МЕТАН

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 18 Апр 2008, 19:40

t_andonov написа:
SaSo написа:
t_andonov написа:след юли '90 та е М50

От Март 89та ако трябва да сме по-точни :mhihi: :mhihi: :mhihi:
да бе да

аз викам 88-ма ама само за избрани :mhihi: :mhihi: :mhihi:

маи средата на 90-та влиза м50
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
Мечтае да кара: е30 м3
Детайли за колата: e30 sedan m44b19

...

Мнение от Rumburak » 12 Юни 2008, 14:32

колеги малко късно се намесвам във темата, но искам да ви кажа, че моят метан е слаган от www.avtometan.com преди около 3-4 години, колата я купих преди почти година, за 10лв изминавам 120 или 130км градско и около 150 или 160км извънградско.е30 318и м40 двг седан е моята, сменян й е задния мост, и т.н. снимки има в галерията ми, да видите дали изглежда зле(хич не е клекнала според мен), .... :roll: :D :D :D повече от доволен съм:!:
Изображение
Дилян Пенчев написа:
Se7ven написа:А Шпера вдига ли разхода?

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 17 Юни 2008, 18:31

Здравейте, каляската ми не е автомат, а на ръчна, сори че не се разбира. А относно алтернативните горива има много противници, затова се изказах така. Какво като колата е БМВ - религия както казвате, ако ще и златна да е. Защо да се дават повече пари за гориво като има начин за същите километри да се дадат по-малко пари ? Колите ни, на голяма част от наличните в страната не са първа младост и каквото могли са дали, сега живеят втори живот, в чужбина макс. до 5 год. и фитка - веднага нова. Карам си каляската на ГАЗ и не ми пука, извънградско до 10 без зор и градско - около 15 с резерв малко, то това няма изчисляване, според зависи.

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 18 Юни 2008, 1:55

вчера един такъв върл фен на бензина ми се обади да го закарам до карлово с мойта "газаджийка" защо ли... :mhihi: после ми обяснявайте колко били велики БМВ-тата и защо трябва да се карат само на бензин... :mhihi: една кола е създадена да ти служи, а не ти да служиш на нея ;) независимо каква е, дори и на ламбо ще турим газ 8) и ще си карам "гъзарски" ламбото на газ, докато някои велики ентусиасти си карат великите коли на бензин... момчета слезте на земята... че БМВ са хубави коли - хубави са, но има и къде къде по-хубави коли на газ - онзи ден на газстанцията един пич с МЛ си зареждаше редом с мойта е34ка ;) това срамно ли е :) подкрепям идеята за метана и скоро ще кажа впечатления ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 18 Юни 2008, 9:20

Хахаха, това колега Турбо е много яко, защо ли на газ е по тънкана. Относно метана не съм споменал нищо, но сега: шурека има един нисан комби на метан, за 30 лв 500 км. Уредбата е с метални бутилки 3 на брой /като кислородните/, изпарител и плочка. Подобно като за гранатка, но за метан, може да са еднакви /не нам/. Задното окачване е усилено. Да вярно е, че колата малко изпуска конете но пък те вози направо за без пари.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 18 Юни 2008, 13:48

Аз съм с газов инжекцион на Е34 и мога да кажа че съм много доволен.Така или иначе това е тежка кола и дори на бензин няма достатъчно бързо ускорение за драг и така нататък.Макар че разни голфчета 2-ки си ги яде. :lol:
Има разлика между газ-бензин не мога да отреча, друго си е бензина но не мога да си го позволя при положение че е 2.40 лева на литър!!!
За метан на БВМ съм изключително против!Наистина си е гавра с марката.Виждал съм Мерцедес С-класа на метан.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pei4 » 18 Юни 2008, 14:05

Да спомена че и нашия бензин (в България) няма нищо общо с на запад... Като сипиш от тамушния и ти се струва че летиш :mhihi: Пък какво му е че е с МЛ и на газ, Някай да ми купи Мл аз ще си сложа газта и ще си свиркам ;)

Предишна

Назад към E34