дигитална клима, въздуховоди, топло/студено

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 08 Авг 2009, 21:44

не държа да дам 100 лв само за разглобяване на табло и изпочупване на крачета, щипки и т.н., работата отделно :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 08 Авг 2009, 22:19

Stanchev , смени управлението на климатика и виж дали ще го има проблема и тогава ако го има мисли за сваляне на табло и т.н. А таблото можеш и сам да си го свалиш , както ти каза , "майсторите" взимат минимум по 100 лв само за свалянето на таблото , отделно за другите неща ....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 08 Авг 2009, 23:55

не ми е проблем да барам, въпроса е да не разкача цялата кола и да изследвам всеки модул, датчик и така нататък, че ще ми отнеме много време. а това ми е евридейката и движа с нея....
мислих, че някой го е имал тоя проблем и го е решил.
трябва да намерим донор за проба от Пловдив :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 09 Авг 2009, 1:18

Ами аз се повтарям,ама продължавам да си мисля,че проблема ти е в електромагнитните клапи.Просто няма логика,ако те работят нормално,при включен климатик(студено) да се нагрява радиатора на парното.Сам казваш,че духа "яко жега" т.е. радиатора се нагрява следователно клапите са отворени,въпреки че си задал режим на охлаждане и те би трябвало да са затворени.Провери дали изобщо стига ток до тях,дали буксата не е заминала.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 09 Авг 2009, 1:43

а аз продължавам да обяснявам, че като не работи компресора на климатика температурата се регулира отвякъде както трябва - работят на 100%
Изображение

Предишна

Назад към E36