М30Б35 не иска за запали. Защо????
Модератор: Технически модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
_65536_kb_sec_ написа:до тук добре но би ли ми казал защо това се случи изведнъж??????
Абе гледам колегата е супер на вътре, много ми е интересно дали се сеща какво трябва да стане ако цялата система там е хлабава, така че да заблуждава датчика. Просто не ми се коментират измишльотините на този колега и на другия водача

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
///peter написа:_65536_kb_sec_ написа:до тук добре но би ли ми казал защо това се случи изведнъж??????
Абе гледам колегата е супер на вътре, много ми е интересно дали се сеща какво трябва да стане ако цялата система там е хлабава, така че да заблуждава датчика. Просто не ми се коментират измишльотините на този колега и на другия водачаАма все пак провери дали си стегнал и гърнето отзад
колега ти запознат ли си с конкретния мотор за който става на въпрос (не като модел а точния мотор) ??????

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
_65536_kb_sec_ написа:///peter написа:_65536_kb_sec_ написа:до тук добре но би ли ми казал защо това се случи изведнъж??????
Абе гледам колегата е супер на вътре, много ми е интересно дали се сеща какво трябва да стане ако цялата система там е хлабава, така че да заблуждава датчика. Просто не ми се коментират измишльотините на този колега и на другия водачаАма все пак провери дали си стегнал и гърнето отзад
колега ти запознат ли си с конкретния мотор за който става на въпрос (не като модел а точния мотор) ??????
Цитата не беше за теб а за човека, и какво ме питаш дали съм ти виждал мотора ли

Ето нагледно много ми е интересно ако има луфт какво ще стане

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
виж кво ти казва момчето по-горе,за водата...
а шайбата може се разхлопа,нали има гума,която да обира вибрации,тва по принцип,не конкретно
като си свалиш свещите мокри ли са,извади една и върти да видиш кво става..
много неясно обяснението ти-аха да запали и оп акум умре
а шайбата може се разхлопа,нали има гума,която да обира вибрации,тва по принцип,не конкретно
като си свалиш свещите мокри ли са,извади една и върти да видиш кво става..
много неясно обяснението ти-аха да запали и оп акум умре

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
простичко отговора е намерен - гайката е хванала гората...
сега се търси нова или втора ръка барабар с шплонките които са под номер 10 на схемата и шайбата
Всичките тия части струват 10 лева в Дару но те нито работят нито ги имат в наличност
Така че колеги който има М30-ка на части моля да си каже защото ми е адски спешно да си оправя колата до утре на обяд
сега се търси нова или втора ръка барабар с шплонките които са под номер 10 на схемата и шайбата
Всичките тия части струват 10 лева в Дару но те нито работят нито ги имат в наличност

Така че колеги който има М30-ка на части моля да си каже защото ми е адски спешно да си оправя колата до утре на обяд

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е как се е развила тая гайка толкова лесно
по софийско да няма м30 на части ли

по софийско да няма м30 на части ли
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
_65536_kb_sec_ написа:простичко отговора е намерен - гайката е хванала гората...
Всичките тия части струват 10 лева в Дару но те нито работят нито ги имат в наличност![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това с гайка втора ръка не е много добра идея....гайката е на отговорно място и по - добре нова. с гайка втора ръка, ако имаш късмет да не даде фира по време на стягането някой ден ще те изненада неприятно, пък ако по време на стягането даде фира, че и да замаже резбата на кол. вал.....тогава филма става доста голям пък и скъп.
@///peter
вземи ги погледни нещата и не се излагай като някой кифладжия, а като не разбираш, просто пас....не е задължително да разбираш от всичко....мотора е от 25 години, че и повече...не е кой знае какво...смешна история....даже сега можеш да накараш _65536_kb_sec_ да ти прати малко снимки, че да влезнеш в час.
аман от пишман майстори....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Колеги не се карайте
за момента ще слагам гайка 2-ра ръка, докато доставят новата в Дару.
Просто колата ми е необходимост и за това не търпи отлагане ремонта.
Иначе малко по малко си събирам една листа с неща които не мога да намеря по моргите но искам да си закупя за да въстановя оригиналния вид на автомобила ми.
за момента ще слагам гайка 2-ра ръка, докато доставят новата в Дару.
Просто колата ми е необходимост и за това не търпи отлагане ремонта.
Иначе малко по малко си събирам една листа с неща които не мога да намеря по моргите но искам да си закупя за да въстановя оригиналния вид на автомобила ми.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

И аз имам един дълъг списък, в който влизат 4.0 мотор, скорости за него, диф+шпер, окачване, кожен салон и др. Дали Дядо Мраз ще ми бутне поне за първите 4???? Дядо Коледа му мина реда

Чакам мнения

Стояне трябва да смениш прякора си с Реставратора

Хайде лека нощ и да не се разсъдиш сега

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3