за е34 и различните мотори ??
Модератор: Технически модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
stambo_81dg написа:kirililiev написа:stambo_81dg написа:kirililiev написа:_65536_kb_sec_ написа:добре де Стефчо - карам М30Б35 който харчи 19 средно. Един М20 харчи 17-18, а повера е в пъти по малък, и М30-ката се кара в ниските обороти повече за да върви нормално, просто това води до по малко износване.
понамали разхода на м20
тои има предвид за разход в софия сигурно
значи м30 трябва да гори там към 30?
малко си в грешка имал съм 520 и ся 530 и мога да ти кажа че разликата е едва забележима в разходанезависимо каде
не се лъжете че като е малък мотора и харчи малко и обратно![]()
тука играят роля и оборотите
520 м20 с 120км/ч -3500 об/мин.
530 м30 с 120км/ч-2600 об/мин
многократно съм ги засичал и знам кво говоря
разликата в горенето е минимална а във вървене огромна
за извън града съм съгласен

и аз съм имал такива кошници,градско да свалиш м30 на 17,18,трябва да го галиш и да няма задръствания

Мили приятелю, карам BMW от както ти най вероятно само си сънувал за тази кола
Твоята е пипана но не ми се вярва с нормалния мотор 136 коня да се пънеш. Що се касае до TDS ми просто си земете и си гледайте колите и не ги купувайте за 2К и вместо да смените маслото не го доливайте само и не слагайте дизел от влекачите и пак ще говорим. Проверям си не виждам проблем ли е?? Ми този него карам карам 760IL, X5, трябвали да обяснявам какво карам и какво не карам
Познавашме и не виждам що реши да се правиш на велик и наистина е тъпо една лимузина да я ръгаш като дръглив кон...
Всеки си решава[/quote]
м50 б20 е 150кс това говори много колко си в час а отностно ръгането на дръгливия доста добре го прави

Познавашме и не виждам що реши да се правиш на велик и наистина е тъпо една лимузина да я ръгаш като дръглив кон...
Всеки си решава[/quote]
м50 б20 е 150кс това говори много колко си в час а отностно ръгането на дръгливия доста добре го прави

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
баварка написа:Мили приятелю, карам BMW от както ти най вероятно само си сънувал за тази колаТвоята е пипана но не ми се вярва с нормалния мотор 136 коня да се пънеш. Що се касае до TDS ми просто си земете и си гледайте колите и не ги купувайте за 2К и вместо да смените маслото не го доливайте само и не слагайте дизел от влекачите и пак ще говорим. Проверям си не виждам проблем ли е?? Ми този него карам карам 760IL, X5, трябвали да обяснявам какво карам и какво не карам
![]()
Всеки си решава

Брехх много ги разбирате бре...аз слу4айно да говоря за този мотор

P.S. Земи прочети в дебелите книги друг мотор нямали двулитров...не говоря за неговия мотор а за моя...
Хайде не ме занимавай с глупости

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
^Аз не се сещам за 136 коньов мотор на Е34-ка
Ако ги броиш бегалите може и да си прав 

R6 - Was sonst?
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
rdvr_burgas написа:^Аз не се сещам за 136 коньов мотор на Е34-каАко ги броиш бегалите може и да си прав
Да прав си! По точно 129 коня М20, моя грешка! Но спора не е в конете на малкия мотор а за на колегата който е 150 коня М50....

- golov_bg
- ентусиаст
-
абе той човека си кара 760 и Х5 със здраве да си ги кара ама поне нещо като не разбира по добре да си замълчи....Понякога мълчанието е злато!!!
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
golov_bg написа:абе той човека си кара 760 и Х5 със здраве да си ги кара ама поне нещо като не разбира по добре да си замълчи....Понякога мълчанието е злато!!!
Хайде сега ми кажи кое не разбирам

И щото много ги разбирате, че взема ми писва ми да ти кажа между двата мотора няма видима разлика във вървене, преди време имаше една черна 520- ка 150 коня, колегите от Варна я знаят много добре щото бая са им текли лигите по нея ми да ти кажа неква голяма разлика няма...
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Peter Angelov написа:golov_bg написа:абе той човека си кара 760 и Х5 със здраве да си ги кара ама поне нещо като не разбира по добре да си замълчи....Понякога мълчанието е злато!!!
Хайде сега ми кажи кое не разбирамДа бре карам си ги, проблем ли е? Значи аз съм писал какво съм карал преди време!! а това че колегата разбира под 520 150 коня мотора това е друг въпрос!! Това че говорех по спомен за стария М20 мотор за конете е моя грешка...
И щото много ги разбирате, че взема ми писва ми да ти кажа между двата мотора няма видима разлика във вървене, преди време имаше една черна 520- ка 150 коня, колегите от Варна я знаят много добре щото бая са им текли лигите по нея ми да ти кажа неква голяма разлика няма...
няма голяма разлика?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
[quote="_65536_kb_sec_"]бате като караш 760 защо не си споделил да те викаме на 7er сбирките
PS Съжалявам за оффтопика
[/quote
На сбирки почти не ходя, нямам време
PS Съжалявам за оффтопика

На сбирки почти не ходя, нямам време

- golov_bg
- ентусиаст
-
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ай стига се дръглите като госпожички ве... Някъв тийнейджър ви разбуди духовете и веднага скочихте.. Какво обяснявате толко... Човека иска евридейка кола... Явно в тая дума се крие икономична кола...Само че икономично и много вървящо няма! Иска си лапане ... Точка по въпроса...
АХ КАК МРАЗЯ ДА СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ВСЕКИ ПУБЕР КОЙТО ВЛЕЗЕ ВЪВ ФОРУМА ДА МУ ОБЯСНЯВАТЕ.... НА МЕНЕ НЯКОЙ ОБЯСНИ ЛИ МИ КАТО СИ ВЗЕМАХ КОЛАТА!!!

АХ КАК МРАЗЯ ДА СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ВСЕКИ ПУБЕР КОЙТО ВЛЕЗЕ ВЪВ ФОРУМА ДА МУ ОБЯСНЯВАТЕ.... НА МЕНЕ НЯКОЙ ОБЯСНИ ЛИ МИ КАТО СИ ВЗЕМАХ КОЛАТА!!!
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
SaSo написа:Ай стига се дръглите като госпожички ве... Някъв тийнейджър ви разбуди духовете и веднага скочихте.. Какво обяснявате толко... Човека иска евридейка кола... Явно в тая дума се крие икономична кола...Само че икономично и много вървящо няма! Иска си лапане ... Точка по въпроса...![]()
![]()
![]()
![]()

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Извода колегата който търсиш евридейка много вървяща знаеш ли какъв е ????
http://forums.hondabg.com/
и по-точно ето това ...
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
Остави ги тия дръгели дръти тука...

http://forums.hondabg.com/
и по-точно ето това ...
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
Остави ги тия дръгели дръти тука...

64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5