S50B30 vs. S50B32
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- KickingKing
- ентусиаст
-
Да за това EVO-то прави 2 коли разлика нали...
Айде говорете с факти, а не "те дават повече коне.. там.. един приятел.. братовчед му.. нъли". По-слаба ск. кутия? Че колко пъти ти се счупи твойта, че се оплакваш от здравината на кутията???
Айде поне отворете youtube и гледайте разликата как вървят двете ако не ви се гледат сухи цифри. А относно вануса дали е единичен или двоен е все тая щото и на двата двигателя е слабо място, както впрочем и на М50 и М52 и общо взето всички БМВ двигатели.
Айде говорете с факти, а не "те дават повече коне.. там.. един приятел.. братовчед му.. нъли". По-слаба ск. кутия? Че колко пъти ти се счупи твойта, че се оплакваш от здравината на кутията???
Айде поне отворете youtube и гледайте разликата как вървят двете ако не ви се гледат сухи цифри. А относно вануса дали е единичен или двоен е все тая щото и на двата двигателя е слабо място, както впрочем и на М50 и М52 и общо взето всички БМВ двигатели.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
KickingKing написа:Да за това EVO-то прави 2 коли разлика нали...
твойте факти от youtube ли са?

- KickingKing
- ентусиаст
-
Спора ти е безсмислен. Нито даваш графики нито нищо просто говориш и се зъбиш. Като решиш да си подкрепиш думите с факти ще се радвам да продължим диалога, до тогава просто е излишно всичко останало.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
KickingKing написа:Спора ти е безсмислен. Нито даваш графики нито нищо просто говориш и се зъбиш. Като решиш да си подкрепиш думите с факти ще се радвам да продължим диалога, до тогава просто е излишно всичко останало.
touche, аз се предавам....

- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
Да споделя и аз тазвечершните ми наблюдения.
Пуснахме се аз с S50B30 срещу S50B32 SMG
гонката беше на малко повече от 1км.
от място до края аз бях отпред а другата малко по-назад от задната ми броня и така вървим през цялото време, без той да ме настига нито аз да му дърпам.
от летящт старт от 1-ва отначало скачам с около 1 кола пак и така си вървим.
разликата между 2те коли е 35 коня дали заради това смг или заради друго незнам но двете коли вървяха почти еднакво, но S50B30-то си беше отпред
от място до края аз бях отпред а другата малко по-назад от задната ми броня и така вървим през цялото време, без той да ме настига нито аз да му дърпам.
разликата между 2те коли е 35 коня дали заради това смг или заради друго незнам но двете коли вървяха почти еднакво, но S50B30-то си беше отпред

- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
EEEEEE вие всички изкарахте М-повера много куц най-вече евото малеееееее
на къде вървим?????Сякаш съм във форум на опел или фолк-сваген...то че плиуения за 320-ки се срещат на всякъде да не говориме и за другите модели...ама сега и за М-3 щом се почна ...
незнам на къде отиваме?По- умни от инжинерите на БМВ се оказохме тцтцтц (не обиждам никой) по-големи разбирачи от мозъците в баварския концерн---неможах да се сдържа на тия мнения и за двата мотора дето се изказват и за това избълвах малко глупости и аз но в защита а не в противното!Аз мисля и знам,че и двата мотора са перфектни за времето си та и за сега и който каквото иска да си пише в противоположната насока!

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
KickingKing написа:...
Колко М-ки виде и кара, че вече ги и разбираш.
Ти като се правиш на разбирач пред някой, поне даваш ли си сметка пред кой...
Че го няма мхи хи хи-то да напълна една страница.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Strabex
- младши ентусиаст
-
mladi написа:..............................
приятелю карай си бързата 25-ца и не се бъркай сред непонятни за теб среди защото некомпетентността ти те прави доста смешен

BT9028BA написа:Ето малко видео
S50B32 Дърпа от летящ старт
http://www.youtube.com/watch?v=62Oh0s1wwd8
аз неуспорвам клипа но много голямо значение има състоянието на колите все пак.
Резултатите които съм написал са на база личен опит.

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
BT9028BA написа:Ето малко видео
S50B32 Дърпа от летящ старт
http://www.youtube.com/watch?v=62Oh0s1wwd8
аз неуспорвам клипа но много голямо значение има състоянието на колите все пак.
Резултатите които съм написал са на база личен опит.
Определено е така - Но SMG е бавна скоростна кутия при Е36
Интересно ще е С50Б30-ръчка & С50Б32-ръчка
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Strabex написа:mladi написа:..............................
приятелю карай си бързата 25-ца и не се бъркай сред непонятни за теб среди защото некомпетентността ти те прави доста смешен...Полека 'СТАРШИ' това,че караш М-ка (с50б30) не те прави по-знаещ а и аз не съм претендирал да съм от 'знаещите',като теб!Да си видял некомпетентно мнение по технически или друг въпрос по темата от мен?25-цата ми не е бърза бе колега аз го казвам на всеки който ме попита от страната на колите с 'грешното'задвижване---БМВ-то само харчи,реве и не върви---и те остават много доволни от това,е казвам го и натеб!Жив и здрав бъди,карай си безаварийно б30-ката...а и мерцедеса също

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
- Strabex
- младши ентусиаст
-
BT9028BA написа:
да и аз си мисля че ако беше ръчка можеше да ме прескочи, но аз гледах и на високите скорости как вървим да речем на 4та когато смяна на скорости няма и си вървяхме еднакво. ако беше ръчка със сигурност на лятящия старт нямаше да мога да излеза отпред

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
да и аз си мисля че ако беше ръчка можеше да ме прескочи, но аз гледах и на високите скорости как вървим да речем на 4та когато смяна на скорости няма и си вървяхме еднакво. ако беше ръчка със сигурност на лятящия старт нямаше да мога да излеза отпред

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Strabex написа:Да споделя и аз тазвечершните ми наблюдения.

И от 32-ката така изглеждаха нещата

Интересно стана и при летящия старт от 1-ва как ми скочи 1+ кола

И наистина в случая не е СМГ-то проблема според мен, защото не се променяше въобще разстоянието м/у колите при смените на скорости - седим си като долепени един до друг от 2-ра до края. Може би при старта изгубих, защото не знам как точно е най-добре да се тръгне. От място тръгнах като при автоматик с газ и спирачка като stall-ва на около 1700оборота макс и ми се стори доста добър старт.. ма аз кво разбирам сравнено с е39-тката

П.С. Евото няма каквато и да е профилактика - дори въздушния филтър и свещите не са поглеждани.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3