Какво ме дразни в е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
За мен тази кола е уникална...вярно,карам М40В16,но откак преживях птп-то съм много замислен...имаше 2 мнения-дали да я продам и да взема 320 след фейса,или да я оправя и да остана с нея...но като се замисля в какви ситуации съм попадал и благодарение на нея,благодарение на това,че е бмв а не някои орел съм се спасявал,вече се убедих,че това е моята кола.мислих много преди да взема това решение,но след като сони я изкара от подземието в никакъв случаи няма да се разделя с нея,тя ми спаси живота
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Единствените неща дето, не мога да кажа дразнят, ама ми направиха впечатление са:
1. Малката и нехладилна жабка...
2.Няма нито една кутия, в която да сложиш нещо дребно и то да не се вижда. Примерно подлакътника можеше да е с отварящо се капаче и в него да се слагат дребни предмети...дистанционното на CD-то монети и др.
1. Малката и нехладилна жабка...
2.Няма нито една кутия, в която да сложиш нещо дребно и то да не се вижда. Примерно подлакътника можеше да е с отварящо се капаче и в него да се слагат дребни предмети...дистанционното на CD-то монети и др.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
martin318 написа:Като пусна задната чистачка (комби) чисти през интервал от 6-7сек,дразни ме това че немога да я спра!!!Чисти докато спра някъде и изключа колата от контакт
Цъкни още 1 път напред с лостчето, както се пуска и си спира

///sasho написа:Единственното което ме дразни е , че при седана парното не може да духа топло през средните духалки и немога да разбера , защо това е направено така. Всичко друго ми харесва в тази кола.
и това може да се направи.
въртиш така, че клапите да са полу отворени/затворени-нагласяш най-дясната врътка в положение 1-2часа(м/у областта със синьо и тази за размразаване) така духа на стъклата+всички духалки
може да сложиш и на 10-11часа там ще духа на краката + на прозорците. там май е най-добре(и в книжката там го препоръчват за зимата)
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
///sasho написа:Единственното което ме дразни е , че при седана парното не може да духа топло през средните духалки и немога да разбера , защо това е направено така. Всичко друго ми харесва в тази кола.
Абе и аз днеска тва открих при климатроника - духа по средата само ако изключиш духането при стъклата. Двете едновременно като са включени или като е на Auto по средата почти не духа. Ма си помислих, че при мене е бъг някакъв, а явно си е така направено.
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Страхотна е! Обичам да ми се вади рамото като ме загледа кука по центъра и се пресеган да си сложа колана, обичам звука и със заводското гърне, обичам да си сложа климатроника на 22 градуса зимата и квото и да е времето навън вътре да е рай, обичам като и подам малко повече даз и да подмята дупето, обичам сичко в тая кола и не мисял да я сменям освен с друга по нова BMW понеже ако сме честни годината на колата е единствения и косур, не за друго само щото застрахователите ми я оценяват не по проформа а по експертна
I LOVE E36 COUPE!!!!!!!!

I LOVE E36 COUPE!!!!!!!!

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
перфектна кола, какво ме дразни, ми изведнъж ми изби доста ръжда на доста места, даже кубето на заден дедсен амортесйор е изгнило и съм го хванал със малко-по големшки шайбе
Също ме дразни, че стоковиците не са със М пакет
П.С. Сори за офф топика ама я кажете вярно къде могат да ми изкърпят и пребойдисат колата, ама УБАВО !!! (София)

П.С. Сори за офф топика ама я кажете вярно къде могат да ми изкърпят и пребойдисат колата, ама УБАВО !!! (София)
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.............
Колегата Tvrr е абсолютно прав-единствения и недостатък е годината-бих я сменил единствено с по-ново БМВ и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО COUPE!!!!!!
I LOVE MY COUPE BIMMER

I LOVE MY COUPE BIMMER

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
georgivar написа:///sasho написа:Единственното което ме дразни е , че при седана парното не може да духа топло през средните духалки и немога да разбера , защо това е направено така. Всичко друго ми харесва в тази кола.
Абе и аз днеска тва открх...
Абе някой знае ли някакъв начин това да задуха топло

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Аз не се сещам нещо да ме дразни в е36, единствено това че когато беше нов модела нямах толкова пари че да я карам още тогава
. Това за парното четох че е така направено нарочно понеже когато ти духа топъл въздух в главата може да заспиш, когато е на охлаждане лятото духа основно от централните духалки.

- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
Дразни ме хроничния проблем с таблото. Доколкото знам, не съм единствен. Включва и изключва когато си иска... като коледна елха е... 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Re: .............
Тоо Cool написа:ЗАДЪЛЖИТЕЛНО COUPE!!!!!!