Защо си слагате ///M
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- milenmladenov
- Потребител
-
Напоследък освен ,че всички баварци са ///М забелязвам и голф 3-ки със ангелски очи а капака беше едно ауди А3 пловдивско жълто-златно много добре барнато с джанти,брони,прагове и.....отзад ///M-блемка 
Най-яко е М power с 316-ки надписи, дано един ден мога да си позволя този кеф. Колкото до темата, и според мен е грозно, освен това несмятам че ///M пакета трябва да има нещо общо с тази емблема, какво като е с пакет, като върви като кон?
А това с ангелските очи по другите марки коли направо ме дразни, едно уникално нещо да имаме, и него да осерът. Аз на един такъв "ангелски" голф, дето го кара един мангал, видях M-ови имитации на огледала, силно подозирам че е с мойте стъкла
, защото ментетата не са със синкави и му седяха, ненапаснати в пласмасите. Както и да е, вече ходя с отверката и знам че е в квартала, въпрос на дни е да си допълня пак M OEM Look-а на огледалата, само да го видя пак 
А това с ангелските очи по другите марки коли направо ме дразни, едно уникално нещо да имаме, и него да осерът. Аз на един такъв "ангелски" голф, дето го кара един мангал, видях M-ови имитации на огледала, силно подозирам че е с мойте стъкла
bmw
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3