АГУ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: АГУ
Колеги на мен ми трябва нещо добро,защо аз оби4ам да си дрифтя по4ти на всеки завой.Иска ми се да неслагам газ,но просто бенза ми идва бая скьпи4ак.Аз с 12лв. минавам 35-40км. градско.Затова сам се решил за газ.Но газовия инжекцион е най-добьр.
Газовият инжекцион е ИНВЕСТИЦИЯ- не се лъжи да слагаш обикновенно газово! 100% ще имаш "поне" 2-3 литра ГАЗ разлика (по-малък разход в полза на Г.Инж.). Аз карам с обикновено газово вече 60 000км и сега ако трябва да решавам.......само ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
Успех колега!

- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
BiTurbo написа:Дъвкано, дъвкано та чак предъвкано и изплюто.
На всеки му е ясно и който и да питаш това ще ти каже
Обикновена уредба (сатава и може да се направи за М50):
+ евтина цена на уредбата и монтажа
- висок разход на газ (при което автоматично слагането на газ е неоправдано)
- има възможност от гърмежи, при което се скапва дебитомера или в най-лошия случай колектора (ако не се защити с клапи)
- чувства се спад в мощността на двигателя
- губи се мениджмъната на мотора изцяло, тъй като вече не се управлява от компа а от разни винтчета на изпаритела (така наречената настройка)
[color=#000000]Газов инжекцион:[/color
![]()
+ разход като на бензин
+ няма спад в мощността
+ мотора си продължава да се регулира от бензиновия компютър и ламбдата си играе роля каквато си играе и при бензин. Мениджмънта е много по-точнен и намяш бедни или богати смеси.
- висока цена на уредбата и монтажа
Не мисля, че има какво друго да се каже, останалите коментари биха били "никога не бих си сложил газ" или "тия дето не слагат са компексари" и респективно катанец на темата след 2рата страница

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Привет,колега!
На предишната ми кола е36 с М50 бях с ГИ.Минал съм 70к и никакъв проблем.Само сипваш ,караш и се радваш на живота.За съжаление си продадох колицата и сега взех е46 с М54 мотор.Даже днес бях при газадйиите да питам какво ще ми излезе ,че тия 170кончета трябва да се хранят.Обаче ударих за сега на камък .Няма в наличност ГИ за този мотор
Успех в търсенето и слагай задължително ГИ, ако искаш да нямаш бели косми по главата
На предишната ми кола е36 с М50 бях с ГИ.Минал съм 70к и никакъв проблем.Само сипваш ,караш и се радваш на живота.За съжаление си продадох колицата и сега взех е46 с М54 мотор.Даже днес бях при газадйиите да питам какво ще ми излезе ,че тия 170кончета трябва да се хранят.Обаче ударих за сега на камък .Няма в наличност ГИ за този мотор

Успех в търсенето и слагай задължително ГИ, ако искаш да нямаш бели косми по главата

Последна промяна jbankov на 01 Дек 2011, 11:07, променена общо 1 път

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
jbankov написа:Привет,колега!
На предишната ми кола е36 с М50 бях с ГИ.Минал съм 70к и никакъв проблем.Само сипваш ,караш и се радваш на живота.За съжаление си продадох колицата и сега взех е46 с S54 мотор.Даже днес бях при газадйиите да питам какво ще ми излезе ,че тия 170кончета трябва да се хранят.Обаче ударих за сега на камък .Няма в наличност ГИ за този мотор
Сигурно искаш да кажеш 2.2 М54Б22, дето се води 320 а е 170 коня, щото S54 е една друга бира

- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
КОлеги аз преди месец си сложих газов инжекцион ТОМАСЕТО .Първите впечатления са ми много добри.Мотора ми е М43 /316.Сложих го в с.Ведраре при Данчо и Николай.Тия си разбират от работата яко .Монтажа е на супер ниво.Кабели маркучи всичко е скатано така че не се вижда почти.Тук в Казанлък видях едно изпълнание на нашите майстори -все едно са вързвали пералня перла 05.Всички маркучи над двигателя.Ако някой се интересува мога да бутна снимки да видите изпъление.
Ето и сайта им има и телефон за връзка http://www.stargasvedrare.com/kontakt.html .Колеги това не е рклама а похвала за момчетата които си вършат перфектно работата
Ето и сайта им има и телефон за връзка http://www.stargasvedrare.com/kontakt.html .Колеги това не е рклама а похвала за момчетата които си вършат перфектно работата
- cezerina
- Потребител
-
- Кара: е 38 , е 36
Здравейте колеги искам да си сложа газ на моите бмв та те са - е36 320 и е38 740 , днес ходих при едни маистори и те ми казаха ако искам да си крам бмв тата да не им слагам газ защото не можело бмв то да понася газ питам някои имал ли е някакви ужасни проблеми с газовите инжекциони и дали им се прецакват диузите много хора ми казват недеи че ще си преебеш колата , мерси предварително
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
cezerina написа:Здравейте колеги искам да си сложа газ на моите бмв та те са - е36 320 и е38 740 , днес ходих при едни маистори и те ми казаха ако искам да си крам бмв тата да не им слагам газ защото не можело бмв то да понася газ питам някои имал ли е някакви ужасни проблеми с газовите инжекциони и дали им се прецакват диузите много хора ми казват недеи че ще си преебеш колата , мерси предварително
Отивай при други майстори. Аман от професори

- jbankov
- ентусиаст
-
cezerina написа:Здравейте колеги искам да си сложа газ на моите бмв та те са - е36 320 и е38 740 , днес ходих при едни маистори и те ми казаха ако искам да си крам бмв тата да не им слагам газ защото не можело бмв то да понася газ питам някои имал ли е някакви ужасни проблеми с газовите инжекциони и дали им се прецакват диузите много хора ми казват недеи че ще си преебеш колата , мерси предварително
Както каза колегата отивай при други

Аз съм на М54 с ГИ и нямам проблем, на старата беше М50 също нямаше проблеми...виждал съм и на осмак да слагат на едно Х5

Газта не е само за готвене

- jbankov
- ентусиаст
-
BiTurbo написа:jbankov написа:Привет,колега!
На предишната ми кола е36 с М50 бях с ГИ.Минал съм 70к и никакъв проблем.Само сипваш ,караш и се радваш на живота.За съжаление си продадох колицата и сега взех е46 с S54 мотор.Даже днес бях при газадйиите да питам какво ще ми излезе ,че тия 170кончета трябва да се хранят.Обаче ударих за сега на камък .Няма в наличност ГИ за този мотор
Сигурно искаш да кажеш 2.2 М54Б22, дето се води 320 а е 170 коня, щото S54 е една друга бира. С Фобос ще с тане този мотор, с Бардолини - АБСУРД. Вероятно и с други може би
Мда...и даже си коригирах мнението

Иначе монтирах ГИ Романо и съм страшно доволен...поне за сега след 40000км

- cezerina
- Потребител
-
- Кара: е 38 , е 36
Ами колеги това което прочетох ми хареса днес ще ходя при маисторите от брц да видя те какво ще кажат по въпроса с газта мерси и хубав ден на всички ако имате още някакви предлойения казваите 

46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4