Шпер и АСЦ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Ако искаш да се лишиш от ASCто винаги има начин... Аз не искам да го правя и за това си търся шпер който да работи с него...
Е това наистина е най-добрия вариант, но има ли въобще такива диференциали, които да работят с АСЦ при Е36?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Сашо то имали такъв Шпер за Е36 ??? аз едиствения виско за БМВ знам за е30 ИХ ??
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
За Z3 има... За Е36 не знам... Но мисля че щом на Е36 М3 не са сложили ASC а само шпер може и да няма

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- lakmus
- младши ентусиаст
-
Ако искаш да се лишиш от ASCто винаги има начин... Аз не искам да го правя и за това си търся шпер който да работи с него...
А има ли опция при която ASC-то няма да работи, а ABS-a да си работи и да съм с шпер ?
И примерно когато ми "омръзне"

- lakmus
- младши ентусиаст
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
всашност и аз незнам но един приятел има Е36 318ис сас ASC и шперDrivinGGoD написа:За Z3 има... За Е36 не знам... Но мисля че щом на Е36 М3 не са сложили ASC а само шпер може и да няма![]()
![]()

- lakmus
- младши ентусиаст
-
bobi 318 is написа:всашност и аз незнам но един приятел има Е36 318ис сас ASC и шперDrivinGGoD написа:За Z3 има... За Е36 не знам... Но мисля че щом на Е36 М3 не са сложили ASC а само шпер може и да няма![]()
![]()
Ако не те затруднявам би ли поразпитал малко по-подробно за да имам малко повече информация? От форума ли е този приятел ?
Здравейте.
Аз имам е36 320и, не съм на 100% сигурен, но мисля че имам едновременно и АСЦ и шпер диф. До колкото разбрах, тази комбинация е възможна.
За АСЦ-то съм сигурен,че го имам. А това което ме кара да мисля,че имам и шпер е: Като вдигна на крик само едната гума я завъртам с усилие.
Аз нямам бутон (копче) с което да изключа АСЦ-то, но го изключвам като извадя бушона. Кофти е това, че като махна бушона за АСЦ-то по този начин изключвам и АБС-а, защото са на един бушон.
Не съм много запознат и искам да попитам. Възможно ли е при положение че имам АСЦ когато въртя гуми да зацепи само едната, а другата да не върти. Защото досега не ми се е случвано да въртя само едната гума винаги тръгват и двете. Даже когато махна бушона и съм без АСЦ пак си ги вътря и двете.
Благодаря предварително.
Аз имам е36 320и, не съм на 100% сигурен, но мисля че имам едновременно и АСЦ и шпер диф. До колкото разбрах, тази комбинация е възможна.
За АСЦ-то съм сигурен,че го имам. А това което ме кара да мисля,че имам и шпер е: Като вдигна на крик само едната гума я завъртам с усилие.
Аз нямам бутон (копче) с което да изключа АСЦ-то, но го изключвам като извадя бушона. Кофти е това, че като махна бушона за АСЦ-то по този начин изключвам и АБС-а, защото са на един бушон.
Не съм много запознат и искам да попитам. Възможно ли е при положение че имам АСЦ когато въртя гуми да зацепи само едната, а другата да не върти. Защото досега не ми се е случвано да въртя само едната гума винаги тръгват и двете. Даже когато махна бушона и съм без АСЦ пак си ги вътря и двете.
Благодаря предварително.
"The Beast" (звяра).
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
DencheSso написа:Здравейте.
Благодаря предварително.

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
пред скоростния лост - ASC си пише на него . Аз до колкото знам на виско шпер колето на крик ще се върти свободно . Може да си е сложен шпер с повишено триене , ко толко , асц-то нама да бие спирачки защото колелата ще със еднаква скорост задните , а ще връща газта докато скоростта не се изравни с тая на предните

Значи доколкото разбраш от изчетеното във форума виско шпера дава сцепление от 1 до 100%. При положение че нямам АСЦ, остава варианта да съм с виско. Аз съм чувал че е възможно (за някой е36) че може да имат АСЦ без копче за изключване, но щом казвате че не е възможно ОК. За ЛСД (шпер) дифовете пред предавателната цифра на табелката на дифа има S, а за виско шперовете важи ли това S? Да ходя да лягам отдолу и да го търся 

"The Beast" (звяра).
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
DencheSso написа:Значи доколкото разбраш от изчетеното във форума виско шпера дава сцепление от 1 до 100%. При положение че нямам АСЦ, остава варианта да съм с виско. Аз съм чувал че е възможно (за някой е36) че може да имат АСЦ без копче за изключване, но щом казвате че не е възможно ОК. За ЛСД (шпер) дифовете пред предавателната цифра на табелката на дифа има S, а за виско шперовете важи ли това S? Да ходя да лягам отдолу и да го търся
важи

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3