ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Колеги смених накладки, защото ми светна лампата и при смяната видях, че стария датчик е леко драснат така да го кажем и от мързел реших да не слагам новия

Мерси
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Slu4ainiK написа:
Колеги смених накладки, защото ми светна лампата и при смяната видях, че стария датчик е леко драснат така да го кажем и от мързел реших да не слагам новия![]()
, но явно то е задължително, защото сега пак ми свети лампата.... Та така ли е принципно ако се жулне датчика на накладките си е за нов, че иначе отчита .....
Мерси
Или даваш 30лв за два датчика/даже го имаш/ или най ефтиния вариянт е да си махнеш крушката от таблото дето свети,но да си следиш накладките/това ще ти коства 2мин./.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Slu4ainiK написа:
Колеги смених накладки, защото ми светна лампата и при смяната видях, че стария датчик е леко драснат така да го кажем и от мързел реших да не слагам новия![]()
, но явно то е задължително, защото сега пак ми свети лампата.... Та така ли е принципно ако се жулне датчика на накладките си е за нов, че иначе отчита .....
Мерси
ако на стария ти датчик -- кабела не е прекъснат го остави, а ако е то се вижда го сменяш ако е прекъснат и не ти се сменя режеш му двете кабелчета и ги завиваш едно в друго и остава от там на сетне както ти казаха да следиш за износването на накладките, но си провери и буксата на кабела ,защото по някога от окис пак става така светва и си гасне когат си ще
- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, тва за лампата ясно като вариант и с двете жички също. Мен ми е интересно дали един датчик веднъж обади ли се т.е да се "драсне, жулне и п.р" когато светне после и да го сложа на нови накладки той пак ще дава, че са към края ? Дали датчика като веднъж е светнал може да работи както си трябва докато се изтъркат новите примерно ? А чисто нов си имам принципно.
- daka1972
- младши ентусиаст
-
Slu4ainiK написа:Колеги, тва за лампата ясно като вариант и с двете жички също. Мен ми е интересно дали един датчик веднъж обади ли се т.е да се "драсне, жулне и п.р" когато светне после и да го сложа на нови накладки той пак ще дава, че са към края ? Дали датчика като веднъж е светнал може да работи както си трябва докато се изтъркат новите примерно ? А чисто нов си имам принципно.
ами то от драсване до драсване разлика огромна, на твоя одраскания виждали се прекъснат кабел или не
- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
daka1972 написа:Slu4ainiK написа:Колеги, тва за лампата ясно като вариант и с двете жички също. Мен ми е интересно дали един датчик веднъж обади ли се т.е да се "драсне, жулне и п.р" когато светне после и да го сложа на нови накладки той пак ще дава, че са към края ? Дали датчика като веднъж е светнал може да работи както си трябва докато се изтъркат новите примерно ? А чисто нов си имам принципно.
ами то от драсване до драсване разлика огромна, на твоя одраскания виждали се прекъснат кабел или не
Вярно е, ами не мисля, че има нещо прекъснато, просто леко жулнато ми се струва колкото да лъсне вътре каквото има, но чак скъсано или прекъснато не знам. То всъщност утре ще сваля да видя какво е, че много не се загледах колко и какво е състоянието в датчика.
- daka1972
- младши ентусиаст
-
Slu4ainiK написа:daka1972 написа:Slu4ainiK написа:Колеги, тва за лампата ясно като вариант и с двете жички също. Мен ми е интересно дали един датчик веднъж обади ли се т.е да се "драсне, жулне и п.р" когато светне после и да го сложа на нови накладки той пак ще дава, че са към края ? Дали датчика като веднъж е светнал може да работи както си трябва докато се изтъркат новите примерно ? А чисто нов си имам принципно.
Вярно е, ами не мисля, че има нещо прекъснато, просто леко жулнато ми се струва колкото да лъсне вътре каквото има, но чак скъсано или прекъснато не знам. То всъщност утре ще сваля да видя какво е, че много не се загледах колко и какво е състоянието в датчика.
през този датчик минава една жица

Имате ли някакви идеи откъде и как е най-добре да взема масло под налягане? Маслената помпа, масления филтър... или е възможно някъде по самия блок да има затапена с нещо си (болт например) готова маслена магистрала? 

Не е важно какво караш... важното е КАК го караш ;]
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
някой има ли преки впечатления от тая кошница?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Superexstatic написа:някой има ли преки впечатления от тая кошница?
Много хваща окото.

- Yandel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги като каляски !
Superexstatic написа:някой има ли преки впечатления от тая кошница?
скоро се засякох със собственика в един сервиз (: количката си е супер - в много добро състояние и поддържана с желание(:
пп. само да отбележа, че аз бях в сервиза той само минаваше

- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
би трябвало да си с ел. перка за охлаждането и това е буксата за датчика, дето пуска и спира перката

- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
Как да го разбирам, че трябва веднага да го оправя ли ?