открадната M броня - внимавайте като купувате !

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Re: открадната M броня - внимавайте като купувате !

Мнение от ares2 » 01 Ное 2010, 0:02

ако имаше повечко добри места за паркиране... нямаше да стават тия работи. а и както каза Методи по нагоре хората са си диваци тук.. виждат какво става и на никого не му пука. провал...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Смело и безотговорно

Мнение от Lil@vi@ S@ncho » 01 Ное 2010, 0:38

Василев написа:на мен ми хрумна една идея .. не знам дали има такива датчици но ето за какво говоря -
ще се опитам да направя датчик (или схема) който се задейсва при прекъсване на веригата а не при задействане на верига .
идеята е че се слага допълнителен двужилен кабел или кабели към халогените който се свързва накъсо .
привързваме ги към кабелите за халогените .. и хайде да видим като ги срежат какво ще стане :) - задейства се алармата .
Може да се измисли и друг вариант с магнит и една рийд-ампула . махат бронята - веригата се задейства .
друго - като си купите броня .. така и така сте дали пари доста , аз даже и чаках доста време защото не ги рина тези пари , хващате един поялник и отвътре си пишете името .. но леко за да не пробиете бронята пък :)
така ще има знак и за да го премахнат , ще трябва да я претопят или да сложат кит но и в двата случая ще се поозорят май .

а за номера .. купих си апартамент в София и имам вече софийска регистрация и мисля да я регистрирам със софийски номер , защото мисля че една от причините която ги подтиква да крадат е първо с какъв номер е колата .

не се заблуждавай колега на моя приятел колата е софииска, а това със поялника се маха от бронята за секунда... едно парче пластмаса и поялник, заливаш от горе след което чакаш 1 мин. да изтине и със Р150 шкурка теклиш една ръка и после пръскаш черен мат... не си мислете че съм го правил, просто съм бояджия и тия работи са ми доста ясни.. ;)
ИзображениеИзображение
BMW E36 EVO M3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316i
Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3

Мнение от Василев » 01 Ное 2010, 17:00

нещастниците от Български имоти не изплащали краден елемент .. бронята липсва и те няма да я изплатят .
така че изгорях с 350 лв .
сега трябва да си продам телефона за да събера пари и да си купя .
шибана държава !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 01 Ное 2010, 17:46

за броните може би секрет,ще затрудни крадците?
Въпреки ,че се крадат най-новите коли пък камоли М брони
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Lil@vi@ S@ncho » 01 Ное 2010, 18:01

никой застраховател не плаща кражба, ако е счупена при кражбата и има останали части по колата тогава плащат иначе гориш... иначе ако плащаха така всеки щеше да си извътри колата на каско :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображение
BMW E36 EVO M3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 kombi :D
Мечтае да кара: BMW E34 m5-convertible

Мнение от krisbmw » 02 Ное 2010, 2:04

колеги аз спрях да се ядосвам спонсор сам им на стакла на огледала на бъбреци и халогени сега карам с огледала бес подгрев с гадни бъбреци и бес халогени и ве4е им е жал явно :no:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Compact E36 Individual

Мнение от Graphite » 02 Ное 2010, 2:08

Това вече е Недопостимо !!! Цялата броня да свалят Идиотите ... Леле.... Ужас !! .

На мен ми свалиха Халогените, седмица по късно някой ми беше нападнал праговете (хубаво че са побългарени и не са успели да ги свалят).... Една от Капачките за Джантите (явно някой ги е смутил по време на акта защото иначе щяха да ми дръпнат и 4-те) ...

направо нямам думи !
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Lil@vi@ S@ncho » 02 Ное 2010, 2:40

krisbmw написа:колеги аз спрях да се ядосвам спонсор сам им на стакла на огледала на бъбреци и халогени сега карам с огледала бес подгрев с гадни бъбреци и бес халогени и ве4е им е жал явно :no:

крадци дето ги е жал няма... просто няма какво да ти вземат, затова не ти пипат колата :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображение
BMW E36 EVO M3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e 36

Мнение от j_enev » 02 Ное 2010, 9:05

на мен два пъти ми крадът лайсните и много ме ядосват само да ги хвана ......... сега всичко лепя с полиоретанов силикон и определено върши много работа относно броните най добрия вариант е заварка на гайката ама не само капчица да ги видим тогава шибаните крадци как ще овиснат

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 02 Ное 2010, 11:10

j_enev написа:на мен два пъти ми крадът лайсните и много ме ядосват само да ги хвана ......... сега всичко лепя с полиоретанов силикон и определено върши много работа относно броните най добрия вариант е заварка на гайката ама не само капчица да ги видим тогава шибаните крадци как ще овиснат

И какво като завариш? нищо не им пречи да ти разкопчаят пластмасовите щипки и пак да я дръпнат без гредата ;)
Имайте в предвид, че повечето такива неща се крадат от пишман фенове дето четат и пишат тук правят мили очички после оп някой без броня.
Имайте си едно наум и внимавайте с кой какво споделяте...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316i
Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3

Мнение от Василев » 02 Ное 2010, 12:34

е .. то това ясно . преди да я откраднат са я харесали , поръчали са си я на този който трябва и той я е "доставил" .
аз вече се замислям дали да не направим една комуна на крадците .. не можем да се борим с тях но поне да станем такива :)
пазя си старата броня и снощи до късно се мъчих да я сложа защото келешите отмъкнали и желязната рамка или както се води там . Като гледам колко струва една - 40 лв .. мисля да ходя днес до бриколаж за някаква ламарина за 5 лв , 5 6 дупки и е готова

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 02 Ное 2010, 13:08

"Желязната рамка" е гредата... и с ламарина няма да е баш същото... :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 02 Ное 2010, 15:33

vld написа:
j_enev написа:на мен два пъти ми крадът лайсните и много ме ядосват само да ги хвана ......... сега всичко лепя с полиоретанов силикон и определено върши много работа относно броните най добрия вариант е заварка на гайката ама не само капчица да ги видим тогава шибаните крадци как ще овиснат

И какво като завариш? нищо не им пречи да ти разкопчаят пластмасовите щипки и пак да я дръпнат без гредата ;)
Имайте в предвид, че повечето такива неща се крадат от пишман фенове дето четат и пишат тук правят мили очички после оп някой без броня.
Имайте си едно наум и внимавайте с кой какво споделяте...

Тук си абсолютно прав, затова като купуваш някаква част трябва да е от обява на кола която е със снимков материал и като видиш цвят, М-елементи поне ще си по-спокоен, че не купуваш крадена част, но и това не е сигурно

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
Мечтае да кара: F10

Мнение от balcanbas » 02 Ное 2010, 20:15

Колега , съжалявам за случилото ... наистина много гадно :( , такива педалчета ти съсипват и настроението и всичко ... Тия пари да не ги копаме ,ебах ги у педалите :ranting: , мн. обичам да казвам на тея дето гледат да ти направят някаква мръсотийка от келешлък или да вземе некви мизерни пари ... тва дет получи от открадното - да ги даде за лекарства :bang:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Хонда
Мечтае да кара: Е92

Мнение от stefanta » 02 Ное 2010, 21:41

Най-лошото е, че тая броня ако е за продаване най-вероятно тук във форума ще замине на някой неподозиращ човек...

ПредишнаСледваща

Назад към E36