открадната M броня - внимавайте като купувате !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: открадната M броня - внимавайте като купувате !
ако имаше повечко добри места за паркиране... нямаше да стават тия работи. а и както каза Методи по нагоре хората са си диваци тук.. виждат какво става и на никого не му пука. провал...
- Lil@vi@ S@ncho
- Потребител
-
- Кара: Смело и безотговорно
Василев написа:на мен ми хрумна една идея .. не знам дали има такива датчици но ето за какво говоря -
ще се опитам да направя датчик (или схема) който се задейсва при прекъсване на веригата а не при задействане на верига .
идеята е че се слага допълнителен двужилен кабел или кабели към халогените който се свързва накъсо .
привързваме ги към кабелите за халогените .. и хайде да видим като ги срежат какво ще стане- задейства се алармата .
Може да се измисли и друг вариант с магнит и една рийд-ампула . махат бронята - веригата се задейства .
друго - като си купите броня .. така и така сте дали пари доста , аз даже и чаках доста време защото не ги рина тези пари , хващате един поялник и отвътре си пишете името .. но леко за да не пробиете бронята пък
така ще има знак и за да го премахнат , ще трябва да я претопят или да сложат кит но и в двата случая ще се поозорят май .
а за номера .. купих си апартамент в София и имам вече софийска регистрация и мисля да я регистрирам със софийски номер , защото мисля че една от причините която ги подтиква да крадат е първо с какъв номер е колата .
не се заблуждавай колега на моя приятел колата е софииска, а това със поялника се маха от бронята за секунда... едно парче пластмаса и поялник, заливаш от горе след което чакаш 1 мин. да изтине и със Р150 шкурка теклиш една ръка и после пръскаш черен мат... не си мислете че съм го правил, просто съм бояджия и тия работи са ми доста ясни..

BMW E36 EVO M3
- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
нещастниците от Български имоти не изплащали краден елемент .. бронята липсва и те няма да я изплатят .
така че изгорях с 350 лв .
сега трябва да си продам телефона за да събера пари и да си купя .
шибана държава !
така че изгорях с 350 лв .
сега трябва да си продам телефона за да събера пари и да си купя .
шибана държава !
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
за броните може би секрет,ще затрудни крадците?
Въпреки ,че се крадат най-новите коли пък камоли М брони
Въпреки ,че се крадат най-новите коли пък камоли М брони

- Lil@vi@ S@ncho
- Потребител
-
никой застраховател не плаща кражба, ако е счупена при кражбата и има останали части по колата тогава плащат иначе гориш... иначе ако плащаха така всеки щеше да си извътри колата на каско 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

BMW E36 EVO M3
- krisbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 kombi :D
- Мечтае да кара: BMW E34 m5-convertible
колеги аз спрях да се ядосвам спонсор сам им на стакла на огледала на бъбреци и халогени сега карам с огледала бес подгрев с гадни бъбреци и бес халогени и ве4е им е жал явно 

- Graphite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Compact E36 Individual
Това вече е Недопостимо !!! Цялата броня да свалят Идиотите ... Леле.... Ужас !! .
На мен ми свалиха Халогените, седмица по късно някой ми беше нападнал праговете (хубаво че са побългарени и не са успели да ги свалят).... Една от Капачките за Джантите (явно някой ги е смутил по време на акта защото иначе щяха да ми дръпнат и 4-те) ...
направо нямам думи !
На мен ми свалиха Халогените, седмица по късно някой ми беше нападнал праговете (хубаво че са побългарени и не са успели да ги свалят).... Една от Капачките за Джантите (явно някой ги е смутил по време на акта защото иначе щяха да ми дръпнат и 4-те) ...
направо нямам думи !

- Lil@vi@ S@ncho
- Потребител
-
krisbmw написа:колеги аз спрях да се ядосвам спонсор сам им на стакла на огледала на бъбреци и халогени сега карам с огледала бес подгрев с гадни бъбреци и бес халогени и ве4е им е жал явно
крадци дето ги е жал няма... просто няма какво да ти вземат, затова не ти пипат колата

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

BMW E36 EVO M3
- j_enev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 36
на мен два пъти ми крадът лайсните и много ме ядосват само да ги хвана ......... сега всичко лепя с полиоретанов силикон и определено върши много работа относно броните най добрия вариант е заварка на гайката ама не само капчица да ги видим тогава шибаните крадци как ще овиснат
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
j_enev написа:на мен два пъти ми крадът лайсните и много ме ядосват само да ги хвана ......... сега всичко лепя с полиоретанов силикон и определено върши много работа относно броните най добрия вариант е заварка на гайката ама не само капчица да ги видим тогава шибаните крадци как ще овиснат
И какво като завариш? нищо не им пречи да ти разкопчаят пластмасовите щипки и пак да я дръпнат без гредата

Имайте в предвид, че повечето такива неща се крадат от пишман фенове дето четат и пишат тук правят мили очички после оп някой без броня.
Имайте си едно наум и внимавайте с кой какво споделяте...

- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
е .. то това ясно . преди да я откраднат са я харесали , поръчали са си я на този който трябва и той я е "доставил" .
аз вече се замислям дали да не направим една комуна на крадците .. не можем да се борим с тях но поне да станем такива
пазя си старата броня и снощи до късно се мъчих да я сложа защото келешите отмъкнали и желязната рамка или както се води там . Като гледам колко струва една - 40 лв .. мисля да ходя днес до бриколаж за някаква ламарина за 5 лв , 5 6 дупки и е готова
аз вече се замислям дали да не направим една комуна на крадците .. не можем да се борим с тях но поне да станем такива

пазя си старата броня и снощи до късно се мъчих да я сложа защото келешите отмъкнали и желязната рамка или както се води там . Като гледам колко струва една - 40 лв .. мисля да ходя днес до бриколаж за някаква ламарина за 5 лв , 5 6 дупки и е готова
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
"Желязната рамка" е гредата... и с ламарина няма да е баш същото... 

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
vld написа:j_enev написа:на мен два пъти ми крадът лайсните и много ме ядосват само да ги хвана ......... сега всичко лепя с полиоретанов силикон и определено върши много работа относно броните най добрия вариант е заварка на гайката ама не само капчица да ги видим тогава шибаните крадци как ще овиснат
И какво като завариш? нищо не им пречи да ти разкопчаят пластмасовите щипки и пак да я дръпнат без гредата![]()
Имайте в предвид, че повечето такива неща се крадат от пишман фенове дето четат и пишат тук правят мили очички после оп някой без броня.
Имайте си едно наум и внимавайте с кой какво споделяте...
Тук си абсолютно прав, затова като купуваш някаква част трябва да е от обява на кола която е със снимков материал и като видиш цвят, М-елементи поне ще си по-спокоен, че не купуваш крадена част, но и това не е сигурно
- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
Колега , съжалявам за случилото ... наистина много гадно
, такива педалчета ти съсипват и настроението и всичко ... Тия пари да не ги копаме ,ебах ги у педалите
, мн. обичам да казвам на тея дето гледат да ти направят някаква мръсотийка от келешлък или да вземе некви мизерни пари ... тва дет получи от открадното - да ги даде за лекарства 

- stefanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хонда
- Мечтае да кара: Е92
Най-лошото е, че тая броня ако е за продаване най-вероятно тук във форума ще замине на някой неподозиращ човек...
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3