тва наистина ли се е случило качва се човек на таски пали циагра и урдбата гарми.
Не

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2