BMW HIGH POWER SPECIAL OIL 10W40

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 15 Окт 2008, 20:39

незнам някой явно иска да прави пари на гърба на БМВ собствениците, маслото което съм си купил аз е оригинално немско има си баркод има си всичко, даже всички надписи са на немски
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 15 Окт 2008, 21:26

Kambe написа:незнам някой явно иска да прави пари на гърба на БМВ собствениците, маслото което съм си купил аз е оригинално немско има си баркод има си всичко, даже всички надписи са на немски

Цената на същото масло в Дару е 29.90 за литър. Лично проверих. Възможно е просто да са се насрали с цената там. Иначе и мойта е със същото масло. Даже съм поръчал да ми пратят 1 туба за доливане. Утре я чакам и ще ви я наснимам да видите от 11 лв. литъра дали е ментак. Иначе съм доволен от маслото. За 5000 км. си хи е изхарчило в нормата и вече е за доливане. За това и съм поръчал 1л.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Потребител
Аватар
Кара: '07 Х3 е83sd; '97 318 tds touring

:)

Мнение от Ganchev_І » 16 Окт 2008, 9:13

9.50лв е литър наливното а това в тубите е 15-16 лв за литър. Незнам каква е играта там.Ще отида да проверя и да огледам тубата за да видя дали ще открия нещо! Поздрави!
Изображение

БМВ - Удоволствие за сетивата!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 16 Окт 2008, 18:10

ето и снимка на бутилката
Изображение
Изображение
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 16 Окт 2008, 18:49

И аз имам същата бутилка но и на нея няма бар код :shock: А и никаде не пише да е бутилирано от някоя рафинерия за БМВ или каде е произведено.Пише БМВ Мюнхен...сигурно това трябва да е,ама от кога БМВ взеха да правят и масло не знам.
А и още нещо защо на по новите БМВта на капачката за маслото пише Castrol а не BMW Hidh Power Oil :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 16 Окт 2008, 19:51

аз пък вижте как забравих да снимам гърба на бутилката... :mhihi: утре ще я снимам и отзад
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 16 Окт 2008, 20:05

MOGY написа:И аз имам същата бутилка но и на нея няма бар код :shock: А и никаде не пише да е бутилирано от някоя рафинерия за БМВ или каде е произведено.Пише БМВ Мюнхен...сигурно това трябва да е,ама от кога БМВ взеха да правят и масло не знам.
А и още нещо защо на по новите БМВта на капачката за маслото пише Castrol а не BMW Hidh Power Oil :roll:

Ами щом няма баркод, има ли нужда от някъв коментар.... аз лично и дъвка не бих си купил без баркод, ама всеки си знае най-добре.
А бе то това ново "оригинално" масло изглежда е плъзнало навсякъде :mhihi: Е...ти случая, на всеки ъгъл се продава и естествено пристига от Мюнхен :mhihi:.....и само 9,50лв. литъра :mhihi:

П.П. А от снимката малко по-горе дето я е качил колегата Kambe, поне до колкото мога да разчета, номера е 83219407782 - за тая туба от 1л в Дару точно 28.99лв.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 16 Окт 2008, 20:25

Kambe написа:ето и снимка на бутилката
Изображение

1:1 с бутилката в Дару. Май и на нея нямаше баркод отпред. Мойто масло още не е пристигнало. Сигурно утре. Естествено ще наснимам хубаво бутилката.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 16 Окт 2008, 23:08

сега я гледах няма баркод
Изображение
Изображение

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 17 Окт 2008, 20:26

Имам бутилка от антифриз на БМВ 1.5л и на нея си има бар код
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 17 Окт 2008, 20:31

И моята няма ! Макар че задния етикет се отлепва и пише някви работи но няма бар код
I'm slowly drifting
Изображение

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 18 Окт 2008, 13:41

Не знам на бутилката какво има, ама аз си слагам наливно и варела си изглежда доста оригинален. На който му трябвало баркод...ето снимки от варела:

Изображение
Изображение

Цял Бургас сигурно BMW-тата карат с такова масло и никой не е имал проблем до момента. Който не му се слага такова, слагайте си Castrol-а с баркода от Турция ако искате от 50лв/л. , но не са необходими крайни изказвания, че било менте и не ставало, при положение че много хора карат с него и са доволни.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 18 Окт 2008, 14:40

и аз съм с такова и всички които познавам и карат бмв-та ...не знам някой да се е оплакал маслото найстина изглежда оригинално :winky:

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 18 Окт 2008, 14:41

Аз поне не можах да видя крайни изказвания че маслото било боклук :roll: Просто коментираме ниската цена за масло което би трябвало да е доста над другите като качество,а на цена е колкото LuK или Приста
А и тоя варел по принцип се не знае колко пъти е претачан и кво има в него

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 18 Окт 2008, 14:43

е да то в България няма как да докажеш на някой че има нещо оригинално....всичко е боклук по default просто защото е в България нали ? задължително значи има нещо нередно е не му е чиста работата ... а за цената нима всичко наливно не е по евтино ? или бъркам :) освен това така и не знам някой да се е оплакал ...ако ще и таджикистанско да е нали колата работи страхотно :winky: и между другото кастрол магнатек примерно струва 20 лв. литъра питай дистрибутора колко го взима той защото аз мога да ти кажа под 12 лв. :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към E36