за е34 и различните мотори ??

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Яну 2009, 2:47

SaSo написа:Ай стига се дръглите като госпожички ве... Някъв тийнейджър ви разбуди духовете и веднага скочихте.. Какво обяснявате толко... Човека иска евридейка кола... Явно в тая дума се крие икономична кола...Само че икономично и много вървящо няма! Иска си лапане ... Точка по въпроса... :evil: :evil: :evil: :evil:

АХ КАК МРАЗЯ ДА СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ВСЕКИ ПУБЕР КОЙТО ВЛЕЗЕ ВЪВ ФОРУМА ДА МУ ОБЯСНЯВАТЕ.... НА МЕНЕ НЯКОЙ ОБЯСНИ ЛИ МИ КАТО СИ ВЗЕМАХ КОЛАТА!!!

аз на вървеж и разход съм доволен
ама някой обясни ли ми в далечната студена зима в края на 2006-та че това си е болест което си купувам???????? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 8:41

хахаха, верно само специалисти тука, да къде М20 там и М50 :banghead: :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от баварка » 06 Яну 2009, 9:44

Peter Angelov написа:
баварка написа:Мили приятелю, карам BMW от както ти най вероятно само си сънувал за тази кола :!: Твоята е пипана но не ми се вярва с нормалния мотор 136 коня да се пънеш. Що се касае до TDS ми просто си земете и си гледайте колите и не ги купувайте за 2К и вместо да смените маслото не го доливайте само и не слагайте дизел от влекачите и пак ще говорим. Проверям си не виждам проблем ли е?? Ми този него карам карам 760IL, X5, трябвали да обяснявам какво карам и какво не карам :roll:

Познавашме и не виждам що реши да се правиш на велик и наистина е тъпо една лимузина да я ръгаш като дръглив кон...

Всеки си решава

м50 б20 е 150кс това говори много колко си в час а отностно ръгането на дръгливия доста добре го прави :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Брехх много ги разбирате бре...аз слу4айно да говоря за този мотор :roll: Виж сега пъво се научи да 4етеш и после пиши каквото си искаш :!: Елементарно колега четене и мислене му е майката...ма карай нали си разбирко.... :mhihi:

P.S. Земи прочети в дебелите книги друг мотор нямали двулитров...не говоря за неговия мотор а за моя...

Хайде не ме занимавай с глупости :!: :!:[/quote]

еи казах ти че ти личи ама ти не разбираш от дума не се набираи и не се излагаи така че ставаш смешен караи си колата с здраве и не подценяваи труда и средствата на хората защото с такива смещни изказвания ще хапнеш много храница
а отностно КИРИТО може да текачи на дръгливия си кон да напълниш гащите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 06 Яну 2009, 9:54

Знаех си какво ще стане и трябваше да заключа още вчера...

Предишна

Назад към E34