Борд комп,развален бутон температура!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колеги 5 часа мъка на два пъти го хвърлих на земята и за малко и през терасата,направо съм разбит след 5 часова борба с борда
А сега конкретно това на снимката:
Няма абсолютно нищо общо с моя борд,изглежда моя е много стар и посе след феиса ли не знам го променят да е по-лесен за разглобяване
Моая изглежда така:
Скед хиляди мъки и когато яко го натиснах с отверките започна разглобяването:
Ето малките магистралки с копчета от малкия борд:
Значи колегата който е писал горе че в малкия борд има основите/това което е счупено в случая/ за всички 18 копчета нищо че е само с 8 бутона се оказа вярно,лошото е че те са в една обща рамка и трябва да я вземете с което автоматично унищожавате малкия борд:(!
Ето това се зима:
Сега играе лепилото ,тябват ви никти много внимание и напасване!Последно че съм разбит трябва като зглобявате да се сетите да извадите клавиатурата и през дупката да напасвате,това докато го усетя загубих един час в напъване и напразни мъки да го сглобя!
Накрая бях абсолютно сигурен че няма да тръгне но тръгна,лошото е че ми показва разход 99л/100 и температура -36градуса!
Сега един въпрос за това към запознатите като се откачи борда от буксите губи ли си настроиките моя го бяхме настролили с комп. сега пак ли трябва да се ходи на настроика или съм му ебал маиката???
П.С:Краиния резултат е че сега копчетата са като нови защото от моя малкия от 18 само 8 са използвани и то рядко,унищожен малък борд/30лв назад/,настроика да се надяваме че ще се миине само с това, с комп/40лв назад/,нерви изхабени за интервенцията/безценни
/
А сега конкретно това на снимката:
Няма абсолютно нищо общо с моя борд,изглежда моя е много стар и посе след феиса ли не знам го променят да е по-лесен за разглобяване
Моая изглежда така:

Скед хиляди мъки и когато яко го натиснах с отверките започна разглобяването:

Ето малките магистралки с копчета от малкия борд:

Значи колегата който е писал горе че в малкия борд има основите/това което е счупено в случая/ за всички 18 копчета нищо че е само с 8 бутона се оказа вярно,лошото е че те са в една обща рамка и трябва да я вземете с което автоматично унищожавате малкия борд:(!
Ето това се зима:
Сега играе лепилото ,тябват ви никти много внимание и напасване!Последно че съм разбит трябва като зглобявате да се сетите да извадите клавиатурата и през дупката да напасвате,това докато го усетя загубих един час в напъване и напразни мъки да го сглобя!
Накрая бях абсолютно сигурен че няма да тръгне но тръгна,лошото е че ми показва разход 99л/100 и температура -36градуса!
Сега един въпрос за това към запознатите като се откачи борда от буксите губи ли си настроиките моя го бяхме настролили с комп. сега пак ли трябва да се ходи на настроика или съм му ебал маиката???
П.С:Краиния резултат е че сега копчетата са като нови защото от моя малкия от 18 само 8 са използвани и то рядко,унищожен малък борд/30лв назад/,настроика да се надяваме че ще се миине само с това, с комп/40лв назад/,нерви изхабени за интервенцията/безценни

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Сега ходих при моя майстор да се разберем кога ще сменяме клапана на картерните газове и борда вече работи перфектно,показва си реалната температура,разход,скритите функции,всичко изглежда е трябвало да се минат няколко километра за да може да почне да направи интерполация,сега остава радоста от много по-стегнатите бутончета от малкия борд! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2