Най-добрите фарове ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Re: Най-добрите фарове ?

Мнение от err0r » 12 Фев 2010, 16:26

За ССFL не знам, ама ако им сложиш един HID 8000k, ще стане интересно... :D Зелени фарове.
Другия вариант е да махнеш стъклата пред лупите на късите, като така ще запазиш цвета на жълтите дълги фарове. Из разни американски БМВ сайтове е много модерно дългите и халогените да са жълти...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 12 Фев 2010, 16:38

Абре най-добре си е БОШ фар - добре почистен + ксенон 4300 - 6000к.Това е, дори вече CCFL започна да ми грознее, а истинския габарит започна да ми харесва :angel:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 12 Фев 2010, 16:46

Абре най-добре си е БОШ фар - добре почистен + ксенон 4300 - 6000к.Това е, дори вече CCFL започна да ми грознее, а истинския габарит започна да ми харесва :angel:

Прав си, аз мисля скоро да ги махам angeli-те, back to classic малко че взе да простее вече, иначе я кажи, теб ли засичам в Младост 1, до ул.''Никола Генадиев'' вече няколко пъти:)!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 12 Фев 2010, 17:15

Ми да често ходя до там, но не съм те засичал - свирни някой път ако се засечем. :wave:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325tds touring,e46 328ci...
Мечтае да кара: МИГ–29
Детайли за колата: И двете с чип...

Мнение от sebulba1 » 12 Фев 2010, 17:55

Колеги,извинете ме че спамя,но много отдавна съм решил да си купя едни фарове DEPO с ейнджъл,но не знам хубаво ли светят.Цената тук във форума е доста добра.Моля ви да си кажете мнението.Благодаря предварително.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 12 Фев 2010, 17:57

Аз съм със зкв с лупа,хубави са на външен вид и светят добре,само един ксенон им липсва.Преди исках и ейнджъли,ама вече и голфарите са с такива...едни диодни крушки само и така ще е..
zkw.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 12 Фев 2010, 17:57

sebulba1 написа:Колеги,извинете ме че спамя,но много отдавна съм решил да си купя едни фарове DEPO с ейнджъл,но не знам хубаво ли светят.Цената тук във форума е доста добра.Моля ви да си кажете мнението.Благодаря предварително.

1. Всички нови фарове светят хубаво. (в началото, след което си проличава качеството им)
2. Всички правилно регулирани фарове светят хубаво.
3. Всички фарове с HID комплект и т.2 светят хубаво.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 12 Фев 2010, 18:18

JOGI написа:с бош с лупа съм, ама зкв са по-арни, ццфла вече ми циганее
иначе ако има рингове изглежда добре като се изреже стъклото пред лупата, освен ако не е бош
ама най-добре зкв лупа с изрязано стъкло без рингове и шукарии

Чисто информативно, това как да го разбирам!? При Боша стъклото според мен също няма отношение към снопа или греша...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAVARIA » 12 Фев 2010, 18:23

sebulba1 написа:Колеги,извинете ме че спамя,но много отдавна съм решил да си купя едни фарове DEPO с ейнджъл,но не знам хубаво ли светят.Цената тук във форума е доста добра.Моля ви да си кажете мнението.Благодаря предварително.

аз съм със такива фарове светят добре, но не разпределят светлината на пътя добре,не са като оригиналните да "отсичат" осветената зона

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 12 Фев 2010, 18:47

BAVARIA написа:

аз съм със такива фарове светят добре, но не разпределят светлината на пътя добре,не са като оригиналните да "отсичат" осветената зона

И аз съм с Depo, но нямам проблем със светлинния сноп, както и с отсечеността му. Защо ли?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 12 Фев 2010, 18:54

Dpy написа:Аз съм със зкв с лупа,хубави са на външен вид и светят добре,само един ксенон им липсва.Преди исках и ейнджъли,ама вече и голфарите са с такива...едни диодни крушки само и така ще е..

Ако ще слагаш диоди, гледай да са с повече диоди на фасунката. Сиреч да имат и отстрани диоди а не само на върха на елемента. Мисълта ми е да разпръскват светлината по рефлектора, а не да светят като точици. Поне на мен не ми харесва да са само некакви точки, по красиво си е да се отразява в рефлектора.

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 12 Фев 2010, 19:08

Le Transporteur написа:
иначе ако има рингове изглежда добре като се изреже стъклото пред лупата, освен ако не е бош

Чисто информативно, това как да го разбирам!? При Боша стъклото според мен също няма отношение към снопа или греша...

с ейнджъли режейки стъклото се гони ефекта на фейслифтовия е39 фар, за да не ходи светлината от лупата по стъклото и да се различава ясно ринга нощно време, при боша лупата е по-малка от на зкв и ако се изреже при него вече ше седи грозно, тва имам предвид

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 12 Фев 2010, 19:11

За мен по хубаво от оригиналния БОШ няма(но да е с лупи,щото моита беше без лупа- новия БОШ ,и и купих от старите с лупи),добре почистен и затъмнен със ЦЦФЛ както съм го направил на моита ,ме радва наи-много.

Да не се обиждат другите колеги,но не ми харесват никакви други фарове - седят ми неестествено- хели мели депа :no:

Тва е мое мнение и не задължавам никои с него,както и не коментирам качество,щото не съм пробвал и не съм компетентен
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 12 Фев 2010, 19:40

Ако ще слагаш диоди, гледай да са с повече диоди на фасунката. Сиреч да имат и отстрани диоди а не само на върха на елемента. Мисълта ми е да разпръскват светлината по рефлектора, а не да светят като точици. Поне на мен не ми харесва да са само некакви точки, по красиво си е да се отразява в рефлектора.[/quote]

Да, точно такива мисля да сложа, комплекта излиза 10-15 лева, пълни се целия рефлектор и изглежда като къси светлини,но по слаби ест. На един познат на вектрата е така и добре изглежда и цвета е като ксенон 5000к, но ще го сложа след ксенона,че така с жълти фарове няма да седи добре.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 12 Фев 2010, 20:30

JOGI написа:
Le Transporteur написа:

с ейнджъли режейки стъклото се гони ефекта на фейслифтовия е39 фар, за да не ходи светлината от лупата по стъклото и да се различава ясно ринга нощно време, при боша лупата е по-малка от на зкв и ако се изреже при него вече ше седи грозно, тва имам предвид

На ЗКВ колко диам. е лупата, при Бош е 68мм. с гривната, едва ли е много по-малка.
На снимките е фар Депо :arrow: http://bmwchannel.com/pics/041208/P1000055.jpg , http://bmwchannel.com/pics/041208/P1000074.jpg , отворът е изрязан с диск 70мм.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

ПредишнаСледваща

Назад към E36