осветление на таблото Е34
Модератор: Технически модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
dagger написа:drmirchev написа:Tова за цифрите е едея ще го направя и аз![]()
![]()
![]()
Само да питам какъв точно диод сложи ако може да поясниш че като го разглобя да съм го приготвил.
Светят ли достатъчно силно цифрите сега ако може малко подробности?
На километража е 5 мм пак дифузен по възможност червен и колкото може по- силен.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
Ами светодиодите мисля 4е се водят 10мм дифузни. Но важното е да се намерят някакви маркови за да са силни. Аз си купих обикновени по 1,40лв. /бр. и са слаби и не съм доволен. Така, че ако нямаш някакви хубави те съвтвам да не го правиш. Няма да ти хареса. Но наистина има силни които смятам че ще свършат работа. Даже има и по-малък диаметър които пак са силни и вероятно ще може да се сложат по два във всяко гнездо. А това с километража наистина се получи. Така като не се нагрява цифрите си стоят цели поне при мен. АРЕ.............
какви са тея диоди по 1.40лв вие нещо не сте добре аз за 1.40 зимам 20бр. и свети много готино ярко силно даже в4ера си направих ръчките на парното и копчетата за климата вечер е лудница, за режимите пак ми работи в два режима по слабо и силно както предишните
какви са тея диоди по 1.40лв вие нещо не сте добре аз за 1.40 зимам 20бр. и свети много готино ярко силно даже в4ера си направих ръчките на парното и копчетата за климата вечер е лудница, за режимите пак ми работи в два режима по слабо и силно както предишните
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4