Какво ме дразни в е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
Re:
spower написа:Дразнене е силно казано Е36 е един прекрасен автомобил,но за съжаление вече на годиниможе би това е основния недостатък но за времето си като са били нови са началото на 90-те си е било лукс по големите си спомнят как с поглед ги проследявахме докато се изгубеха от погледа ни
като проблем може да констатирам изпотяване на фаровете,увисване на жабката увисване на шофъорската врата/уплътненията/ рейката
но все пак Е36 си остава един чудесен автомобил и днес които по качества надминава мн от сегашните ултра модерни автомобили заливащи пазара!!!
Така е

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Re: Какво ме дразни в е36?
За годините са си идеални !! Особенно ако са понаправени - обаче като хората, не селски.
Чак дразнещо нещо в колата нямам, може би единствено, че пластмасите поскърцват, ама то нормално за тея годинки.
И че нямам къпхолдъррр на подходящо място
Чак дразнещо нещо в колата нямам, може би единствено, че пластмасите поскърцват, ама то нормално за тея годинки.
И че нямам къпхолдъррр на подходящо място

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
liloff написа:И аз нещо продължавам да си държа на мнението, че Е36 е наистина невероятен автомобил... а Compact-a ми пълни душата направо като се кача да покарам.
А това за скоростите трябва да е някаква шега на vicho, щото по-изчистено сменяне на скорости не съм виждал при друг автомобил
...ама аз може да не съм карал достатъчно коли... не знам
ако сравняваме с опел и фау-ве от тези години съм съгласен, че в е36 скоростите са най-добри, но при по-новите коли е съвсем друго

п.с. или пък аз не съм карал читава е36-ца

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
vicho написа:liloff написа:И аз нещо продължавам да си държа на мнението, че Е36 е наистина невероятен автомобил... а Compact-a ми пълни душата направо като се кача да покарам.
А това за скоростите трябва да е някаква шега на vicho, щото по-изчистено сменяне на скорости не съм виждал при друг автомобил
...ама аз може да не съм карал достатъчно коли... не знам
ако сравняваме с опел и фау-ве от тези години съм съгласен, че в е36 скоростите са най-добри, но при по-новите коли е съвсем друго![]()
п.с. или пък аз не съм карал читава е36-ца
Карал съм и Е90 и Е класа и Ц класа и А и Б класа (все последни модели) с ръчки и бих казал, че по нищо не отстъпват на на Е36 в това отношение. Може би при новите Мерцедеси е една идея по-комфортно превключването

П.С. След като смених маслото на скоростите на Е36цата просто станаха изключитено лесни и комфортни за превключване, особено пък ако маслото е позагряло малко, въпреки, че съединителя ми го очаквам да свършва скоро време

Просто за мен така седят нещата, не се и съмнявам, че всеки има мнение и собствено усещане в това отношение

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
с последните модели не ги сравнявай но с моделите 2001-2005 съм съгласен че по нищо не отстъпва Е36-цата..
кое ме дразни в Е36 - кофтито и слава това че не мога да мина от единият край до другия на кой да е град без да са размахали палката поне 1 път и то защото карам черна стара тройка .... ма и полицаите са си прави
кое ме дразни в Е36 - кофтито и слава това че не мога да мина от единият край до другия на кой да е град без да са размахали палката поне 1 път и то защото карам черна стара тройка .... ма и полицаите са си прави
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
има значение и набора на самото Е36 . първите модели си имат някои кусури ,но като цяло сравнението на този клас на БМВ с всичко останало на пазара през тези години показва че колата е супер. все пак обуридването което е предлагано за 90 те е доста напредничево и модерно за времето си .
(дразни ме че като изпусна нещо между седалките и барчето няма вадене
)
(дразни ме че като изпусна нещо между седалките и барчето няма вадене

карам е36'95 320 комби
няколко са нещатата които ме дразнят:
1.Жабката
2.Скоростите - случва ми се да изключвам 5 и да търся 6
, защо не са я направили по дълга или просто да сложат 6
3.Прозорците вече съм ги правил всичките
4. Пепелника ми е зад скоросния лост и пред подлакатника-никав шанс да го нацелиш всичката пепел е около него
на компакта ми беше пред скоросния лост и беше удобно.
5. Малкия борд
Иначе + много а най големия е че е БМВ

1.Жабката
2.Скоростите - случва ми се да изключвам 5 и да търся 6

3.Прозорците вече съм ги правил всичките

4. Пепелника ми е зад скоросния лост и пред подлакатника-никав шанс да го нацелиш всичката пепел е около него

5. Малкия борд

Иначе + много а най големия е че е БМВ

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Стъклата при седаните , много лошо защипват уплатнението .
Положението с жабката не е приятно , но при мен още не е увиснала, много хора като се качат да карат е36-цата им е трудно пускането на задна.
Минусите са малко точно за този модел на БМВ , аз много си харесвам и подържам колата , за това мисля да инвестирам в мотор , от колкото да мина на е46.
Неискам да обиждам колегите с е46-ци , но още немогат да ме впечатлят повече от е36-ците
Положението с жабката не е приятно , но при мен още не е увиснала, много хора като се качат да карат е36-цата им е трудно пускането на задна.
Минусите са малко точно за този модел на БМВ , аз много си харесвам и подържам колата , за това мисля да инвестирам в мотор , от колкото да мина на е46.
Неискам да обиждам колегите с е46-ци , но още немогат да ме впечатлят повече от е36-ците
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
HeBePeH написа: но още немогат да ме впечатлят повече от е36-ците

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
,че не са ми сложили Подлакътник и мисля да си купа в най скоро време 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Мене пък най-много ме дразни ,че много бързо свършва бензина

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- pandira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 09*01*1997
darko1 написа:Мене пък най-много ме дразни ,че много бързо свършва бензина![]()

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Ами от скоро карам БМВ и немога да кажа кое ме дразни защото още и се радвам, всъщност има едно малко нещо което поскръцва отзаде зад левия край на задната седалка - колата е комби и има една пластмаса за обдухване на краините странични прозорци и от там скрибучка.Леле какво дълго изречение