За мен това е Е36-ЦАТА!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 06 Окт 2008, 23:03

bmwdriver написа:Не съм много съгласен :mhihi:

http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=217311

еи страхотно качествени снимки има на тоя линк.
а да не говорим за колата. като чисто нова е

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 06 Окт 2008, 23:09

Тая бялата с жълтите халогени и преди фейса и с по-дрозните джанти...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
///M Club Member

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 06 Окт 2008, 23:10

Искам такава и аз! Даже за утре имам една идея дето струва 2000 лв.
///M Club Member

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 06 Окт 2008, 23:15

bmwdriver написа:Ехей,не се увличайте с тия картинки. Все пак всеки може да чукне в
Google и да качи един тон уолпейпъри ;)

Моля модераторите да оставят тези и да не ги трият, защото ТОВА е Е36-ЦАТА, която ме кара да не поглеждам друг автомобил... :help:
///M Club Member

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 06 Окт 2008, 23:19

DirtySouth написа:Аре като сте почнали спама може ли part номер на тоя спойлер в RealOEM-a мерси

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BF91&mospid=47432&btnr=41_0058&hg=41&fg=60
заповядай ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 06 Окт 2008, 23:21

Моля Ви не спамете в темата, за да не се издразнят модераторите и да я заключат! В момента няма да мисля цяла нощ върху една идейка, така че...
///M Club Member

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 07 Окт 2008, 0:00

този цвят наистина е перфектния... ако не трябваше да сменям талона още таз седмица щях да пребоядисам моето...

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 07 Окт 2008, 0:01

Някой знае ли за какво е квадратното бутонче пред бутона за вдигане/сваляне на шофйорското ел. стъкло?
///M Club Member

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 07 Окт 2008, 0:02

Kambe написа:този цвят наистина е перфектния... ако не трябваше да сменям талона още таз седмица щях да пребоядисам моето...

Че то за една седмица ли се сменя цвят :mhihi:
///M Club Member

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 07 Окт 2008, 0:03

Бутонче,свалено от Е46.Може да е за всичко.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Re: ре

Мнение от Kambe » 07 Окт 2008, 0:07

Znajko написа:
Kambe написа:този цвят наистина е перфектния... ако не трябваше да сменям талона още таз седмица щях да пребоядисам моето...

Че то за една седмица ли се сменя цвят :mhihi:

понеже нямам нужното оборудване казах 1 седмица щото майсторите няма да чакат само мен да си вкарам Е36-цата за пребоядисване..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 07 Окт 2008, 0:09

За заключване на вратите е бутона. Много лесно се монтира. Има го на някои Z3. И аз обмислям да сложа едно такова, че няколко пъти ми минават мангасари покрай пасажерската врата докато са ми нахвърляни паспорти, телефони и портфейли на седалката и гледат едно такова жално... А докато съм вързан с колан... ходи го хвани...

М/у другото, така мисля да си направя волана от много време, само че с черни конци. Не знаех че има такъв фабричен волан.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 07 Окт 2008, 8:55

liloff написа:За заключване на вратите е бутона. Много лесно се монтира. Има го на някои Z3. И аз обмислям да сложа едно такова, че няколко пъти ми минават мангасари покрай пасажерската врата докато са ми нахвърляни паспорти, телефони и портфейли на седалката и гледат едно такова жално... А докато съм вързан с колан... ходи го хвани...

М/у другото, така мисля да си направя волана от много време, само че с черни конци. Не знаех че има такъв фабричен волан.

Колега, гледам че и ти си с компакт - така че да ти кажа прочети си упътването на колата - става въпрос за ключалката на багажника. В нормално състояние тя е във вертикално положение - трябва да я завъртиш в хоризонтално и така се включва защитата от крадци. Не съм пробвал за вратите, обаче за багажника - ако някой ти се опита да го отвори при запален мотор и ти си вътре, автоматично и ти се заключва колата. Аз като си купих мойта кола не я знаех тая работа. Една сутрин отивам в гаража, запалих колата и си викам дай да си подредя багажника (тъкмо я бях купил). Значи излизам, затварям шофьорската врата (двг. си работи), отивам да отворя багажника, натискам бутона и щрак - колата се заключи.... ... .. направо щях да си умра прав .... мотора работи, колата заключена, аз стоя отвънка и гледам .. ... после едни ключари, едни чудесии ..... .... та те така!

Сега не знам тая защита дали работи и за вратите, обаче винаги можеш да натиснеш бутончетата за заключване и да се задейства централното.

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 07 Окт 2008, 9:25

Наистина колата е уникална,всичко което е направено по нея е правено с любов.Освен да взимаме пример друго не ни остава.

п.п.Относно джантите на бялата кола мен ми харесват.Някой да знае как се водят.До нас имаше едно Е36 с такива джанти и докато се наканя да питам помчето от къде ги е взело и за колко пари той продаде колата.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Окт 2008, 9:28

Denev написа:
liloff написа:За заключване на вратите е бутона. Много лесно се монтира. Има го на някои Z3. И аз обмислям да сложа едно такова, че няколко пъти ми минават мангасари покрай пасажерската врата докато са ми нахвърляни паспорти, телефони и портфейли на седалката и гледат едно такова жално... А докато съм вързан с колан... ходи го хвани...

Колега, гледам че и ти си с компакт - така че да ти кажа прочети си упътването на колата - става въпрос за ключалката на багажника. В нормално състояние тя е във вертикално положение - трябва да я завъртиш в хоризонтално и така се включва защитата от крадци. Не съм пробвал за вратите, обаче за багажника - ако някой ти се опита да го отвори при запален мотор и ти си вътре, автоматично и ти се заключва колата. Аз като си купих мойта кола не я знаех тая работа. Една сутрин отивам в гаража, запалих колата и си викам дай да си подредя багажника (тъкмо я бях купил). Значи излизам, затварям шофьорската врата (двг. си работи), отивам да отворя багажника, натискам бутона и щрак - колата се заключи.... ... .. направо щях да си умра прав .... мотора работи, колата заключена, аз стоя отвънка и гледам .. ... после едни ключари, едни чудесии ..... .... та те така!

Сега не знам тая защита дали работи и за вратите, обаче винаги можеш да натиснеш бутончетата за заключване и да се задейства централното.

Отивам да пробвам :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36