Юнак без рани ...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Юнак без рани ...

Мнение от Ненко Вранков » 05 Юни 2008, 22:37

Юнак без рани неможе, ама когато раните ти ги направи друг ти идва да ревнеш като малко дете... поне на мен одеве ми се доплака. Излизам от магазина където работя и като погледнах колата... :shock: :bcry: Цялата дясна страна смачката... някой я е застъргал странично и са хлътнали двете врати навътре с доста сериозни издирания... :bcry: толкова си я гледам и пазя и накрая някъ'ф идиот загубен ще й е*е майката :evil: Искам да отбележа че колата винаги е паркирана културно, въпреки това първо я удариха отпред та смачкаха номера и се огъна малко лайсната над него... след това задната броня провисна, понеже някаф идиот я подпрял на 1, 2 пъти, а сега направо някво зелено менче я съсипа :evil: Как може да има толкова неграмотници, толкова простаци...
Извинявам се че неписах по темата но просто исках да споделя мъката си с вас. Вие сте ми приятели, макар че дори не се познаваме лично. Може би е по-добре че несъм видял кой го прави, понеже щях да влезна в затвора! Толкова мерак имах за тази кола, само аз знам какво ми е струвала и колко още ще ми струва... давам си и последните стотинки по нея, само и само да изглежда що годе добре и да не тропне от никаде... и в следващия момент някой ми я съсипва...

---------------------------------------
Разделих темата ,защото тематиката е различна !
Мадуратора

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 05 Юни 2008, 22:47

Човече адски много ти влизам в положението повярвай ми знам какво е някой да се изгаври с това което си постигнал с много пот и труд и което обичаш.
Дано си имал каско поне да оправиш нанесените щети от човека с явно подарената книжка :evil: :evil: :evil: ей такива да ги разчекнеш слез си понеси последиците кво бягаш мама им мръсна

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Юни 2008, 22:51

Много съжалявам за случилото се :!:
Аз твоа за юнака го казах ,но имах впредвид ,че не ме е яд толкова когато зажуля/чукна колата докато я карам на умиране ,но за такива гледки / случки --- > :evil: :evil: :evil:

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 05 Юни 2008, 23:14, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315

Мнение от mikluho » 05 Юни 2008, 22:58

за какво каско ми говорите бре хора , повече от 7 никой неще да я застрахова а само до момента е в това състояние ми е 12 лева
Изображение
и ако ми я одраска някой ще му изровя ............. с лъжица
въобще не искам да чувам разни от сорта "не се коси това са само ламарини"
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 05 Юни 2008, 23:01

Каско нямам... Пенчев, така е! Когато си правиш кефа и знаеш че сам си допуснал грешка и ще си я платиш е едно, но когато трябва да плащаш за грешките на някакви некадърници е съвсем друго :roll: :help: Аз немога да разбера.. ударил я е-неможе да не е усетил и вместо да се върне назад, той е продължил да е стърже и мачка цялата... аз немога и да разбера за какво се е врял в нея като е на 1.5 метра от улицата на която съвсем спокойно се разминават 3 коли...
И да се оплаквам смисъл няма... просто исках да Ви споделя за неприятната случка. Ще видя какво ще правя, но не разполагам с финанси за да си позволя ремонти...сам ще се спасявам някак... тя че вече няма да е същата-няма :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 05 Юни 2008, 23:07

mikluho написа:...и ако ми я одраска някой ще му изровя ............. с лъжица....

6 часа след като си я взех от бояджията целия ми капак на
багажника беше в осморки :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 05 Юни 2008, 23:10

dj_ennsy_1 написа:Каско нямам... Пенчев, така е! Когато си правиш кефа и знаеш че сам си допуснал грешка и ще си я платиш е едно, но когато трябва да плащаш за грешките на някакви некадърници е съвсем друго :roll: :help: Аз немога да разбера.. ударил я е-неможе да не е усетил и вместо да се върне назад, той е продължил да е стърже цялата... аз немога и да разбера за какво се е врял в нея като е на 1.5 метра от улицата на която съвсем спокойно се разминават 3 коли...
И да се оплаквам смисъл няма... просто исках да Ви споделя за неприятната случка. Ще видя какво ще правя, но не разполагам с финанси за да си позволя ремонти...сам ще се спасявам някак... тя че вече няма да е същата-няма :(

брат имам врати диамантшварц металик ако твоята е такъв цвят поне на мен ми се вижда такъв читави са мога да ти дам 2бр на 50 лв двете :shock: от мене това
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 05 Юни 2008, 23:17

