BMW HIGH POWER SPECIAL OIL 10W40
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
незнам някой явно иска да прави пари на гърба на БМВ собствениците, маслото което съм си купил аз е оригинално немско има си баркод има си всичко, даже всички надписи са на немски

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Kambe написа:незнам някой явно иска да прави пари на гърба на БМВ собствениците, маслото което съм си купил аз е оригинално немско има си баркод има си всичко, даже всички надписи са на немски
Цената на същото масло в Дару е 29.90 за литър. Лично проверих. Възможно е просто да са се насрали с цената там. Иначе и мойта е със същото масло. Даже съм поръчал да ми пратят 1 туба за доливане. Утре я чакам и ще ви я наснимам да видите от 11 лв. литъра дали е ментак. Иначе съм доволен от маслото. За 5000 км. си хи е изхарчило в нормата и вече е за доливане. За това и съм поръчал 1л.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Ganchev_І
- Потребител
-
- Кара: '07 Х3 е83sd; '97 318 tds touring
:)
9.50лв е литър наливното а това в тубите е 15-16 лв за литър. Незнам каква е играта там.Ще отида да проверя и да огледам тубата за да видя дали ще открия нещо! Поздрави!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
И аз имам същата бутилка но и на нея няма бар код
А и никаде не пише да е бутилирано от някоя рафинерия за БМВ или каде е произведено.Пише БМВ Мюнхен...сигурно това трябва да е,ама от кога БМВ взеха да правят и масло не знам.
А и още нещо защо на по новите БМВта на капачката за маслото пише Castrol а не BMW Hidh Power Oil

А и още нещо защо на по новите БМВта на капачката за маслото пише Castrol а не BMW Hidh Power Oil

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
MOGY написа:И аз имам същата бутилка но и на нея няма бар кодА и никаде не пише да е бутилирано от някоя рафинерия за БМВ или каде е произведено.Пише БМВ Мюнхен...сигурно това трябва да е,ама от кога БМВ взеха да правят и масло не знам.
Ами щом няма баркод, има ли нужда от някъв коментар.... аз лично и дъвка не бих си купил без баркод, ама всеки си знае най-добре.
А бе то това ново "оригинално" масло изглежда е плъзнало навсякъде

П.П. А от снимката малко по-горе дето я е качил колегата Kambe, поне до колкото мога да разчета, номера е 83219407782 - за тая туба от 1л в Дару точно 28.99лв.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Kambe написа:ето и снимка на бутилката
1:1 с бутилката в Дару. Май и на нея нямаше баркод отпред. Мойто масло още не е пристигнало. Сигурно утре. Естествено ще наснимам хубаво бутилката.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Имам бутилка от антифриз на БМВ 1.5л и на нея си има бар код

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
И моята няма ! Макар че задния етикет се отлепва и пише някви работи но няма бар код
I'm slowly drifting

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Не знам на бутилката какво има, ама аз си слагам наливно и варела си изглежда доста оригинален. На който му трябвало баркод...ето снимки от варела:
Цял Бургас сигурно BMW-тата карат с такова масло и никой не е имал проблем до момента. Който не му се слага такова, слагайте си Castrol-а с баркода от Турция ако искате от 50лв/л. , но не са необходими крайни изказвания, че било менте и не ставало, при положение че много хора карат с него и са доволни.

Цял Бургас сигурно BMW-тата карат с такова масло и никой не е имал проблем до момента. Който не му се слага такова, слагайте си Castrol-а с баркода от Турция ако искате от 50лв/л. , но не са необходими крайни изказвания, че било менте и не ставало, при положение че много хора карат с него и са доволни.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Аз поне не можах да видя крайни изказвания че маслото било боклук
Просто коментираме ниската цена за масло което би трябвало да е доста над другите като качество,а на цена е колкото LuK или Приста
А и тоя варел по принцип се не знае колко пъти е претачан и кво има в него

А и тоя варел по принцип се не знае колко пъти е претачан и кво има в него

е да то в България няма как да докажеш на някой че има нещо оригинално....всичко е боклук по default просто защото е в България нали ? задължително значи има нещо нередно е не му е чиста работата ... а за цената нима всичко наливно не е по евтино ? или бъркам
освен това така и не знам някой да се е оплакал ...ако ще и таджикистанско да е нали колата работи страхотно
и между другото кастрол магнатек примерно струва 20 лв. литъра питай дистрибутора колко го взима той защото аз мога да ти кажа под 12 лв. 

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3