Разход 318 ТДС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Разход 318 ТДС
колеги искам да попитам следното прави ми впечатление че разхода градско под 9.5-10 не ми пада.. вече не знам къде е проблема ходих каде ли не на диагностика и в Супер дизел и в БОШ навсякъде ми казаха че всичко е в нормата .... но нещо този разход не ми допада особено .. въпроса не е в 2-3лв по скъпо, ами е принципен.. Определено не я ръчкам колата, карам я савсем нормално
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Разход 318 ТДС
Gushterov написа:колеги искам да попитам следното прави ми впечатление че разхода градско под 9.5-10 не ми пада.. вече не знам къде е проблема ходих каде ли не на диагностика и в Супер дизел и в БОШ навсякъде ми казаха че всичко е в нормата .... но нещо този разход не ми допада особено .. въпроса не е в 2-3лв по скъпо, ами е принципен.. Определено не я ръчкам колата, карам я савсем нормално
Прав си принципен е въпроса ,нали за това се карат дизели.Той разхода ти като моя,ама съм на бенз,утре колегите мисля че ще ти помогнат,макар че това че си ходил на диагностики малко ще ограничи кръгозора на пред(по)ложенията...

- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
колега разхода ти е напълно нормален
карам същото BMW и те обеждавам, че в тия задръствания
под 9 не може да падне.
карай си колицата и хич не давай кинти за диагностики
карам същото BMW и те обеждавам, че в тия задръствания
под 9 не може да падне.
карай си колицата и хич не давай кинти за диагностики

- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Re: Разход 318 ТДС
РАЗХОДА за София е напълно нормален преди карах печка 324d шестак и разхода беше същия. Разликата между 4 е 6 целиндъра в София не се усеща така че не мори колата по диагностики ,а сипвай качествена нафта и
до ламарината. И навън ще ти дава същия разход ако караш до 100 или над 150 , със 130/140 ще останеш доволен.

Nightmare написа:При вас може да е нормален ама тука тоя разход емого.Мойта дава около 7 градско съвсем спокойно каране.Има разлика от градско до градско ама горе-долу ако е по задръствания/светофари и тн. е нормален тоа разход.
Поздрави
Ако не я попръжваш може, ама и некак си да се влачиш кат пенсия не иде!?

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
В София градското се смята по 1.5 в сравнение с другите градове!!!!!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
titikaka написа:В София градското се смята по 1.5 в сравнение с другите градове!!!!!!!!
Ехехееееееее..... добре, дай направо х2, да е по-кръгло

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
В София си е нормално 9 градско. Мойта съм я засичал на пълен резервоар, минавам 100 км и пак до горе от една и съща бензиностанция( лукойл). 8.6 литра. Ама мойта е компакт. Комбито и седана може да дадат малко пове4е.
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
Honzik написа:titikaka написа:В София градското се смята по 1.5 в сравнение с другите градове!!!!!!!!
Ехехееееееее..... добре, дай направо х2, да е по-кръгло![]()
Щом казваш няма да споря!!!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Е сега не можеш да ме убедиш, че кола, която харчи принципно 8, в София ше ти харчи 12.... няма начин просто.... или "водача" е много некадърен.... извинявам се.... да ти дигне литър, литър и половина.... ма 50 %.....
На повечето мои познати колите им дават разход според нормата.... примерно ако е 6.5 по книжка, реално дава 7, 7.2.... ма не и 10... или ако е 10 не дава 15....
На повечето мои познати колите им дават разход според нормата.... примерно ако е 6.5 по книжка, реално дава 7, 7.2.... ма не и 10... или ако е 10 не дава 15....
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
Ок , аз гледам мойта печка извън града 5,5л. , в град Велинград 6,5л. защото работя там , като се прибера в София 9л.
Лично мое мнение!!!!!
Лично мое мнение!!!!!
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3