Нови или 2 ръка фарове за е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Re: Нови или 2 ръка фарове за е36?
baitun написа:Борис_Малинов написа:Бай Семо написа:Качеството е на макс![]()
Приемам критики за ZKW![]()
Светлинното петно пред колата трябва да е плътно и с равномерна осветеност без тъмни участъци. Тук съм 4300 на късите, пуснал съм и халогените преди да ги регулирам идеално(виждат се жълти отблясъци там, където не трябва)., но вече всичко си е на мястото.
Дългите ня място не ги пускам, само в движение, щот разтапям асвалтабез майтап.
Аз предпочитам стария бош, разбира се запазен пред нов Сонар, Депо и други всеизвестни марки, но от голямо значение е регулирането на фаровете на стенд или от човек, който се е занимавал достатъчно с тази дейност и един ксенон 4.3 или 5к
Бай Тун /baitun/ разбрах идеята за ксенона но с тея проверки как да туря като нямам лупа. Пък и като ги знам Кви за в Търново коромпирани ми се ще да си спестя парите от рушвети за една хубава лупа. Но тепърва ще купя халогените които нямам и ми се ще да намеря комплект със стойките да са Hella и да имат и кабелна инсталация към тях. Защото аз нямам такава ... Ще чакам предложения ще пусна и тема в купивам.
Поздрави/
а някои да е слагал ксенон на bosch без лупи на е36? вижда ли се по-добре? искам мнения на хора къде са го слагали или да знам дали да си търся други фарове или да сложа на тия 
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
zBoost написа:а някои да е слагал ксенон на bosch без лупи на е36? вижда ли се по-добре? искам мнения на хора къде са го слагали или да знам дали да си търся други фарове или да сложа на тия
сложо сложи те за туй плачат сега ....
колега тва не са некви от опел кадет фарове, нищо че нямат лупа. имат си cut off linе и не заслепяват никой както съм ги регулирал. само, че с ксенон незнам как ще светят като са настроени да не заслепяват. пък съм виждал на опел астрите къде им бухат ксенон фара няма лупа пък свети добре и не заслепява.
- Sagat
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530i Touring,E36 328i Coupe, X3
- Мечтае да кара: E92 GTS
Абе друго си е с лупичката. Изглежда някак си естетически по-добре. Аз лично съм с ЗКВ с рефлектор и БИ Ксенон на 6к, но сега карам колата на един приятел, защото моята е в сервиз вече месец. Той е с ЗКВ с лупа и ще ви кажа, колкото и културно да светят мойте фарове първото нещо, което ще направя като я взема обратно е да си сменя фаровете с такива с лупи.
Всичко друго е компромис !
Sagat написа:Абе друго си е с лупичката. Изглежда някак си естетически по-добре. Аз лично съм с ЗКВ с рефлектор и БИ Ксенон на 6к, но сега карам колата на един приятел, защото моята е в сервиз вече месец. Той е с ЗКВ с лупа и ще ви кажа, колкото и културно да светят мойте фарове първото нещо, което ще направя като я взема обратно е да си сменя фаровете с такива с лупи.
А тей, похвали ми ги, че иначе няма кой