Въпрос за халогени?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за халогени?
Здравейте.
Наясно съм, че халогените си имат нужда от стойки, за да са по-стабилни (както немеца го е направил), но стойките се оказа, че трудно се намират или са с нереални цени около и над 30 лв
Все пак са 2 парчета пластмаса. Един колега си закрепи халогените на е36-цата със силикон Soudal за аквариуми, доста е доволен, вече година. Двоумя се дали да слагам халогените със силикон или да продалжавам да търся някакъв друг начин
Ако имате опит или идеи, споделете.
Наясно съм, че халогените си имат нужда от стойки, за да са по-стабилни (както немеца го е направил), но стойките се оказа, че трудно се намират или са с нереални цени около и над 30 лв
Все пак са 2 парчета пластмаса. Един колега си закрепи халогените на е36-цата със силикон Soudal за аквариуми, доста е доволен, вече година. Двоумя се дали да слагам халогените със силикон или да продалжавам да търся някакъв друг начин - Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: Въпрос за халогени?
Според мен колега е най- добре да направиш като твоя приятел както сам каза по 30 лв в тая криза за 2 пластмаси неси струва щом става и с силикон, на мойта 318ка бяха лепени с силикон и нямаше ядове 
Над една година и аз ги карам залепени със силикон. Да лошо е , че не се регулират, но при слагане малко въображение и що годе светят къде трябва. Аз ползвах някакъв черен силикон 7 лв беше, но за всеки случай отзад съм привързал халогена с тея пластмасовите връзки (не се сещам името) ако нещо стане да не го прегазя, а да увисне надолу. Та ако не изпадне нещо по евтино не давай тая безбожна цена. Това е моето мнение. 
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Намести ги горе долу да светят както трябва и смело съ силикон! 
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d

Не се толерира, лепене с тиксо, връзване с тел, силикон, плюнка и така нататък, още по малко пък теми насърчаващи за такъв мунинг

6 мнения
• Страница 1 от 1