такъв е...
имам един познат който се занимава по малко с такива неща и ще реша какво да я правя...
Страшно много ти благодаря! Ако реша че взимам врати ти се обаждам веднага! Нека мине утре да ми е малко по-трезво, че сега още... :roll: :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 05 Юни 2008, 23:17

Колега , чел съм ти постовете и извода ми е че си пич , много съжалявам и абсолютно те разбирам .И аз давам мило и драго за колата си ...........каското не е толкова скъпо -360 лв на година на 4 вноски по 90лв за 4600 в дзи . В твоя случай щяха да ти платят достатъчно за да я оправиш . На мен ми платиха 480 лв за пукната броня , пукнат халоген , и пукнат стоп . Като цяло мога да кажа ,че каквото съм дал за каско поне 70-80 процента са ми го върнали по щети....

Манчестър Юнайтед Фен
Аватар
Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
Кара: E39 525d с много кончета
Мечтае да кара: GT5
Детайли за колата: Е39

Мнение от Nasic » 05 Юни 2008, 23:17

stambo_81dg написа:
dj_ennsy_1 написа:Каско нямам... Пенчев, така е! Когато си правиш кефа и знаеш че сам си допуснал грешка и ще си я платиш е едно, но когато трябва да плащаш за грешките на някакви некадърници е съвсем друго :roll: :help: Аз немога да разбера.. ударил я е-неможе да не е усетил и вместо да се върне назад, той е продължил да е стърже цялата... аз немога и да разбера за какво се е врял в нея като е на 1.5 метра от улицата на която съвсем спокойно се разминават 3 коли...

брат имам врати диамантшварц металик ако твоята е такъв цвят поне на мен ми се вижда такъв читави са мога да ти дам 2бр на 50 лв двете :shock: от мене това

Вранков баси и работата ти се случи, знам как си гледаш парахода и това е простооооо .... :confused: , и евала на пича от Пазарджик за отзивостта.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 05 Юни 2008, 23:35

Благодаря Ви за разбирането колеги!
Кофти че беше извън обхвата на видеонаблюдението на магазина :evil:
Сега по цял ден ще се оглеждам за зелен курник, ожулен отстрани и само да го мерна такъв да се навърта-жална му майка-няма да си познае консервата-аз Ви казвам! :evil: Багажника е зареден!
Последна промяна Ненко Вранков на 05 Юни 2008, 23:36, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 05 Юни 2008, 23:35

мн кофти,аз преди да се кача оглеждам от всякаде да не са ми я преебали... Засега само 2 малки щети имам на двете пласмасови лаистни на вратите кораба е голям и на паркинг-а на един супермаркет запълва цялото и офчичките като се качват в колите отварят вратите без да пазят околните коли. А тая щета може и да е от някоя кифла дето е изпуснала волана.Бях свидетел на невероятно ПТП. Пред една банка една жена на средна възраст около 40 се качи на един фият и тръгна от паркинга врата и се отвори тя с двете ръце да я затвори и вместо на спирачката стъпи на газта резултатът беше отскок от бордюра и се качи в/у една саксия точно до входа за много малко да влезе в банката... късмет,че нямаше хора иначе щеше да стане грозно. :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E34 /грухчо/
Мечтае да кара: E34 M5

Мнение от tahsinov » 06 Юни 2008, 8:24

Иди до КАТ или в местното РПУ, където трябва да има катаджия.Обясни за какво става въпрос.Попълваш една декларация, издава ти се протокол и с него отиваш при застрахователя където си направил "гражданска отговорност", ще вземеш някой лев.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 06 Юни 2008, 8:42

След малко като тръгна за работа ще мина през полицейския участък и ще видим какво ще стане :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315

Мнение от mikluho » 06 Юни 2008, 8:55

tahsinov написа:Иди до КАТ или в местното РПУ, където трябва да има катаджия.Обясни за какво става въпрос.Попълваш една декларация, издава ти се протокол и с него отиваш при застрахователя където си направил "гражданска отговорност", ще вземеш някой лев.

ГЛУПОСТИ
ще вземеш някой десен

единствено ако имаш гражданска на "ЕВРОИНС" с покритие на щети до 1000 лв. може да ти дадат по гражданска нещо .

http://www.allianz.bg/site/index.php?page=gobg#5
е те тука е обяснено с няколко думи какво е ГО и кой на кого плаща
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.

Следваща

Назад към E34