Какво ме дразни в е36?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 09 Яну 2007, 19:04

За мен тази кола е уникална...вярно,карам М40В16,но откак преживях птп-то съм много замислен...имаше 2 мнения-дали да я продам и да взема 320 след фейса,или да я оправя и да остана с нея...но като се замисля в какви ситуации съм попадал и благодарение на нея,благодарение на това,че е бмв а не някои орел съм се спасявал,вече се убедих,че това е моята кола.мислих много преди да взема това решение,но след като сони я изкара от подземието в никакъв случаи няма да се разделя с нея,тя ми спаси живота
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 09 Яну 2007, 19:06

Единствените неща дето, не мога да кажа дразнят, ама ми направиха впечатление са:
1. Малката и нехладилна жабка...
2.Няма нито една кутия, в която да сложиш нещо дребно и то да не се вижда. Примерно подлакътника можеше да е с отварящо се капаче и в него да се слагат дребни предмети...дистанционното на CD-то монети и др.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Яну 2007, 20:04

martin318 написа:Като пусна задната чистачка (комби) чисти през интервал от 6-7сек,дразни ме това че немога да я спра!!!Чисти докато спра някъде и изключа колата от контакт

Цъкни още 1 път напред с лостчето, както се пуска и си спира :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 09 Яну 2007, 20:27

///sasho написа:Единственното което ме дразни е , че при седана парното не може да духа топло през средните духалки и немога да разбера , защо това е направено така. Всичко друго ми харесва в тази кола.

и това може да се направи.
въртиш така, че клапите да са полу отворени/затворени-нагласяш най-дясната врътка в положение 1-2часа(м/у областта със синьо и тази за размразаване) така духа на стъклата+всички духалки
може да сложиш и на 10-11часа там ще духа на краката + на прозорците. там май е най-добре(и в книжката там го препоръчват за зимата)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i Touring '96

Мнение от georgivar » 09 Яну 2007, 20:39

///sasho написа:Единственното което ме дразни е , че при седана парното не може да духа топло през средните духалки и немога да разбера , защо това е направено така. Всичко друго ми харесва в тази кола.

Абе и аз днеска тва открих при климатроника - духа по средата само ако изключиш духането при стъклата. Двете едновременно като са включени или като е на Auto по средата почти не духа. Ма си помислих, че при мене е бъг някакъв, а явно си е така направено.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 09 Яну 2007, 20:47

Страхотна е! Обичам да ми се вади рамото като ме загледа кука по центъра и се пресеган да си сложа колана, обичам звука и със заводското гърне, обичам да си сложа климатроника на 22 градуса зимата и квото и да е времето навън вътре да е рай, обичам като и подам малко повече даз и да подмята дупето, обичам сичко в тая кола и не мисял да я сменям освен с друга по нова BMW понеже ако сме честни годината на колата е единствения и косур, не за друго само щото застрахователите ми я оценяват не по проформа а по експертна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

I LOVE E36 COUPE!!!!!!!! :yes: :clap: :clap: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M50B25,M50B30,S50B30
Мечтае да кара: M1 Procar
Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3

Мнение от bmw325ci » 09 Яну 2007, 20:49

перфектна кола, какво ме дразни, ми изведнъж ми изби доста ръжда на доста места, даже кубето на заден дедсен амортесйор е изгнило и съм го хванал със малко-по големшки шайбе :mhihi: Също ме дразни, че стоковиците не са със М пакет :mhihi:
П.С. Сори за офф топика ама я кажете вярно къде могат да ми изкърпят и пребойдисат колата, ама УБАВО !!! (София)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 09 Яну 2007, 21:20

Много са малко дразнещите неща,но аз вече съм ги сменил или оправил ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.............

Мнение от Тоо Cool » 09 Яну 2007, 21:24

Колегата Tvrr е абсолютно прав-единствения и недостатък е годината-бих я сменил единствено с по-ново БМВ и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО COUPE!!!!!!

I LOVE MY COUPE BIMMER :D :D :D :D
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 09 Яну 2007, 21:24

georgivar написа:

Абе и аз днеска тва открх...

Абе някой знае ли някакъв начин това да задуха топло :?: :help: . При Компакта си духа топло от средните духалки и си е екстра . :D

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 09 Яну 2007, 21:27

Аз не се сещам нещо да ме дразни в е36, единствено това че когато беше нов модела нямах толкова пари че да я карам още тогава :). Това за парното четох че е така направено нарочно понеже когато ти духа топъл въздух в главата може да заспиш, когато е на охлаждане лятото духа основно от централните духалки.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 09 Яну 2007, 22:00

vitamincpp написа:.. Това за парното четох че е така направено нарочно понеже когато ти духа топъл въздух в главата може да заспиш ............

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е хубаво , а в компакта не може ли да заспиш?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kazakoff » 09 Яну 2007, 22:08

Дразни ме хроничния проблем с таблото. Доколкото знам, не съм единствен. Включва и изключва когато си иска... като коледна елха е... :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 09 Яну 2007, 22:13

....Казаков,шшшшшшът бе човек ,че ше чуе мойто новата мода.... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Re: .............

Мнение от Tvrrr » 09 Яну 2007, 22:24

Тоо Cool написа:ЗАДЪЛЖИТЕЛНО COUPE!!!!!!

:yes: няма две мнения! ;)

ПредишнаСледваща

Назад към E36