Е36 М40 чукане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mimo1987
- младши ентусиаст
-
Re: eq
super_mario написа:mimo1987 написа:buny_boy11 написа:Махни капака и виж тръбичката да не се е запушила
100% е тя моята така беше смених всичко отгоре вал губилици повдигачи и сега пеииии на мене ми стапи 1000лв беше преди 2 год..нямаше кои да ми каже (земи др двигател веее) и така колега сменяш ги или си зимаш направо м50б20 или б25 и си дрифтираш спокоино![]()
да точно аз това и ще направя,защото и моята иска вал и т.н. ама за 1000лв се качвам на м50 б20 скоро:)

- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
Момчета,ролки на ремъка.Работи се по въпроса.Толкова са се скапали,че се е чувало по целия двигател-добре,че не е прехвърлил зъб.Благодаря на всички!
- trelos1
- Потребител
-
- Кара: БМВ 316 компакт
- Мечтае да кара: М3 Е-46
аз ги сменях скоро.и кобилици и вал и повдига4и.цялата работа излиза около 850 лв.да не те плаша ама със сигурност трябва да ги смениш.и при мен беше така,запо4на 4укането изведнъж и ще ти кажа една поговорка "Не питай старило, питай патило".Този които ти ги разправя тия "Лафове" да си смениш маслото не е запознат с този проблем.Аз за 3 месеца смених 4етири вида масло и проблема не се разреши.350лв дадох само за масла.Ако искаш мога да ти напиша и цените на всяко поотделно.
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Към колегата който ще минава на м50б20, имам префектно м52б20
за около 1200 лева. за повече инфо драсни лс, за да не спамим в темата
за около 1200 лева. за повече инфо драсни лс, за да не спамим в темата
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Колега един приятел имаше същия проблем и смени маслото и се оправи това чукане появаше се когато я изцеди до прекъсвач 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2