От колко години карате Е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: От колко години карате Е36?
9 години карам Е36-цата , доста доволен , не ме е оставила на път никога! Но като всяка кола на 16 години си има работа по нея 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Kurtev BMW
- Потребител
-
- Кара: E36 320 coupe Mline
от 2год много съм доволен мого добра кола
жалко че повечето мангали карат е36
жалко че повечето мангали карат е36
- MITKO F1fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525xi N53 април 2008
АЗ я имам от август 2008
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Извинявам се за отклонението от темата, но аз честно казано не разбирам каква е целта на анкетата ?!! Принципно анкета се прави с цел да се установи нещо .... Дано колегата пуснал темата да си е отговорил на въпроса , който го е накарал да пусне запитването ....
Пак се извинявам за .... 

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
metodi80 написа:Извинявам се за отклонението от темата, но аз честно казано не разбирам каква е целта на анкетата ?!! Принципно анкета се прави с цел да се установи нещо .... Дано колегата пуснал темата да си е отговорил на въпроса , който го е накарал да пусне запитването ....Пак се извинявам за ....

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Аз карам моята 7-ма година.Хубави времена бяха,бензина беше 1,20 лв 

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
- cHaKRa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: M
Почти 3 години язда моята кукла Не мисля че ще ми мине мерака някога Също не мисля и да я продавам ... След време може е46 нооо няма да си продам е36 Ше стои завита в гаража и ше чака некво имплантиране 

Клякам с 200 стаам с 300 

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
от януари тази година карам моята
...... няма по хубава кола за мен
.......

metodi80 написа:Извинявам се за отклонението от темата, но аз честно казано не разбирам каква е целта на анкетата ?!! Принципно анкета се прави с цел да се установи нещо .... Дано колегата пуснал темата да си е отговорил на въпроса , който го е накарал да пусне запитването ....Пак се извинявам за ....
Целта е статистическа....и за съжаление много показателна :-(( Е36 наистина е новият Голф както го наричат

Едно време хората с Е36-ци бяхме топ фешън.....а то каква стана, като почнаха да падат цените и има Е36-ци кенефчета по 3 бона

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
- tontoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-ка на 17-ки
- Мечтае да кара: на шефа колата
mafia написа:metodi80 написа:Извинявам се за отклонението от темата, но аз честно казано не разбирам каква е целта на анкетата ?!! Принципно анкета се прави с цел да се установи нещо .... Дано колегата пуснал темата да си е отговорил на въпроса , който го е накарал да пусне запитването ....Пак се извинявам за ....
Целта е статистическа....и за съжаление много показателна :-(( Е36 наистина е новият Голф както го наричат![]()
Едно време хората с Е36-ци бяхме топ фешън.....а то каква стана, като почнаха да падат цените и има Е36-ци кенефчета по 3 бона
Искам да коментирам последното изказване.Нормално е цяла София да кара е36 (особено по младите купе).Както всички знаете дрифта стана "модерен" от последните 1-2 годни.Преди това съм карал голф и немисля ,че е селско 2-ка КР черна двоврата всичко сток.Още ми липсват тези времена ,но хората се променят.Някои хора много задълбочават темата.Коли над 12-13 години няма как да са "топ фешан" ,нормално е хора с не толкова високи дохуди да могат да си ги купят и да си ги окрасят както на тях им харесва.Хората които са ги купували на старите цени и знаят всяка една час колко пари е нормално да се дразнят на това ,че някои си е сложил нещо евтино и "селско".НОРМАЛНО е за коли на по 15-18 години да има някоя сменена час с китаиска или някоя "спортна" лепенка.Говорил съм си с хора които карат такива коли и те са ми казвали:"Ако не го бях направил това нямаше дори да забележиш колата.".В краина сметка всеки иска малко внимание върхо себе си и иска да направи нещо което да се забелязва.Сега модерен е дрифта колите са на нормални цени заради кризата и се купуват.Ако имаше други толкова популярни коли за дрифт и толкова евтино и навсякаде да се намираха частите щяха да са те.Не го приемаите ,че обиждам тези хора или аз съм един от тях.Просто разбирам как се е случило всичко това и не се очудвам.Винаги е имало маняци на определена марка и модел и с тези хора неискам да споря защото винаги са прави. Опитах се да обясна защо напоследак се "навъдиха" толкова БМВ-та в София.
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
карах Е36 320i малко повече от 2 години, но за съжаление трябваше да я продам
В момента не съм с БМВ, но от тогава, вече знам коя е марката

В момента не съм с БМВ, но от тогава, вече знам коя е марката

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
около 6г.вече
uli4nika написа::wave: и аз повече от 2 год.сумати вложени парички и все повече и повече ме радва,мн ме е яд че вече всеки манго може да се сдобие за около 2к със е 36
, и да го ползва за работа без грам да се грижи за него и да му се радва
И аз каквото трябва да сменям по колата взимам все нови части. В редки случаи ремонтирам ако е възможно да стане качествено.
Колата ме радва много.
Да напълни се с е36, но като ги погледниш все едни такива със предни брони от преди '94, и маски до '96. Капачки на место халогени, само предни ел. стъкла и... Така че споко, ентусиаста си личи от далече и наистина ще останат само читавите баварки след една максимум 2 години.