ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- dom1nus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: Bmw e36 m3
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Колеги някой знае ли колко е Ф-то НА стоковата генерация на М40б18 ,че търся резонатор ?

Маркуча който излиза от стъпковия мотор и влиза във ванос-а (за маслените пари) ако е скъсан може ли да попречи на работата на двигателя ?
Или по просто възможно ли е от него да има лаг(под лаг разбирам замисляне при ускорение, бавно падане, самофорсиране и т.н.) в оборотите ?
П.П. М50Б20 е мотора
Мерси за отговорите
Или по просто възможно ли е от него да има лаг(под лаг разбирам замисляне при ускорение, бавно падане, самофорсиране и т.н.) в оборотите ?
П.П. М50Б20 е мотора
Мерси за отговорите
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Какви по-големи дискове и апарати мога да сложа на 320-ката? За plug&play става въпрос 

Здравейте имам въпрос към вас.Имам БМВ 316 е36 мога ли да му сложа двигател от TI compact или IS cupe 1.8-143hp.И ако може какво трябва да се преправи и става ли със скоростите от 1.6?
- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
Колеги на м52б25ту и м52б28ту еднакъв ли е дебитомера мисълта ми е може ли да се подкара 2,5 с дебитомер от 2,8 по номера ги дават еднакви и двете са с една и съща електроника Siemens Ms42 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
lancerpor написа:Какви по-големи дискове и апарати мога да сложа на 320-ката? За plug&play става въпрос
Варианти има някакви. С какъв минимален размер джанти си готов да караш? 16-цолови = 300 мм отпред и 294 мм отзад (328 бензин е46 например), 17-цолови - от 330д/и е46 са идеален вариант. За по-големи не знам дали си заслужава и колко ще я засилваш тая 20-ка.

- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
Те какви са фабричните на 20-ката ? И с 15-ки ако се кара зимата има ли смисъл да се пипат фабричните ?
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
рейка за м43 става ли и от други модели двигатели?
Slu4ainiK написа:Те какви са фабричните на 20-ката ? И с 15-ки ако се кара зимата има ли смисъл да се пипат фабричните ?
Предни 286мм, задни 280мм. Същото спиране, като с по-големи можеш да си го докараш с по-качествени дискове и накладки.
gazara123 написа:Здравейте имам въпрос към вас.Имам БМВ 316 е36 мога ли да му сложа двигател от TI compact или IS cupe 1.8-143hp.И ако може какво трябва да се преправи и става ли със скоростите от 1.6?
Можеш и от двата, няма преправяне, вземаш си обурудван мотор с периферия, генерация, инсталация, комп. Пасва си и на твоята кутия.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Dpy написа:Slu4ainiK написа:Те какви са фабричните на 20-ката ? И с 15-ки ако се кара зимата има ли смисъл да се пипат фабричните ?
Предни 286мм, задни 280мм. Същото спиране, като с по-големи можеш да си го докараш с по-качествени дискове и накладки.
Споделям това мнение! Освежаване на буталата на апаратите, нова спирачна течност, хубави дискове с накладки и всичко е 6!

- _RESPECT_
- Потребител
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: 750
Колеги малко инфо
решила съм да си пребоядисвам колата цялостно и ми се налага да махна спойлера
та въпроса ми е , как след това да го закрепя и да е наистина здраво , а не след някой друг ден да се разлепи ? Със силикон ли , със някакво спец. тиксо ли

та въпроса ми е , как след това да го закрепя и да е наистина здраво , а не след някой друг ден да се разлепи ? Със силикон ли , със някакво спец. тиксо ли

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .
Здравейте,имам проблем с BMW e36 sedan. При всяко палене трудно пали и оборотите се вдигат много бавно и тресе целия мотор
На диагностиката не даде никакви грешки и аз помислих че е от бобината,но не е от там проблема! Смених свещи,кабели и двата датчика на коляновия и разпределителния вал,но проблема си остана същия.Казаха ми,че е възможно да бъде от маслото,понеже е минерално 15W40.Ако някой има идея от какво може да е този проблем ще се радвам да споделите.Благодаря предварително 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Със 3М двойнозалепяща лента ще стане, обаче лесно ще могат да ти го откраднат.
Поуретаново лепило не е лоша идея.
@zBoost ми беше показвал някакво лепило за корите на вратите, с него също може да стане идиално.
Поуретаново лепило не е лоша идея.
@zBoost ми беше показвал някакво лепило за корите на вратите, с него също може да стане идиално.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
_RESPECT_ написа:Колеги малко инфорешила съм да си пребоядисвам колата цялостно и ми се налага да махна спойлера
![]()
Знаеш ли какво нави му рапитки няма да мръдне