Как да разбера коя година е произведена
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Ако гледаш датата от оригиналния талон от Италия там е датата на първоначалната регистрация.Не трябва да те учидва, че в сайта ти дава по-ранна дата.И при мене е така, а като се замисля и при абсолютно всички други. 
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=19053
Мисля че това ще ти е доста полезно, особено ръководството което е на български език, за мен е много полезно
Мисля че това ще ти е доста полезно, особено ръководството което е на български език, за мен е много полезно
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
yuriy_t написа:Благодаря изтеглих го. Но излезна че е на англииски Каде мойе да се намери ръководството на български език. Под пробега на километрите има един индикатор той какво показва Трябва ли да съжалявам, че нямам бордови компютър. Някой ще ми каже ли колко харчи
Както ти казах колега, моята 318-ка е същата година и месец.
Без бордови е, само с малкия часовник със стрелките.
Колата е на 6 месеца и само масло и филтри съм сменял като я взех, а после и едни накладки. Абсолютно друг никакъв проблем, освен термостат, които от много време се каня да сменя, щото зимата загряваше за по над 20 мининути.
Харчи струва ми се много малко и то при положение, че докато загрее разхода й е почти двоен, а при мен работата бавно ставаше в поне в доскорошното по хладното време.
7.5 извън и 8.5-9 в града. Без ръчки. Някъде там с +/- 0.5 литър.
Колкото до комповете голямия борд излиза около 150-200 лева (секънд хенд), ако не се лъжа, но си е здрава играчка монтажа.
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
yuriy_t написа:Благодаря изтеглих го. Но излезна че е на англииски Каде мойе да се намери ръководството на български език. Под пробега на километрите има един индикатор той какво показва Трябва ли да съжалявам, че нямам бордови компютър. Някой ще ми каже ли колко харчи
Колега и аз съм с 318 и разхода ми е около 11-12л - градско и 7,5-8л извънградско. А относно индикатора това май се наричаше "Oil Service" и показва кога трябва да се смени наново маслото, но мисля че преди да показва като хората при смяната на маслото майстора трябва да го нагласи за да показва вярно.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
Аз от тук си го изтеглих и си е на български, ако си забелязал има няколко линка пробвай първия където ръководството е под формата на RAR архив.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
yuriy_t написа:Извиняваи първо сам свалил сервизното описание което на английски не саъм забелязал за ръководството сега го свалям. Благодаря. Дали са реални 135 000км. от Италия за БМВ Педалите и кожата на скоросниа лост са запазени, няма износване. Имали нещо което трябва да знам като собственик на БМВ
Ами аз да ти кажа от една година чета форума и все научавам по нещо ново.Направи и пълна диагностика на бимата, за километрите едва ли са реалните, а педали и кожа на скоростния лост винаги могат да се сменят, така че мисля че не трябва да съдиш по тях. Наслаждавай се на бавареца
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
искам дапопитам колегите който знаят!!!моето bmw e s 2 ARB фарове БЕЗ лупи климатроник с врътки М43 и волана е като на по новите bmw-та.... пише ми че е 94г. дали е така... 

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2