за е34 и различните мотори ??
Модератор: Технически модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
SaSo написа:Ай стига се дръглите като госпожички ве... Някъв тийнейджър ви разбуди духовете и веднага скочихте.. Какво обяснявате толко... Човека иска евридейка кола... Явно в тая дума се крие икономична кола...Само че икономично и много вървящо няма! Иска си лапане ... Точка по въпроса...![]()
![]()
![]()
![]()
АХ КАК МРАЗЯ ДА СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ВСЕКИ ПУБЕР КОЙТО ВЛЕЗЕ ВЪВ ФОРУМА ДА МУ ОБЯСНЯВАТЕ.... НА МЕНЕ НЯКОЙ ОБЯСНИ ЛИ МИ КАТО СИ ВЗЕМАХ КОЛАТА!!!
аз на вървеж и разход съм доволен
ама някой обясни ли ми в далечната студена зима в края на 2006-та че това си е болест което си купувам????????

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Peter Angelov написа:баварка написа:Мили приятелю, карам BMW от както ти най вероятно само си сънувал за тази колаТвоята е пипана но не ми се вярва с нормалния мотор 136 коня да се пънеш. Що се касае до TDS ми просто си земете и си гледайте колите и не ги купувайте за 2К и вместо да смените маслото не го доливайте само и не слагайте дизел от влекачите и пак ще говорим. Проверям си не виждам проблем ли е?? Ми този него карам карам 760IL, X5, трябвали да обяснявам какво карам и какво не карам
![]()
Познавашме и не виждам що реши да се правиш на велик и наистина е тъпо една лимузина да я ръгаш като дръглив кон...
Всеки си решава
м50 б20 е 150кс това говори много колко си в час а отностно ръгането на дръгливия доста добре го прави![]()
![]()
![]()
Брехх много ги разбирате бре...аз слу4айно да говоря за този мотор

P.S. Земи прочети в дебелите книги друг мотор нямали двулитров...не говоря за неговия мотор а за моя...
Хайде не ме занимавай с глупости

еи казах ти че ти личи ама ти не разбираш от дума не се набираи и не се излагаи така че ставаш смешен караи си колата с здраве и не подценяваи труда и средствата на хората защото с такива смещни изказвания ще хапнеш много храница
а отностно КИРИТО може да текачи на дръгливия си кон да напълниш гащите

64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5