силиконова перка
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Станчев май имаше виска на смешни пари. Пробвай, може да не са свършили
.
А за лагер незнам кой ще се навие да го смени, а съм сигурен, че няма да има главозамайващ ефект.
А за лагер незнам кой ще се навие да го смени, а съм сигурен, че няма да има главозамайващ ефект.
Колеги малко вдигам стара тема, ама ... проблема е че едната лопатка на перката на виското се е счупила. Колата не загрява ама има вибрации заради липсващата лопатка. Знам, че е ламерски въпроса ама не съм чел нищо за тея перки. Мога ли да сменя само перката без виското , колко струва нова ? Някой продава ли 2-ра ръка
?
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
Pavlinius написа:Ще ги преброя витлата. А болтовете нямам идея също.
а ако някои си мислят че по горе нова е 35 лв а аз искам 40 на 2 ръка(оргиналдъ) да си купят нова
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
stambo_81dg написа:Pavlinius написа:Ще ги преброя витлата. А болтовете нямам идея също.
а ако някои си мислят че по горе нова е 35 лв а аз искам 40 на 2 ръка(оргиналдъ) да си купят нова![]()
колега аи да не се настъпваме- паднаха доста цените на новите части-а И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ че колите разглобените са си на години и на 90 % от тях им е сменяна перката С ТОЧНО ТАКАВА НОВА- нека сме си коректни
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
laviatan написа:stambo_81dg написа:Pavlinius написа:Ще ги преброя витлата. А болтовете нямам идея също.
а ако някои си мислят че по горе нова е 35 лв а аз искам 40 на 2 ръка(оргиналдъ) да си купят нова![]()
колега аи да не се настъпваме- паднаха доста цените на новите части-а И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ че колите разглобените са си на години и на 90 % от тях им е сменяна перката С ТОЧНО ТАКАВА НОВА- нека сме си коректни
ами аз казвам които иска да си купи нова
не съм много съгласен че 90% са с такива перки
то на перката си пише година на производство и производител
та в тоя ред на мисли един приятел си купи такава нова и стана голям маитап
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Pavlinius написа:Колеги малко вдигам стара тема, ама ... проблема е че едната лопатка на перката на виското се е счупила. Колата не загрява ама има вибрации заради липсващата лопатка. Знам, че е ламерски въпроса ама не съм чел нищо за тея перки. Мога ли да сменя само перката без виското , колко струва нова ? Някой продава ли 2-ра ръка?
Колега, виж си с колко лопатки ти е перката.Мисля че около 40 лв. бяха перките.Сменя се само перката .Ако си бензин май бяха седем лопатките,а на дизела - 9 или 9 на бензина и на дизела 11 .Нещо от този род бяха ..Не си спомян точно ...Само знам ,че на дизела са с две повече лопатките... Ама е добре да го смениш , защото ще ти тресе колата както караш така с една счупена и може да прецакаш водната помпа...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
тая перка от 35 лева за нищо нестава

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
та тези перки са като локумени
и когато се завъртят с 5000-6000 оборота перката бута въздуха назаде а витлата и се крувът напреде и почва да стърже у радиатора и може да си купиш нов радиатор

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2