Претапициране на таван
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
...
на мен ми остана червена кожа като тапицирвах седалките .. някой ако може да ми каже с какво лепило и как да я огъна по гъвките на тавана.. ще съм му много благодарен 

- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
Намери си пистолет за топъл въздух,На мощност 1000 вата и нагряваш изпбрания елемент.Стържесе с нещо метално но не остро да не надереш повръхностите.Обикновенно в комплекта на пищова има едно подобно стъргалце.Аз почиствах корите на вратите от дунапрена който остава от стария плат.После с корисилин се почиства и си готов за работа 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Гледам тука час по "ТРУД и ТВОРЧЕСТВО" се е заформил... Чак се замислих дали и аз да не се пробвам в мойта Пантерка 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
пичове дайте идеи къде от Пловдив или околността да си намеря плат или кожа за претапециране на корите?
И аз тамън вчера си монтирах таванчето.Срещу 20 лв плат + 2 кутии по 7,50 лепило = 35 лв.... и така за 35 лв таванът стана направо страшен.....Като нов директно от корекомът.... за първи път претапицирам таван надявам се и за последен.....ама вобще не е философия....трябва само малко по внимателно.....Ам и един палак съвет ако някий ще си го прави......Освен че първо удряте 2-3 раце лепило само на кората за да стегн......после кати лепите донапренат натискайте леко и равномерно че остават пръсти..... Е то лепилото дърпа после малко.....обаче остават и пръстчета ако не се внимава.
България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.
Здравейте колеги! От скоро пак се сдобих с БМВ, след 8 години пак се радвам на неверотното усещане да шофираш автомобил с тази марка!!!
Имам една голяма молба към Вас
- кажете ми къде в Пловдив ( чух нещо за с. Труд) мога да претапицирам целия салон на колата качествено и на разумни цени! Мерси предварително!!

неможах да прочета всичко за претапицирането
само щеви кажа едно и го запомнете
ако имате люк за нищо на света него отваряите даго претапицирате
ватре има доста макари важета и какво ли не
на тапицер си дадох колата тои дасе постарае човека искал и люк-а да орави ....и го разглобил и сега немога даго оправя ходих по маистори всеки дига рамене
с две думи сега съм с нов тавам и без люк неработи несе отваря на никаде
НЕПИПАИТЕ ЛЮКА ПО ДОБРЕ ДА РАБОТИ
само щеви кажа едно и го запомнете
ако имате люк за нищо на света него отваряите даго претапицирате
ватре има доста макари важета и какво ли не
на тапицер си дадох колата тои дасе постарае човека искал и люк-а да орави ....и го разглобил и сега немога даго оправя ходих по маистори всеки дига рамене
с две думи сега съм с нов тавам и без люк неработи несе отваря на никаде

НЕПИПАИТЕ ЛЮКА ПО ДОБРЕ ДА РАБОТИ
- troublemaker
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше компакта да се пързаля постоянно
- Мечтае да кара: е46 M3
- Детайли за колата: bmw e46 328ci
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
troublemaker написа:а дали ще мога да си претапицирам цялото купе включително и седалките с кожа ....самичък![]()
тавана и колонките няма да имаш проблеми колега, но за седалките според мен доста майсторлък се иска... то шевове размери едно друго... ако искаш опитай дано успееш

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Моя таван си го направих сам отидох купих си кожа 12 лв. квадратния метър,купих 2 метра и започнах.Смея да твърдя че се получи доста добре/Преди това ходих при майстори и те ми искаха 100 лв. като материалите са от тях

- troublemaker
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше компакта да се пързаля постоянно
- Мечтае да кара: е46 M3
- Детайли за колата: bmw e46 328ci