Защо си слагате ///M

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 17 Мар 2008, 21:50

хихи новата тенденция е.. карам на ///Мetan :)
аз немам енблемка ма дали да си сложа... :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 17 Мар 2008, 21:53

Я не обиждай и си оправи заглавието, слагал съм бил .... :mhihi:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 17 Мар 2008, 23:28

И сия кво, да си махна емблемките от лайсните на вратите, щото пише ///М ли, или пук емблемата на волана по същата причина! Можеш да си поръчаш БМВ-то с М-пакет и това се води Екстра, а не селяния! Друг е въпроса ако си лепнеш само ///М на задния капак. Тая тема е толкова дъвкана, че няма на къде!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 17 Мар 2008, 23:29

И сия кво, да си махна емблемките от лайсните на вратите, щото пише ///М ли, или пък емблемата на волана по същата причина! Можеш да си поръчаш БМВ-то с М-пакет и това се води Екстра, а не селяния! Друг е въпроса ако си лепнеш само ///М на задния капак. Тая тема е толкова дъвкана, че няма на къде!

Потребител
Аватар

Мнение от milenmladenov » 17 Мар 2008, 23:58

Напоследък освен ,че всички баварци са ///М забелязвам и голф 3-ки със ангелски очи а капака беше едно ауди А3 пловдивско жълто-златно много добре барнато с джанти,брони,прагове и.....отзад ///M-блемка :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 18 Мар 2008, 0:13

Най-яко е М power с 316-ки надписи, дано един ден мога да си позволя този кеф. Колкото до темата, и според мен е грозно, освен това несмятам че ///M пакета трябва да има нещо общо с тази емблема, какво като е с пакет, като върви като кон?

А това с ангелските очи по другите марки коли направо ме дразни, едно уникално нещо да имаме, и него да осерът. Аз на един такъв "ангелски" голф, дето го кара един мангал, видях M-ови имитации на огледала, силно подозирам че е с мойте стъкла :twisted:, защото ментетата не са със синкави и му седяха, ненапаснати в пласмасите. Както и да е, вече ходя с отверката и знам че е в квартала, въпрос на дни е да си допълня пак M OEM Look-а на огледалата, само да го видя пак :mhihi:
bmw

Предишна

Назад към E36