Питане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
Питане
Здравей те
Когато запаля колата има едно тракане което е ясно от какво е - клапани / М40 316и /След 15 секунди изчезва но при обороти между 1000 - 1500 има нешто като джагъркане Надолу или нагоре в оборотите го няма Докато загре е го има когато в движение отнема газта при подаване изчезва Може ли да е от друго а не клапани?
Казвате че една кола се познава дали е износена по лампата на маслото Паля загрява - гася и лампата колкото по късно светне по добре - на някой от вас светва след 15-20 секунди а при мен сед 2 минути и 20 секунди нормално ли е?
Искам кадърна газова уредба Колко струва нова или втора употреба и къде могат да я сложат извън София / цени с всичко необходимо /
Ако сложа добавка за промиване на двигателя ЛОКИ МОЛИ и пише да работи двигатела от 3-5 мин може ли да е повече и мога ли да якарам примерно 10-20 км.
Когато запаля колата има едно тракане което е ясно от какво е - клапани / М40 316и /След 15 секунди изчезва но при обороти между 1000 - 1500 има нешто като джагъркане Надолу или нагоре в оборотите го няма Докато загре е го има когато в движение отнема газта при подаване изчезва Може ли да е от друго а не клапани?
Казвате че една кола се познава дали е износена по лампата на маслото Паля загрява - гася и лампата колкото по късно светне по добре - на някой от вас светва след 15-20 секунди а при мен сед 2 минути и 20 секунди нормално ли е?
Искам кадърна газова уредба Колко струва нова или втора употреба и къде могат да я сложат извън София / цени с всичко необходимо /

Ако сложа добавка за промиване на двигателя ЛОКИ МОЛИ и пише да работи двигатела от 3-5 мин може ли да е повече и мога ли да якарам примерно 10-20 км.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Re: Питане
kmet написа:....на някой от вас светва след 15-20 секунди а при мен сед 2 минути и 20 секунди нормално ли е?
То верно, че колкото повече - по-добре, ама ти изби рибата с тия 2 минути и 20 секунди. При мен това време варира, в зависимост колко е загрят двигателя - при теб как е. Това налягане го държи един клапан, провери го да не се е скапал нещо. Относно добавките - май никой няма ласкаво мнение за тях - внимавай какво сипваш в двигателя, проблема може да ти е елементарен, а чрез тях да го направиш голям

- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
При мен също варира когато е топло и загрят двигател окло 1мин и 40 сек , при студен двигател вчера 2 мин 30 сек при загрят 2 минути
Как да проверя клапана?
Как да проверя клапана?
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
kmet написа:При мен също варира когато е топло и загрят двигател окло 1мин и 40 сек , при студен двигател вчера 2 мин 30 сек при загрят 2 минути
Как да проверя клапана?
В сервиз

- batDancho
- младши ентусиаст
-
kmet написа:Ако сложа добавка за промиване на двигателя ЛОКИ МОЛИ и пише да работи двигатела от 3-5 мин може ли да е повече и мога ли да якарам примерно 10-20 км.
Точно този експеримент не бих направил в никакъв случай със собствения си автомобил.
5 мнения
• Страница 1 от 1