Съвет за слагане на газ
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет за слагане на газ
Здравейте колеги,
От много време насам ми се върти мисълта да си сложа газова уредба, обаче нямам и много пари, пък и си правя разни ремонтчета по окачването и те не остават. С М20Б20 мотор съм. Дали ще е проблем да сложа газова без инжекцион? и другитят въпрос ми е няма ли някъде на изплащнае.( отиваш слагат ти я и после изплащаш
)...
С тая цена на бензина вече не се издържа, а все пак и скам да си карам колицата.
Поздрави,
От много време насам ми се върти мисълта да си сложа газова уредба, обаче нямам и много пари, пък и си правя разни ремонтчета по окачването и те не остават. С М20Б20 мотор съм. Дали ще е проблем да сложа газова без инжекцион? и другитят въпрос ми е няма ли някъде на изплащнае.( отиваш слагат ти я и после изплащаш
С тая цена на бензина вече не се издържа, а все пак и скам да си карам колицата.
Поздрави,
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Колега събери нещата дет ти трябват и хвани някой приятел и я сложете сами,в една газова няма нищо сложно
но разбира се трябва да те наглежда някой дет е малко по навътре в нещата,да не стане сакатлък.
Имаш няколко неща да си накупиш,като гледам в продава има една газова к-т за 150лв което е добре, но да знаеш, че ще има неща които няма да можеш да ползваш от нея.
Та ето ти нещата които ти трябват
Почваме отзад напред.
1.бутилка със сонда -препоръчвам ти вариянт за резервната гума,но ако си седан може и нормална да си сложиш.
2.Пълначка за газта - тръбичка за нея ф- 8мм - 1.6м,тука влизат и затягащите елементи на тръбата.
3.тръба до отпред 5м ф-6мм ,тука влизат и затягащите елементи на тръбата.скоби да си хванеш тръбичката за купето.
4.клапан за газта
5.изпарител за препоръчване Е Ловато !
6.Маркучи за водата и газта,троиник за регулиране за влизащата газ.и скоби които да ги притегнат
7.Плочка която да вкарва газта във въздуха.при теб е хубаво да е к-т със кихалка.
8.релета за прекъсване на Бенза 2-3 на брой според зависи как ще си го вържеш.(аз използвам 2)
9.копче за превключване в зависимост как ще си го направиш
10.Няколко метра кабели
Та както виждаш няма нищо сложно.Аз бих ти помогнал но съм много зле със свободното време тъй като аз отскоро съм собственик на е34 и имам доста заигравки по нея ..
Надявам се да съм ти бил полезен както на теб така и на другите които са решили да слагат.
Имаш няколко неща да си накупиш,като гледам в продава има една газова к-т за 150лв което е добре, но да знаеш, че ще има неща които няма да можеш да ползваш от нея.
Та ето ти нещата които ти трябват
Почваме отзад напред.
1.бутилка със сонда -препоръчвам ти вариянт за резервната гума,но ако си седан може и нормална да си сложиш.
2.Пълначка за газта - тръбичка за нея ф- 8мм - 1.6м,тука влизат и затягащите елементи на тръбата.
3.тръба до отпред 5м ф-6мм ,тука влизат и затягащите елементи на тръбата.скоби да си хванеш тръбичката за купето.
4.клапан за газта
5.изпарител за препоръчване Е Ловато !
6.Маркучи за водата и газта,троиник за регулиране за влизащата газ.и скоби които да ги притегнат
7.Плочка която да вкарва газта във въздуха.при теб е хубаво да е к-т със кихалка.
8.релета за прекъсване на Бенза 2-3 на брой според зависи как ще си го вържеш.(аз използвам 2)
9.копче за превключване в зависимост как ще си го направиш
10.Няколко метра кабели
Та както виждаш няма нищо сложно.Аз бих ти помогнал но съм много зле със свободното време тъй като аз отскоро съм собственик на е34 и имам доста заигравки по нея ..
Надявам се да съм ти бил полезен както на теб така и на другите които са решили да слагат.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Здравей колега. Аз съм с М20Б20 ! С обикновена газова уредба съм - така я взех колата ! Около седмица ми правеше проблеми и по точно при потегляне патва и угасва ! Това го правеше по 3-5 пъти на ден и най вече на кръстовищата в най - големия трафик !!! Много бързо се изнервих (за част от секундата) и веднага смених свещите , и от тогава до сега(един месец) нямам никви грижи ! Газовата е просто часовник ! Слагай смело !

5 мнения
• Страница 1 от 1