За мен това е Е36-ЦАТА!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Re: ре
Dovizioso написа:Znajko написа:Доста неща накупих за колата и съм вкарал яко пара в сервизаОбещаха ми за 3 седмици макс да е като на снимките (поне външно), а друг е въпроса как ще се спи до тогава
Избрал си най-добрия цвят за Е36 Купе ама и М-Пакет трябва да му вкараш и поне един по солиден мотор-6 цилиндров
Успех колега и да даваш снимков материал от време на време да гледаме как върви проекта
ще чакаме за снимки!

Денис! написа:Dovizioso написа:Znajko написа:Доста неща накупих за колата и съм вкарал яко пара в сервизаОбещаха ми за 3 седмици макс да е като на снимките (поне външно), а друг е въпроса как ще се спи до тогава
Избрал си най-добрия цвят за Е36 Купе ама и М-Пакет трябва да му вкараш и поне един по солиден мотор-6 цилиндров
Успех колега и да даваш снимков материал от време на време да гледаме как върви проекта
ще чакаме за снимки!
Снимки гарантирам да има ЕЖЕДНЕВНО

Dovizioso написа:Znajko написа:Доста неща накупих за колата и съм вкарал яко пара в сервизаОбещаха ми за 3 седмици макс да е като на снимките (поне външно), а друг е въпроса как ще се спи до тогава
Има един лаф: "То не може хем кино, хем сладолед"

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ееееей най накрая една читава тема в Е36
.Сега поне има повод да влизам в подфорума и да следя темата с интерес
.Успех колега,дано стане така като си я искаш....

ре
Малко ще се изфукам след малко...
Благодаря на всички за хубавите пожелания, обещавам да Ви държа в течение за всяка една промяна по машинката...
Благодаря на всички за хубавите пожелания, обещавам да Ви държа в течение за всяка една промяна по машинката...
ре
Молба за съдействие:
Т. като SkyWalker вече бе разпродал половината машина, много спешно ми трябват, колкото и захабени да са (защото ще се претапицират) маншоните на ръчната и скоростният лост, както и Кори за вратите в отвратително състояние...