За мен това е Е36-ЦАТА!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
ре
bmwdriver написа:Ехей,не се увличайте с тия картинки. Все пак всеки може да чукне в
Google и да качи един тон уолпейпъри
Моля модераторите да оставят тези и да не ги трият, защото ТОВА е Е36-ЦАТА, която ме кара да не поглеждам друг автомобил...

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
DirtySouth написа:Аре като сте почнали спама може ли part номер на тоя спойлер в RealOEM-a мерси
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BF91&mospid=47432&btnr=41_0058&hg=41&fg=60
заповядай

ре
Моля Ви не спамете в темата, за да не се издразнят модераторите и да я заключат! В момента няма да мисля цяла нощ върху една идейка, така че...
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
този цвят наистина е перфектния... ако не трябваше да сменям талона още таз седмица щях да пребоядисам моето...
ре
Някой знае ли за какво е квадратното бутонче пред бутона за вдигане/сваляне на шофйорското ел. стъкло?
ре
Kambe написа:този цвят наистина е перфектния... ако не трябваше да сменям талона още таз седмица щях да пребоядисам моето...
Че то за една седмица ли се сменя цвят

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Re: ре
Znajko написа:Kambe написа:този цвят наистина е перфектния... ако не трябваше да сменям талона още таз седмица щях да пребоядисам моето...
Че то за една седмица ли се сменя цвят
понеже нямам нужното оборудване казах 1 седмица щото майсторите няма да чакат само мен да си вкарам Е36-цата за пребоядисване..
За заключване на вратите е бутона. Много лесно се монтира. Има го на някои Z3. И аз обмислям да сложа едно такова, че няколко пъти ми минават мангасари покрай пасажерската врата докато са ми нахвърляни паспорти, телефони и портфейли на седалката и гледат едно такова жално... А докато съм вързан с колан... ходи го хвани...
М/у другото, така мисля да си направя волана от много време, само че с черни конци. Не знаех че има такъв фабричен волан.
М/у другото, така мисля да си направя волана от много време, само че с черни конци. Не знаех че има такъв фабричен волан.
liloff написа:За заключване на вратите е бутона. Много лесно се монтира. Има го на някои Z3. И аз обмислям да сложа едно такова, че няколко пъти ми минават мангасари покрай пасажерската врата докато са ми нахвърляни паспорти, телефони и портфейли на седалката и гледат едно такова жално... А докато съм вързан с колан... ходи го хвани...
Колега, гледам че и ти си с компакт - така че да ти кажа прочети си упътването на колата - става въпрос за ключалката на багажника. В нормално състояние тя е във вертикално положение - трябва да я завъртиш в хоризонтално и така се включва защитата от крадци. Не съм пробвал за вратите, обаче за багажника - ако някой ти се опита да го отвори при запален мотор и ти си вътре, автоматично и ти се заключва колата. Аз като си купих мойта кола не я знаех тая работа. Една сутрин отивам в гаража, запалих колата и си викам дай да си подредя багажника (тъкмо я бях купил). Значи излизам, затварям шофьорската врата (двг. си работи), отивам да отворя багажника, натискам бутона и щрак - колата се заключи.... ... .. направо щях да си умра прав .... мотора работи, колата заключена, аз стоя отвънка и гледам .. ... после едни ключари, едни чудесии ..... .... та те така!
Сега не знам тая защита дали работи и за вратите, обаче винаги можеш да натиснеш бутончетата за заключване и да се задейства централното.
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Наистина колата е уникална,всичко което е направено по нея е правено с любов.Освен да взимаме пример друго не ни остава.
п.п.Относно джантите на бялата кола мен ми харесват.Някой да знае как се водят.До нас имаше едно Е36 с такива джанти и докато се наканя да питам помчето от къде ги е взело и за колко пари той продаде колата.
п.п.Относно джантите на бялата кола мен ми харесват.Някой да знае как се водят.До нас имаше едно Е36 с такива джанти и докато се наканя да питам помчето от къде ги е взело и за колко пари той продаде колата.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Denev написа:liloff написа:За заключване на вратите е бутона. Много лесно се монтира. Има го на някои Z3. И аз обмислям да сложа едно такова, че няколко пъти ми минават мангасари покрай пасажерската врата докато са ми нахвърляни паспорти, телефони и портфейли на седалката и гледат едно такова жално... А докато съм вързан с колан... ходи го хвани...
Колега, гледам че и ти си с компакт - така че да ти кажа прочети си упътването на колата - става въпрос за ключалката на багажника. В нормално състояние тя е във вертикално положение - трябва да я завъртиш в хоризонтално и така се включва защитата от крадци. Не съм пробвал за вратите, обаче за багажника - ако някой ти се опита да го отвори при запален мотор и ти си вътре, автоматично и ти се заключва колата. Аз като си купих мойта кола не я знаех тая работа. Една сутрин отивам в гаража, запалих колата и си викам дай да си подредя багажника (тъкмо я бях купил). Значи излизам, затварям шофьорската врата (двг. си работи), отивам да отворя багажника, натискам бутона и щрак - колата се заключи.... ... .. направо щях да си умра прав .... мотора работи, колата заключена, аз стоя отвънка и гледам .. ... после едни ключари, едни чудесии ..... .... та те така!
Сега не знам тая защита дали работи и за вратите, обаче винаги можеш да натиснеш бутончетата за заключване и да се задейства централното.
Отивам да пробвам