ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- DriftFreak
- Потребител
-
- Кара: contact
- Мечтае да кара: Compact V8
- Детайли за колата: 325 TDS compact
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
ogata написа:DriftFreak написа:имам един въпрос като запаля компакта 318 тдс и почна да завивам се чува едно скърцане все едно нямам масло но досипвах и си продължи но само докато е студена Благодаря предварително![]()
Помпа
благодаря ти колега ся на сбирката ми го казаха единодушно всички

- kuzmat
- Потребител
-
- Кара: нтия
- Мечтае да кара: e46 coupe
[color=blue.] Въпроса ми е следния: става ли климатроник от е36 98' за е36 93'? С други думи този с копчетата на мястото на този с врътките?
[/color]

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
колеги, сигурно за 20ти път се пише по този въпрос ,но не можах да се преборя с търсачката
та въпроса е как се монтира тампона за преден носач с изместен център в гривната ,в смисал на коя страна стои изместения център
ето картинки на гривната и тампона

Благодаря предварително

та въпроса е как се монтира тампона за преден носач с изместен център в гривната ,в смисал на коя страна стои изместения център

ето картинки на гривната и тампона

Благодаря предварително
6>4
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Има ли разлика между стойките за халогени преди и след фейса на 36-ца ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Интересува ме дали някой колега с е36-ца 316 М43Б16 мотор би могъл да погледне в големия талон на автомобила колко точно киловата се води двигателя. Питам защото съм се ориентирал да купувам такъв автомобил и ме интересува дали влиза в границата от 74 киловата за малкия данък.
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
никой ли не е слагал тампони с изместен център
ударете едно виртуално рамо колеги ,че утре съм на майстор а за него съм сигурен че и идея си няма 

6>4
ShibinG написа:никой ли не е слагал тампони с изместен центърударете едно виртуално рамо колеги ,че утре съм на майстор а за него съм сигурен че и идея си няма
Дупката трябва да сочи навън

masklin написа:Интересува ме дали някой колега с е36-ца 316 М43Б16 мотор би могъл да погледне в големия талон на автомобила колко точно киловата се води двигателя. Питам защото съм се ориентирал да купувам такъв автомобил и ме интересува дали влиза в границата от 74 киловата за малкия данък.
75kw е и е в горната граница.
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
благодарско
значи като е монтиран на колата трябва да изгелжда така ===( о) за десен и (о )=== за ляв 

6>4
Направих една картинка за по сигурно 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
още веднъж благодаря и за скицата всичко вече е ясно 

6>4
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Имам съмнения че моя MAF ( с М44 съм) неработи както трябва винаги - колата гасне като работи на място, предърпва в движение, бях на диагностика и си спомням че тогава май беше излезнал проблем в него.
Та въпроса ми е ако откача кабела на MAF-a, и карам без него дали ще се усети разлика или да търся по сериозна техника за четене на колата, нямам много вяра на тези carsoft-ove.
Та въпроса ми е ако откача кабела на MAF-a, и карам без него дали ще се усети разлика или да търся по сериозна техника за четене на колата, нямам много вяра на тези carsoft-ove.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Tenata написа:Имам съмнения че моя MAF ( с М44 съм) неработи както трябва винаги - колата гасне като работи на място, предърпва в движение, бях на диагностика и си спомням че тогава май беше излезнал проблем в него.
На един приятел така му беше,даже не можеше да се форсира повече от 3-3500 оборота и го тествахме като му откачихме буксата и му дадохме газ/отиде в лютеницата/...и всичко си дойде на място като го замени с нов..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
vladi_a_i написа:Tenata написа:Имам съмнения че моя MAF ( с М44 съм) неработи както трябва винаги - колата гасне като работи на място, предърпва в движение, бях на диагностика и си спомням че тогава май беше излезнал проблем в него.
На един приятел така му беше,даже не можеше да се форсира повече от 3-3500 оборота и го тествахме като му откачихме буксата и му дадохме газ/отиде в лютеницата/...и всичко си дойде на място като го замени с нов..
Мерси за отговора, при откачане на кабела ще се променили разхода или ще се запази до този който е в момента.
Предсто ми пътуване до морето и се чудя преди или след като се прибера да го пробвам, все пак ми се иска да покарам малко без MAF за да разбера
дали ще има разлика.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
колеги не ми работи пръскачката на чистачките дърпам лостчето но няма реакция като откача буксата от от помпичката тръгват . кажете ми от какво е проблема като и подам 2 ри минус някаде от купето на помпата при забодена букса и пръска и се движат чистачките иначе от лостчето в купето не тръгват посаветваите ме какво може да е